LOVE YOU LIKE

klockan är 02.53 och han frågar om han ska hämta mig, inte gulligare pojke?
men ja följer med han eftersom att min säng är alldeles för stor och för att jag saknar han redan!


BÄSTASOMFINNS

Håret blev bra, fast vad hade ja förvänta mig de kan ju bara gå på ett sätt typ!

Sitter i sängen och är lycklig över att datorn fungerar igen!
jag sover nog hemma inatt för älskling ska skruva, om ja inte far dit sedan, hatarhatarhatar att sova ensam men ibland måste man ju.


LYCKLIGARE NU.

Har tillbringat mina nätter med tobias dom senaste dagarna och det har varit alldeles underbart bra!
Nu har ja nyss kommit hem och ska slänga i en hårfärg i håret så jag slipper den fula utväxten!

DRA ÅT HELVETE!

Bion igår var faktiskt jävligt bra!
Tog bussen dirr till fränsta och kika lite så halv 12 kom ja hem och la mig i sängen direkt, imorse vaknade jag vid halv 10 och satte på mig spring byxorna direkt och kuta till mamma och käka frukost, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan följa med mamma till Ånge för att fira Thomas bror som fyller år och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. HEJDÅ.


HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR BARA MAN FÅR ETT SVAR

självklart, verkligen självklart så skulle ja missa tre tåget tack vare att brorsan bara sladda omkring på vägen så precis när vi kom till fränsta så åkte tåget och då skulle pappa vara snäll och skjutsa mig till stan istället så när vi typ var i torpshammar så small en slang av på bilen så vi kom ju långt.. Eller??

Jag fick hoppa på kvart i 5 tåget istället och nu sitter jag här, tåget är fullt så jag har fått en "kompis" bredvid mig, en gubbe som sitter så tätt han kan tror jag och han stirrar på mig som om jag var mat! Fy fan va äckligt jag vill av NU!


ÄNNU EN DAG

Engelska, engelska sedan slutar vi äntligen!
Fick reda på att vi ska se film och fika fika imorgon bara för att det är sista dagen innan lovet Chill fredag alltså, verkligen chill!

Och lillebror är ju bara allt för gullig!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2170251/images/2012/pic_508911ece087c3083b45ebda.jpg" class="image">


BULLSHIT

tydligen så finns det bara plats på industri nästa år, och de kunde dom inte sagt lite tidigare, så antingen ska ja va på praktik i typ ett år också komma in på verkstan nästa år eller så blir det frisör iallafall. tydligen för bra för att vara sant.

Ändrade planer också, tydligen ingen bio på fredag heller. döö.


NÄR KAN JAG KALLA DIG FÖR BARA MIN?

vaknade upp bredvid världens underbaraste Tobias, det kan vara de mysigaste som finns!

sitter på skolan nu och har eget arbete, och det går såhär bra, jag slutar klockan två för att sedan ha dans till tre och då tar ja bussen hem för att ut och springa sedan duscha och äta och sen vet jag inte vad ja ska göra än!
Torsdag i morgon och sedan äre fredag igen, de går så otroligt snabbt
Aaamen på fredag så blir det nog bio med brudarna i Sundsvall, vi ska se BITCHKRAM! vet ni hur grym den verkar vara eller??
aja dax att arbeta vidare!


ÄCKELLIV

försov mig som vanligt i morse pappa kom in och skrek och då vare bara att hoppa upp ur sängen, fick ringa mamma så hon fick ta med mig fram till tåget, och nu står de att det är buss ersättning! Fy Fuck!


MIN PÅ RIKTIGT

det blir en tidig kväll tack vare mitt onda huvud och min extremt onda nacke plus att ja är dö trött!

Blev ingen lucia för mig i år eftersom kortet skickades in för sent så det får väl bli nästa år eller nått antar jag.

Aja nu ska ja lägga mig och sova i min alldeles för stora säng! Godnatt 💋


DU GÖR MIG SÅ FÖRBANNAT GLAD

nyss duschat och allt det där, nu ligger jag i sängen och gör typ de jag nästan alltid gör, dvs ingenting. kul liv känner jag.

Ont i nacken så jag håller på att avlida och jag har ingen aning om vad jag har gjort heller?
Kvällen lär ju fortsätta såhär antar jag, alltså i sängen och inte göra någonting! Eller jag kanske drar och solar istället men efter det så fortsätter jag nog såhär, fan vad tjatigt Hejdå.


JAG FÖRSTÖRDE ALLT MIN UNDERBARA VÄN

kan ju säga att ja mådde galant i morse men såhär emot kvällen så vill jag inte ens tänka, orkar knappt stå och huvudet dödar mig mer än någonsin.
Sätter mig iallafall på tåget till Tobias för att ja tror att det blir bättre då eller jag vet att de blir bättre, det känns iallafall bättre. Vi ska kolla på solsidan och bara myyysa!


DET FINNS INGET ATT FÖRSVARA

Inte så kul igår men det funkade ju
Tobias och ja vaknade halv ett typ sedan har vi tittat på tv tills nu när han for, jag ska ta på mig spring kläderna och ut och springa känner att jag inte är i form längre! solsidan ikväll också, det har jag ju väntat på hela veckan!


PAUSE

nyss ätit frukost och klätt på mig, vet inte riktigt va ja ska göra idag, ut och springa lite kanske låter som en bra idé!


DET ÄR MÖRKT OCH KALLT HÄR HOS MIG

att vandra hem i mörkret är inte min starka sida, is kallt, ensamt och mörkt men det är väl bara att bita ihop


DET ÄR BRA

i går kväll ringde Kattis och Arvid och frågade om jag och Tobias ville följa med till stan och käka på Max, så vi gjorde de, lyx grejen funkade inte så ja och Kattis sprang över vägen till mc donalds och köpte mc flurry , på vägen tillbaka blev vi lite nersprutade av en lastbil! Iallafall så kom vi hem halv 4 så det blev ingen skola för mig och Tobias idag, sov till kvart i 3 och sedan hoppa ja på bussen hem.
blir ingen halloween fest för mig ikväll sparar mig till en annan helg men imorgon ser det ut som att äventyren bär iväg på 18 års fest!


JAG SAKNAR ALLT JAG REDAN HAR

Har haft en lektion idag och de var film fram till lunch sedan sluta vi, fett chiill men jag sitter fortfarande kvar på skolan dum som jag är för att vänta på josefiiiin, jag ska få följa med henne hem och klockan sex ska vi gå på gratis bio på folketshus, de låter ju riktigt Nice!

Gamla goda tider!


VET DU HUR MYCKET DU MISSAR OM DU INT TITTAR BAK EN SISSTA GÅNG INNAN DU FÖRSVINNER BAKOM HÖRNET

helt döds slut! Jag och Johanna har iallafall pratat med gubben på industri idag så nu har vi två platser där inom några dagar, känner att de är lika bra så om jag vill göra något annat när ja blir typ 24 eller nå så får ja väl läsa till det dååårå!

Höst solen tittar fram emellan träden också och de får mig att vilja kasta mig tillbaka till sommar igen, åh! Aja vintern är väl över snabbare än man anar hoppas jag!

titta vilken söt en pojke ja hitta


IF YOU ARE HAPPY

Jag har kommit på vad jag ska gå för linje nu, industri och börja svetsa sedan ska ja dra till Norge och tjäna snabba cash!

fick sluta tidigare så nu sitter ja på station me Johanna och väntar på bussen, hem äta och sedan har jag ingen aning, måste träffa Tobias isf för det var så längesedan nuuuu


JAG VILL VARA VANLIG VAD DET NU ÄR.

snön har lagt sig på marken och hängt sig på träden, att det skulle gå så snabbt det trodde jag inte, det kan vara skönt med vinter i början men jag blir oftast deprimerad och det ända som spelas i lurarna är Melissa horn.


ONE MORE NIGHT

låg i sängen till kl halv 8 idag sedan följde ja med Lotta fram till fränsta en sväng och nu ligger ja i sängen igen, sköööönt funderar starkt på att vara "sjuk" i morgon så ja får väl se hur de blir! Nu ska jag iallafall sova för jag är ganska så dö trött! Hejdåå


NÄR DU INTE ÄR HÄR SÅ SAKNAR JAG DIG SÅ MYCKET ATT JAG INTE TÄNKER PÅ NÅGONTING ANNAT

nyss käka och ligger i min säng på rummet med dörren stängd och musik på högsta, orkar inte göra någonting typ, dö le, dö trött, död död död ska väl fara fram till fränsta en sväng sedan för att Lotta ville träffa mig så vi läju dra en sväng på Gårn och det äger ju verkligen dö mycket! ajaa imorgon äre tisdag och veckorna börjar sakta ner och gå långsammare och långsammare men varför de vet jag inte.


DET ÄR SKÖNT ATT SLIPPA OROA SIG

Min morgon började med att ja skrek rakt ut när brorsan öppnade dörren och sa att klockan var 8, skulle egentligen vara hemma men orkade inte så jag flög upp ur sängen och fixade mig på 10 minuter och eftersom att jag missade bussen så fick mamma komma och skjutsa mig till tåget och nu sitter ja på skolan och ångrar mer än allt att jag inte stannade hemma, hur dum får man vara? Herregud. Slutar iaf klockan två så nu sitter jag på Josefins lektion istället för min egen vilket är jävligt dumt gjort.


JAG ÄR BARA JÄVLIGT RÄDD OM NÅGONTING JAG ALDRIG HAFT FÖRUT

sitter hos farmor och har nyss käkat, gott!


Tobias, Martin och Arvid ska ha "kill kväll" så dom ska till stan på bio och då tar jag Johanna hem till mig för en tjejkväll! så hon kommer hem till mig vid 7 kanske och klockan 8 har jag iaf bestämt att vi ska se solsidan, standard!
Godis ska ja fan köpa också, aja de var bara de ja ville säga! Adjö


ETT STARKT ORD SOM JAG ÖR REDO ATT SÄGA

Sov hos Tobias och han skjutsade hem mig vid ett ungefär, guuud vad jag gillar den pojken!
när ja kom hem gick jag in i duschen direkt, nu har ja fixat mig för middag hos farmor och medans jag väntar så kikar jag på tv och dricker oboy! Mysig söndag!

Pappa och Threse håller på att göra om här hemma igen, massa nya skåp, speglar, ljus, mattor och allt möjligt men det blir ju fint så jag ska ju inte klaga!


JAG ÄLDKAR NÄR DU SER PÅ MIG

Sov hos Tobias inatt och nu sitter ja på skolan och håller på att dö, fredag idag och efter skolan så åker jag hem och duschar och grejar sedan tar jag halv 6 bussen till ånge och halv 8 så äre middag på mittis med mina lagkamrater och efter de ska vi se på bio! Kanske blir en bra fredag ändå! Adjö


DU KAN SLUTA DINA ÖGON OCH ALDRIG KÄNNA DIG ENSAM.

Min gröna fjällräven tycks inte komma och tur är väl de eftersom att jag har ångrat mig, jag vill hällre ha en svart fast med foder, så den beställer jag förhoppningsvis i morgon, plus lite kläder tror jag, behöver igentligen inte mer kläder eftersom att det inte får plats i garderoberna längre och ändå har jag rensat bort en hel sop kasse, men det är ju så kul att ha nytt helatiden!
 
med fodeeeeer.

 
och kanske lite annat smått och gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
ungefär vad jag skulle behöva!

IBLAND KÄNNS DET SOM ATT JAG HAR BLIVIT LURAD

Det hör tydligen till att man ska vara rädd när man är ensam, rädd när det är mörkt och rädd för att tappa någon.

Ligger i sängen har nyss duschat och funderar på vad jag ska göra, onsdag igen och jag kanske bara borde tare lite lugnt, nog för att det är typ det ända jag gör nu för tiden men ändååååå


TÄNK OM JAG VORE BLIND.

Känner att det börjar bli lite kallt ute nu så jag sitter och kikar på vinter jackor, men vet inte riktigt vad ja vill ha för någon, en riktigt varm iallafall!
 
sitter också och väntar på att klockan ska ticka lite fortare, för klockan kvart över 7 sätter jag mig på tåget till ånge  och sover  hos tobias. 
 
och jaa toaletten uppe har blivit min nya foto plats.
 
 

DET GÅR BRA

Sov hos mamma inatt och det var jävligt skönt för där blir man så ompysslad! Hon skjutsa mig till fränsta imorse och nu sitter jag på bussen på väg till skolan , måndag igen och det hatar jag,bara för att jag inte orkar med skolan längre.


FÖRTROENDE

har suttit hemma hela dagen och inte gjort ett skit typ, fattar inte vad de är för mening med att vara hemma, ja blir bara deprimerad av att sitta och titta in i en vägg.

Vet inte vad jag ska göra ikväll, hoppades ju på någonting bra men jag vet inte, verkar inte som att det finns så mycket längre.
Hittar jag ingenting så tar jag tåget till Sundsvall och umgås med Selinn eller någonting aja får väl se vad son händer


DET ÄR SÅ TYPISKT MIG

Klev upp duschade fixa mig och nu ligger ja i sängen och väntar på bättre tider, mamma ska komma hit med trippel tången det var så längesedan jag trippla håret så måste ta och göra de plus att det är lördag och då måste man ju va lite extra!


OROLIG MEN JAG LITAR PÅ DIG

hade lite återträff med brudarna igår, det blev middag på knuten, med Lotta, sanna, Fanny, josse och Johanna riktigt gott var dee! Åkte EPA med dom hem till mig sedan gick jag och la mig direkt nästan för ja va så otroligt trött! Och självklart så vaknar jag nu.

Vet inte vad jag ska göra idag men ja hoppas väl på någonting iallafall


JAG ÄR LYCKLIGARE NU

fick sluta två istället för tre det var ju bra, nu har jag fått med mig en flicka hem också, vi ska till mamma och äta och sedan vet ja inte, lär ju kanske sluta i Ånge tillslut


LOVe LIFE

sov hos Tobias inatt, inte så ovanligt men jag älskar att vakna upp med han vid min sida, så tråkigt och tomt att sova själv.

Torsdag idag och det finns inte ngt att göra typ men ja lär ju hitta på ngt, ja och Pettersson sitter och jobbar på engelska som fan och det går riktigt bra, adjö


DET KÄNNS KONSTIGT ATT SITTA OCH ÅKA ÅT HELT FEL HÅLL

haft ute dag på skolan idag så vi har varit i skogen precis hela dagen och det var inte ja riktigt beträdd på, som tur va så fick jag låna en varmare jacka av tobias och en tröja av Nanna men mina vita converse där emot är inte så vit längre, nu sitter jag på bussen hem och ska slänga mig i duschen direkt när jag kommer hem sedan ska jag äta och sen vet jag inte om jag far tillbaka till Ånge eller hur det blir, får väl se!


DITT UNDERBARA LEENDE

sov hos finaste pojken inatt och nu sitter jag och kämpar mig igenom den sista lektionen för idag sedan far jag hem och gör typ ingenting eftersom att det är slut på fotbollen nu och det finns ju inte så mycket annat att göra satt jaa får väl se vad jag hittar på


TIME TO SAY HELLO

de var jobbigt att kliva upp i morse, jävligt jobbigt men jag tog mig upp, glömde ställa klockan också för ja har blivit van att någon annan gör det haha så det blev ju lite panik också.

Idag slutar jag kl 4 eftersom att jag har dans från två!


RSS 2.0