Måndag

Måndag idag och de är väl typ aldrig kul haha vet inte varför just måndag är en sån tråk dag.. Dock så är det väldigt fint väder vilket gör att man blir glad! Men jag känner mig typ ja det går inte att förklara haha nä men jag vill typ ha nya rutiner, vet inte hur man ska förklara de men alltså de känns som man gör samma saker varje dag typ ingenting haha jo tränar då.. Vill flytta och börja träna på ett nytt gym, börja på hundkurs, gå på nån make up kurs på fritiden kanske börja gå på Cross fit.. ja vad som helst typ fast inte här, ja vill här ifrån, Så less på Ånge och gymmet här samt att det inte finns nått å göra! Vill ta med mig Tobbe å diesel å flytta helst nyss haha.. Aja ska ta studenten först sedan stannar vi nog inte länge till..  de är ju svårt å hitta lägenhet dock.. Så de känns som man är fast här.. 

Nu ska jag ut på en höst prommenad med diesel 💕 

Lördag

Lördag, imorse var jag, Tobbe och diesel ute å lekte i skogen, vi gick även en jätte mysig stig! Älskar att va ute i skogen på morgonen! 

Nu har vi kikat på en film bara pga de tråkiga vädret, ska snart hoppa in i duschen och sedan får vi väl se vad som händer ikv, antagligen ingenting.. 


På tisdag fyller min största prins år så då blir det kalas :) annars har jag inte så mycke intressant att komma med just..

Tisdag den 15 september

Nyligen kommit hem ifrån Sundsvall, ja som ni vet så tatuerade jag mig, det blev en text denna gång som jag tycker passar bra in på livet även lite blad blev det. Rosor ska jag göra nästa gång jag får tid sedan ska jag såklart sätta ihop allt så det blir som en hel sleeve, men än är de en bit kvar, men jag blev nöjd, just nu är den röd och uppsvälld så den kommer vara ännu snyggare om nån dag :) 
 



Och en bild på texten då de kanske är lite svårt att läsa när ja har massa salva på armen och det är så jobbigt att berätta för alla varje gång va de står haha.. 



Nä men jag är riktigt nöjd och längtar redan till nästa gång hehe även om jag fick lida! 



Måndag

Skolfoto idag..  man blir fan aldrig bra på bild när någon annan tar.. selfies är bäst! 

Just kommit hem ifrån ridningen och nu ligger ja i sängen och vilar.. Äta lite mat ska vi göra sedan bege oss till gymmet för att kötta armarna. 

Imorgon äre dax! Klockan 11.00 har jag tid hos en tatuerare i Sundsvall, känns inte så pirrigt än men jag vet att det kommer när han sätter nålen i mig.. Man glömmer hur det känns därför utsätter man sig för smärtan igen Haha så blir man påminnd och glömmer efter nån minut hur det känns och bokar ny tid haha ungefär så det funkar för mig iallafall, ligger någon slags drog i det hehe.  Får se om jag får med mig någon polare eller om jag får åka själv, känns som ja kommer köra vilse dock.. Tobbe kör ju jämt så jag är liksom inte van å köra där men de kan väl inte va så svårt bara jag hittar dit haha. 


Önska mig lycka till haha! 

Fredag 👌🏼



Fick hem denna skönhet igår 😍 älskar den så mycket! 

Just nu sitter Ja på praktiken och väntar på att köra igång med träningen för titan svetsning, hoppas dagen går fort eftersom jag är sviin trött idag.. Jobbigt att kliva upp 6 en dag i veckan.. Man hinner inte ställa in sig. Men det blir bättre i maj då vi har praktik 5 veckor 
i rad kanske man kan bli van iallafall. 

På lördag ska jag å Tobbe på kräftskiva (äntligen) hos mamma. 
Det är väl de ända vi har planerat in :) 

Igår klippte Tobbe av sig allt hår haha så nu är han kort hårig igen min snygging! 

Muskligare och muskligare blir han också 😍 



Torsdag

Prövade fatburner imorse, man ska ta tre kapslar direkt på morgon med två stora glas vatten.. Men man skulle börja med två kapslar för att se hur man reagerar, å frulle kl 9 imorse, ägg, två mackor och te.. Hungrig klockan 10 igen, åt en banan och hungrig nu igen haha de brukar Jag aldrig vara annars, jag antar att fatburn ligger bakom detta ska träna senare idag och se om jag svettas mer än vanligt, fast beror ju säkert på vad man gör men jag tror på detta och gör jag det så funkar det! 

Köpt dessa Tights ifrån stronger å jag älskar dom, super snygg å as sköna! 
(Inte jag på bilden) 
Men ganska passande att ja har Lika skor hehe 😁 


Imorgon äre äntligen fredag vilket innebär praktik, ganska kul, inte gjort så mycket än, bara vare där en dag men de blir väl roligare :) 

Lördag

Nu har jag beställt fatburner som jag la upp bild på tidigare och även en burk extraction som man tar efter träning så jag återkommer om hur jag tycker att det fungerar! 



Lördag kväll och ingenting händer som vanligt.. Så värdelöst.. livet i Ånge. 

Nu har jag börjat min praktik varje fredag på permascand så det känns bra! 

Annars händer det inte så mycket 

RSS 2.0