LOVE

nu har bilderna kommit så nu lite bilder på mig och min älskade tobias! <3 vi beställde inte alla eftersom vi inte var nöjd med alla osv :)


DET ÄR PINSAMT ATT VARA SUR

veckan har gått fort och det är redan torsdag! imorgon ska jag och tobias fara till pappa och äta tacos! Och på lördag far jag till stan och ska ja hänga med mina alldeles egna brudar, det ska bli riktigt roligt eftersom de var ett tag sedan! också har ja en sån underbar pojkvän så han ska hämta mig där på natten!

jag har fått mina tränings pulver och de nu så på måndag köper jag gymkort på move, grymt!

Aja jag hade väl inte så mycket mer än de och säga puss hej!


FITT TISDG

hatar verkligen tisdagar, fy fan blir så arg av mig, slutar kvart i tre, resten av klassen sluta halv två men alla har olika sheman så de är bara ja och johanna som ska gå till då, så jävla onödigt! Fucklife!

aja ikväll kanske ja och josse ska träna fotboll men de är så jävla tråkigt i minerva hallen för den är fan mindre än skoltoan! aja får se måste iallafall komma igång med den nu snart!

tre månader med min bby idag också jag har aldrig varit så lycklig som jag är med han! <3


ÄCKELMÅNDAG

Skapligt segt att kliva upp på skolan idag men jag klarade det bra!
Nu sitter jag och johanna och jobbar matte, vi slutar halv två idag så det är ju skapligt skönt! aja har inte så mycket mer att säga! Hejhej!


ALDRIG VILL JAG LÅTA DIG GÅ

lördag igår och vi tog det bara lugnt, var och solade på morgon kvisten och sedan var jag ute och gick med cissi medan tobbe tränade på grottan, lite kallt bara annars vare jävligt skönt!

Sedan på kvällen for vi till mamma och fika och kika tv!
idag klev vi upp klockan halv 11 käkade frukost och for och tränade på grottan! nu är vi helt slut och tobbe ligger och spelar sitt nya spel till xboxet ganska intressant och kolla faktiskt,

igår beställde min kära mamma lite saker till mig nu när ja ska börja träna, sånna här nyttighets saker + fettförbränning åh lite sånt, ska faktiskt bli kul!
aja denna söndag kommer väl återstå av massa mys pys med världens bästa pojke! Hejhej


FREDAG I'M HAPPY

Igår beställde vi våra kort tillsammans så dom kommer upp här när hon redigerat och skickat dom till oss!
de är bara ett kort som vi har nu satt förvänta er inte mina kära vänner att de kommer upp fler nu utan de kanske tar en vecka att få dom! aja fredag idag och jag och älskling ska på bio med josse och johanna! det blir en bra fredag idag! hejdåå


TORSDAG BLÄ

fick åka med johanna till skolan idag eftersom att tobias klev upp klockan 7 i morse, är iallafall på skolan nu och har äckel engelska!! Kul.

Johanna hjälpte mig att färga håret igår så de oranga syns inte längre bara lite ljus gult men de ska ja nog få bort med silver shampoo satt de blir nog bra till slut!

Imorgon ska vi på bio, EGO ja josse tobbe och johanna, och resten av helgen vet ja faktiskt inte va som händer men nu äre väl dax för mig att lägga på ett kål! Hejhej


HAR BESTÄMT ATT STÅ HELT UTANFÖR DET DÄR SOM JAG BLIR LEDSEN AV.

dagarna går fort, snart är det sommar igen och jag längtar mer än någonsin tänk att slippa ta på sig massa vinter kläder jämt, och att kunna ligga på stranden och sola, göra massa galenskaper på nätterna, köpa nya fina sommarkläder, knäppa fina sommar kort, åka båt i solnedgången och bara leva livet! Och allt det här med mina vänner och min pojke såklart!!


Torsdag

det gick bra att knäppa kort! Bilderna kommer upp här så fort jag får dom! tack åh hej


TISDAG

nyss vaknat och ska hoppa in i duschen tobias sover än, vi har sovit hos mamma inatt för att de ska bli närmare när vi far till sundsvall för att fottografera oss, jag har valt ut kläder till både mig och älskling satt nu får vi hoppas på att det här blir bra!
aja dusch dax hejhejj!


LÖRDAGEN LEDER EMOT SITT SLUT

jag färgar och färgar och färgar men de blir inte mer än lite ljusare orange så de är ingen ide jag färgar själv längre! Så får beställa tid hos frisören istället! Men det ser ju inte sååå farligt ut egentligen ganska fin orange färg men men de är ju blont jag vill ha! Ska aldrig mer färga rött iallafall det är ju de som förstör allt annars hade ja varit knall blond nuu!

aja jag får väl gå runt och lida som en ginger ändå! Fatta inte hur folk kan ha sån här hårfärg som sin naturliga ? Haha aja hej då!


FREDAG

Låg och sov medan tobbe for på praktiken, han kom hem snabbare än vad jag trodde, klockan 12 och då skulle ja klä på mig och fara till motorgårn för dom ska skruva med bilen så nu sitter jag här och väntar på att dom ska bli klar! Äntligen fredag!
På måndag så ska jag och tobias fara till sundsvall och bli fotograferad av en tjej där så vi får väl hoppas på att det blir nå fina kärleks bilder! och verkligen hoppas på att mitt hår hinner bli lite mer blont! Just nu går jag runt med ljus orange hår, visst de ser inte fult ut men det är ju blont jag vill ha satt!
Aja nu ska jag njuta av fredags förmiddagen på garage! Hejhej

Så här fin var mamma när hon färga mitt hår eftersom att färgen är så jävla stark så man kan inte andas in den!


DET KÄNNS SOM EN EVIGHET NÄR HAN BARA ÄR BORTA FÖR EN TIMME.

jaa som ni såg så bjöd vi på några video bloggs på vår resa i vemdalen! Det var riktigt mysigt och behövligt!

Nu har tobias lämnat av mig hos mamma eftersom att han börjar 7 i morgon på praktiken, jag har nyss färga håret för fjärde eller femte gången blont alltså och de börjar gå framåt, sakta men säkert tre fyra färgningar till så äre förhoppnings vis blont!
Bara för att jag har varit rödhårig förut som det tar så lång tid! aja nu äre snart dax att sova för jag är så otroligt trött!


VEMDALEN


VEMDALEN!


VEMDALEN


VEMDALEN


VEMDALEN HÄR KOMMER VI!


JAG VET INTE VAD JAG GETT MIG IN PÅ

ja det var inte min idé, det var tobbes jag ville bara göra slingor men så blev det inte, så med lite behandling så är jag snart blond, som förr i tiden! Aja får hoppas på att det blir bra.
Tack och hej jag återkommer!


SEXY BABY!

owwwoow!


2013 DAGARNA BARA RINNER IVÄG

nyår blev riktigt bra ändå! Fick umgås med min pojke och träffa mina underbara vänner! Josse umgicks med oss hela kvällen och det gjorde allt ännu bättre eftersom att de var jätte länge sedan vi umgicks, vi åkte bil med martin och johanna till stan och käka på max sedan vid tolvslaget skålade jag och min prins!

Idag, onsdag så har vi varit ute och gått runt bollan, riktigt mysigt, fattades bara en skoter så!
Nu har vi kommit in och tobbe spelar på sitt xbox!
Snart börjar äckelskolan också och jag verkligen gruvar mig för det är så totalt jävla värdelöst! aja puss heeej


RSS 2.0