TORSDAG DEN LÅNGTRÅKIGA

jaa torsdag idag och de betyder valpkurs, men diesel är så loj så ja tror han har fått lite feber, så vi blir hemma idag och vilar, annars så sitter jag bara just nu och kollar på när tobbe spelar GTA 5, det är nog det bästa som hänt honom i hela världen skulle ja tro, och när han spelar äre lika bra att vara tyst och knappt röra sig för annars så finns risken att han skäller på en, och man kan fråga precis vad man vill men behöver inte förvänta sig ett svar på ca 5 timmar som i förrgår, eller man kan också vara glad om man får ett svar för oftast så hör han inte ens vad man frågar. det är så mina dagar/kvällar oftast ser ut, men inte alltid för ibland åker vi till ånge och köper dricka :) 

Närå inte exakt så äre kanske men de känns så och ibland äre precis så som ja berättat hahah! Meeen spelet är väl snart utklarat eller så lessnar han snart satt det är ju bara vänta liksom. 

jaja jag tror jag ska ta och gå ut åh gå istället och försöka få bort träningsverken som sitter kvar sedan innebandyn i tisdags! Fyy fan va jobbigt de var men det känns bra efteråt, man känner verkligen att man har rört på sig kan ja lova! Hahah ja de va de hejhejjj! 



MIN PRINS ÄR 20 ÅR NU!!!!

idag fyller världens underbaraste pojkvän år!
han fyller hela 20 år, storpojken min, och jag älskar honom till månen och tillbaka 20 gånger om. Av mig fick han ett halsband med en gravyr bricka hängande och med ett ankare bredvid som betyder hopp, men på plattan valde jag att skriva "bara din hjärtis" för att jag är bara hans och jag kallar honom för hjärtis, så enkelt vare med de hehe.
annars så har vi bara ätit tårta hela dagen,  kakor och massor med onyttigheter, men så skare ju vara på födelsedagar!
så nu får han köpa hur mycket sprit åh öl han vill utan att behöva fråga någon annan vilket är bra för mig också om jag blir sugen någon gång! jaa det var bara det för den här gången nu ska jag kika på spa för oss två eftersom vi har ett år på söndag! puss ♥♥♥♥


 
 
 

DIESEL ♥




 
 
 
 
 

TATUERING

Ja har tatuerat in två döskallar och rosor på min underarm! 
jag blev riktigt nöjd och det bästa är att det är så lätt att bara bygga på den om man skulle vilja i framtiden, för efter ett tag kommer den kännas fjuttig det vet ja! Så är det alltid, man tycker den är stor nu men det ändrar sig snabbt hehe, jag ska iallafall göra lite mer skuggor så den blir ännu snyggare än nu men det kommer i framtiden! 

sen vill ja bara säga till er som hör av er bara för att veta vad jag gjort för tatuering och sedan inte ens säger att den var fin eller ngt även om ni inte tycker de så kan de ju kanske se lite bättre ut och kännas bättre om ni bara säger det ändå!  ni kan bara hålla käften. 

Tack och hej :) 



EN HÖSTIG MÅNDAG ÄR JAG SJUK MEN DET TILLHÖR

Dom har gjort om blogg appen så jag hoppas den fungerar mycke bättre nu! 

Det är måndag och jag ligger kvar i sängen med diesel, tobbe är på väg  till skolan. Jag är sjuk, hosta, snorig, nysig och slö så jag hoppar över att anstränga mig idag. 

på återseende. 



FREDAG

jag har kommit på att jag verkligen behöver ett kvälls jobb för att kunna "överleva" och hänga med i modet, handlar alldeles för lite kläder nu, men jag kan ju inte handla mer än vad jag har råd med satt ett kvällsjobb skulle inte sitta helt fel nu! Letat överallt tror jag med det finns ju ingenting så jag hoppas att de kommer en dag när någon ringer mig och frågar om jag vill ha jobb!


För övrigt så har jag ledsnat på skolan totalt, och jag orkar verkligen inte gå ett extra pr pga äckel matten som tog mig ett år att fixa, fattar inte att jag inte bara gjorde alla prov på en månad så kanske jag hade sluppit gått i ettan nu! Det gör allt ännu mer meningslöst.
Industri är roligt men hade de funnes något annat program som man arbetar med händerna så hade ja ju valt de känner jag nu.


RSS 2.0