DET ÄR NU JAG SKA HÅLLA HÅRT OM DET JAG INTE VILL FÖRLORA.

nyss kommit hem och ska packa väskan för att åka på årets sista fotbollsmatch, skönt men kommer sakna det i vinter.

Jag hade hemska drömmar, jag grät fast bara i sömnen, allt var mitt fel men när jag vaknade var allt så bra igen och jag var överlycklig att allt bara var en dröm.


DET BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE.

Sov hos tobias inatt, och i morse skulle han åh Rappe på nå bil grejs på industrian så jag följde med dit och nu ska dom skruva med tobias jätte braa bil, så ja ska visa dom hur man gör!

Sedan vet ja inte vad som händer, det är ju lördag!


DET KOMMER EN DAG DÅ ALLTING FÖRÄNDRAS

det där fina i det fula, det där bra i det dåliga, alla dom där mardrömmarna som förvandlas till bara drömmar, allt det där onda blir till det goda.


KÄNSLAN DEN ÄR KVAR, HAR HAFT SEN JAG VAR LITEN

fredag idag, äntligen verkligen äntligen orkar inte med skolan längre, fan.

Aja nu har ja fixa mig för att åka på kalas, eller ja kalas och kalas, födelsedagsfirande och sedan ska mamma få skjutsa mig till Ånge för att träffa johanna och förhoppningsvis Tobias såå klart! Arvid har tagit min laddare så jag ska hämta tillbaka den också!! Aja hejdåå


DÖR ETT LITET TAG

jag hade inte några planer på att kliva upp i morse men efter ett tag så gjorde jag det ändå, och just nu så ångrar jag mig som fan men jaja slutar kvart i tre som vanligt och då åker jag nog hem och käkar sedan träning!


GANSKA SÅ RÄDD.

åkte till elin en sväng förut sedan drog vi på gårn och käka tårta, man måste ju passa på när dom bjur!
 
nu har jag nyss duschat och ska krypa ner i sängen, fryser som en gris plus att det känns lite tomt att sova ensam menmen, imorgon äre torsdag och jag måste träna, sissta träningen med fotbollen och match på söndag sedan äre slut.
 
aja nu ska jag krypa längre ner under täcket för försöka få det lite varmare, godnatt.
 

DET GÖR LITE ONT ATT FÖRSTÅ.

Tönt jävel som skrev ett inlägg på bloggen, kan inte ta bort de eftersom ja inte har någon dator.

Aja igår så kika jag, tobias, Johanna och Milling på film hemma hos millsing sedan for jag och Tobias hem till mig och hämta grejor och for tillbaka till han och sov där eftersom att man får sova så mycket längre, klev upp vid 8 typ kika på tv, fika och for till skolaaaan!
Kl två går jag på dans tills kl tre och tar kvart över tre bussen hem!


JAG TÄNKER INTE LÅTA MIG SJÄLV KROSSAS IGEN.

Sitter hemma hos josse i hennes nya hem och pratar ut massa känslor, rykten sprider sig snabbt och saker är inte alltid som man tror, jag är inte så blödig men har ändå känslor.

Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar väl på ngt hoppas jag!


DET ÄR BARA DU SJÄLV SOM VET OM DU TALAR SANNING

kan vara den värsta dagen i mitt liv.
Gick till stationen helt i onödan tåget går inte förens om två timmar Så ja vandrade tillbaka till skolan igen, sitter här med en bok i handen som jag egentligen lika gärna skulle kunna gå och lägga i skåpet igen.

Tisdag idag, vet inte om ja ska träna eller inte, idag slutar jag iaf kl 12 det har jag bestämt alldeles själv!


SPRINGA FRAM OCH SLÄNGA ARMARNA OMKRING DIG.

skapligt trött i morse, slutar kl kvart i 3 fast egentligen 4 men ja har glömt dans kläderna hemma satt får se hur det blir med det, matte äckel hela dagen också jävligt less på det nu, dööö.


DET ÄR SÅ SKÖNT ATT HA DIG BREVID MIG.

nyss kommit hem, har varit och hälsat på Elin en sväng hon mådde bra!
Nu har jag tagit på mig min one piece och krupit ner framför Tvn med min saknade pappa och tittar på det okända.
Ska snart gå till rummet och lägga mig för de är skola i morgon och ja är döds trött!


PHOTOS.


VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG, VARFÖR VILL DU HA MIG.

nu har han äntligen kommit hem och jag har fått två par tröjor, ett iPhone skal och två par converse, ett par lita annorlunda som är mer som vinter skor typ, ni får även en bild på Joakims dö snygga converse!!

Det fattas en tröja på bilderna men den får ni väl se någon annan gång.


KÄR I DET VI KALLAR VERKLIGHET.

igår så for jag, tobias, johanna och milling till stan och kollade på bio, det blev hamilton 2, den var inte lika bra som ja hade förväntat mig men den var bra! sedan följde jag med hem till tobias och sov där, vid kl halv 1 så skjutsade han mig till tåget och nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att pappa ska komma in igenom dörren, har inte sett han på tre veckor och nu ska ja äntligen få träffa haaan, lite avis jag kommer bli på att han kommer vara huuur brun som helst, aja nu ska jag städa upp lite här så dom blir glad när dom kommer hem!
 
 

JAG MENA ALLT JAG SA.

Meningen var att ja skulle sova hos josefiin i hennes nya hus inatt men då kom helmet lite emellan så ja fick ta 21.59 tåget hem mycket snällt. Men annars vare en bra fredag, kollade lite hockey och gled cool bil med emmsan!

Aja har iaf match idag med erikslund samlingen är kl 10 och jag ligger vaken nuu, fuck My life ja som skulle sova ut! Jo tjena.

Det är iaf lördag idag och finaste pojken fyller år! Grattis, grattis!
Nu ska ja kliva upp åh packa för ja lär ju knappast kunna somna om.


FREDAAAAAG

Klev upp kl halv 6 i morse för att duscha och precis som varje gång så ångrar jag mig att ja inte duscha kvällen före. Aja gjorde mig klar och blev klar halv 7 så egentligen hade ja kunna klivit upp 7.. Menmen jag gick iaf och la mig igen bredvid världens gulligaste pojke, och klev upp 20 över 8 igen.

Sitter på skolan nu och väntar på maaaat, efter skolan följer jag med tobias hem och kl halv 7 har vi middag med Alby på knuten! Gött!


JAG ÄR HÄR FÖR ATT STANNA.

Pigg som fan i morse tack vare att jag la mig typ nio!

Sitter på bussen nu på väg till skolan, torsdag idag och det betyder engelska hela dagen.. Aja slutar kvart i tre som vanligt och då åker jag hem packar fotbolls kläderna och far till esk på träning.

Imorgon äre äntligen fredag, så otroligt less på skolan redan, men de är väl bara att kämpa på.


BERÄTTA FÖR MIG.

Jag har inte lagt mig i sängen för att sova så här tidigt som ikv på väldigt länge, skönt men skandal! Kom hem ifrån mormor vid halv 5 typ och sedan dess har jag legat i sängen och kollat på datorn men nu kryper ja ner under täcket och lägger igen ögonen, slår på musiken och somnar in.


FÖR VARJE DAG SÅ FALLER JAG LITE MER.

så där jaa, nu har jag nyss ringt till tatueraren i bräcke och har troligtvis fått tid den 3 oktober, ett litet tag kvar men de ska väl gå fort! äntligen säger jag baraaa!

nu ska jag bara ligga här och vänta tills x factor börjar och då ska jag slå mig ner framför tv:n helt alone.

AVSTÅND TILL DET JOBBIGA.

var till mormor och åt nyss och nu ligger jag hemma i sängen och har inte en aning om vad jag ska göra.
ja har iaf börjat dansa street dance, fett coolt ju, sedan fick vi reda på att vi ska uppträda inför boberg och då var det liksom inte lika kul längre men aja.
 
seriöst så börjar det suga att vara ensam hemma saknar att höra någon som bara andas och finns här, det känns så stort och tomt, kanske känner mig en aning ensam.

 
 
 

JAG KALLA DIG FÖR SWEET BABY GIRL.

efter skolan så for jag inte till mormor, jag följde med tobias hem istället, båda han och jag var as trött så vi la oss och sov en liten stund sedan åkte vi till milling och johanna, och sedan så bjöd tobiaaaas mig på knuten! snäll pojke det dära! till sisst slutade det hemma hos ledde och där satt vi och kika på xfactor, jag satte mig på 21.59 tåget hem och nu ligger jag i sängen och ska sova, döds trött som vanligt! aja gooodnattt!

DÖDENS DÖD.

Ställde klockan på 06.00 för att kliva upp och duscha, och just då ångrade jag mig som fan att jag inte duscha igår kväll men jaja man måste väl lida lite ibland! Jag är iaf döds trött nu och magen kurrar, slutar kvart i 3 idag och då far jag till mormor och käkar och sedan förhoppningsvis på fotbollsträning, om ja har skjuts till Alby annars får ja träna med esk.


HÅLL HÅRDARE OM DOM SOM GÖR DIG OROLIG.

Har nyss kommit hem och jag orkar inte duscha nu så jag gör de på morgon i stället, de betyder att ja måste kliva upp så mycket tidigare och att ja måste sova nu om jag ska orka de!
Aja jag och mamma var iallafall till viskar och satte in en p-stav så slipper man dom där p-pillerna plus att jag slipper den där jävla äckel mens verken åh vad skönt! Där sitter den, och kommer göra de i tre år nu!


MÅNDAGSMORGONEN.

tobias sov hos mig inatt, va så jävla trött imorse så jag klev upp kl 8, inte likt miiiiig. Sedan for vi och hämta upp josefiiiin på vägen för hon har äntligen nästan blivit frisk, min lilla sockertopp! Nu sitter ja på skolan och läser en bok som ja läst i 3 veckor nu och förstår fortfarande ingenting! Aja sitter och längtar till lunchen för min mage skriker mer än normalt!


FÖR MIG FINNS INGEN SÖMN OCH INGEN VILA FÖRENS DOM ÄR MINA.

Sitter fortfarande i soffan med filten runt om mig, jag är inne på tredje filmen nu och mitt tredje oboy glas! Riktigt gott men ja får lite dåligt samvete av att bara sitta här, känns som att jag slösar bort dagen på någonting meningslöst men Aja så äre väl.


DU VET ATT JAG STÅR HÄR.

Var ju hos Erica igår, det var kul förutom att de var lite för mycket awere folk där, kom hem vid två och somna direkt!

Nu ligger jag i soffan och har kollat på johan falk och nu har jag nyss stoppat i pappa polis! Det blir en Chill dag känner ja!


I REALY WANT TO TURN THE TIDE.

idag äre match, med alby emot torpshammar, alltså emot my friends så det här kan bli spännande! 
efter matchen åket jag hem och duschar och sedan ska vi väl hitta ett sätt att fira riiiickyy på!
aja det är iaf underbart skönt med lördag, bara en vecka kvar tills pappa kommer hem nu, jag längtar efter mina nya grejeer!
 
aja nu ska jag ta och kliva upp för jag är döds hungrig!
 

I WANT TO SHOW YOU.


 

INGEN ANING.

har funderat lite på att antingen färga håret typ lite mer mörk brun istället för typ svart som det är nu, eller på att göra mörkt med ljusbruna toppar, eller blonda toppar? näe ja har ingen aning, färga hela håret mer brunt kanske låter bäst? aja får väl se, ska iaf beställa tid hos frissan, mitt hår är iaf alldeles för slitet!

SHIT VAD GLAD.

nyss kommit hem och jag är på så jävla dåligt humör så jag pallar fan inte med mig själv idag, och kattjäveln går mig på nerverna kastar snart in han i väggen. Pms??  jag börjar undra.
 
ajaa jag vet iaf inte vad jag ska göra en fredag kväll som denna, får väl se vad som händer nu ska jag iaf gå och tvätta, skitliv.
 
 

DET KÄNNS SÅ BRA.

Sitter just nu i fränsta och väntar på tåget som ska ta mig till Sundsvall, förutom att jag var döds trött i morse så har jag världens mens verk så jag tror jag går av! Aja får väl kämpa mig igenom dagen.


DET ÄR HÅRT MEN JAG KLARAR MIG ALLTID.

nu har jag nyss hängt tvätten och plockat i och ur diskmaskinen så nu kan jag klä av mig och krypa ner under täcket, riktigt skönt, imorgon får jag sova en halvtimme längre eftersom att jag är sjuk i morgon så ska jag åka med 9 tåget till sundsvall med lotta på hennes skola och sedan ska vi gå och shoppa liteee, också ska vi hitta ett passande paket till eriiica som har fyllt 17 ååår  så de ska vi väl fira på lördag!
 
aja nu ska jag ta och krypa ner under täcket och somna in! godnatt!

INGENTING ATT SÄGA.

Kom hem vid halv elva igår sedan kom Tobias till mig så jag slapp sova ensam, väldigt snällt!
Vi åkte till skolan vid nio typ och ända sedan kl nio i morse så har jag hållit på att dö, väldens konstigaste vikarie, som om han är full hela tiden oh herregud, förstår inte ens att jag sitter kvar här det ända han pratar om är sig själv ajaa slutar iaf kl kvart i tre så de är ju inte så länge kvar!


DET ÄR BARA BRA.

Matchen gick väl sådär, förlora med 2-0 men jag fick ju iaf trevligt sällskap i bilen!
Nu är vi på väg hem och jag hoppas på att få krypa ner i sängen med den finaste pojken när ja kommer hem!


TOALETTEN, DUSCHEN JAG HAR STIRRAT FÄRDIGT I DEN.

Elin som ju här inatt så jag slapp sova ensam så de var ju himla snällt av henne! Fick lite besök av rasmus och tobias igår kväll också, dom kom och lånade pappas verktygslåda eftersom att tobias har bytt åt sig en sån underbart bra bil som funkar precis som den ska haha!

Nu har jag nyss ätit och ligger på sängen och väntar på att få fara på fotbolls match med Alby i stora staden, hoppas på att de går grymt!


BARA JAG SLIPPER VARA ENSAM.

Kom hem ifrån stan för en timme sedan, jag köpte ett par vinröda byxor, en stickad vit tröja, en björnpuppa och en värme mugg, ja de blev inte så mycket men någonting blev det ju iaf!


Det finns en sak som kretsar i mitt huvud heltiden som jag inte kan förtränga och det vill jag inte heller.

Har ju glömt att saga att jag har fått ett fint halsband av kanske världens gulligaste pojke <3


INGEN AV OSS DRÖMMER INATT.

har gjort mig redo för att dra till stan! Farmor kommer och hämtar mig 11.


JAG SKULLE VILJA GRÅTA BARA FÖR ATT DET VAR SÅ LÄNGESEDAN.

Idag dog min iphone, bara sådär i min hand och i morgon är jag ledig från skolan för jag ska åka med den till sundsvall och fråga om dom kan fixa skiten.
 
har slagit på spotify listan vid namn "död typ" bara för att det är så skönt att bara lyssna på det lugna, jag ska väl snart krypa ner under täcket för det finns inte så mycket annat att göra i detta hem, så jävla tråkigt.
 
 
 

VACKERT, VACKERT.

Jag har fått mig en liten pyntning på min högra hand också, Selinn pyntade mig med ciggen så ja fick värsta blåsan där men jag tog örhänget och tryckte hål på den så nu ser de lite ut som ett hjärta!


Sep. 10, 2012


JAG SÄGER INGENTING INNAN JAG VET.

I Går myste jag och Elin till det rejält, vi tände nästan alla ljus vi hade i huset sedan släckte vi alla lampor, köpte chips, hyrde film och gjorde smoothie! Snacka om myyys! Sedan kom Tobias och Rasmus på besök och då blev de ju dubbelt så mycket mysigare! Sedan for dom hem vid halv 11 och jag blev kvar ensam eftersom att brorsan Sov hos Jessica, Aja jag dog ju iaf inte!


FASTNAT I NÅGONTING BRA.


 

 

HJÄRTAT VARFÖR LYSSNAR DU INTE.

Jag och Elin är jätte duktig! Vi håller på att göra middag här hemma, potatis bollar och chicken nuggets med mangoraja dra år helvete va gott de ska bli och döda mig vad vi är duktig!


TAR DAGEN SOM DEN KOMMER.

Nyss klivit upp och börja städa undan ifrån igår, vaknade kl 7 av sol jäveln som sken in igenom fönstret, la huvudet under täcket och somnade om. Nu ska ja fortsätta städa och sedan vet jag inte va ja ska gö.


SÅ OTROLIGT UNDERBAR.

har spelat två matcher idag, men fick inte spela så mycket med alby eftersom att jag bara tränat en träning men ändå de var ju kul!.  Helt jävla slut i kroppen plus att ja vakna kl 7 satt ja skulle egentligen ha gått och sovit nu men de har jag inte tid med, nyss kommit ut ifrån duschen och ska fixa mig och klä på mig för min efterlängtade selinn kommer på besök, och nyman åh jensen sååklart haha! dom ska väl ta sig några drinkar men själv så kör jag på easy ikv, orkar inte riktigt med. aja dom kommer väl vid sex satt  de är väl bäst att jag gör någon nytta!
 

DON'T FORGET

Somnade direkt när jag kom innanför dörren, nu har ja vaknat upp igen och ska ta med mig mamma och åka och hyra film och chips tills ikv!

Imorgon har ja match, först med ESK och sedan med Alby! Båda är hemma så de är ju skönt!
Aja nu ska ja ringa mammmma


FREDAG!

Äntligen äre fredag, sitter på tåget till skolan för ja sov hos mamma inatt! Slutar kl kvart i tre idag som vanligt och sedan ska jag hem och tvätta och ge katterna mat, sedan drar jag nog vidare till Ånge för att träffa turken!


JAG KANSKE GÅR RAKT OCH STADIGT NU.

Jag har kommit fram till att det är ändå ganska skönt att vara ensam hemma, iallafall på dagen, blir ju lite för tyst på natten.
 
fick inte sova ut idag heller telefonen ringde. åh nu funderar jag på om jag skulle ta med mig kameran ut och fota lite, det var ju så längesedan, plus att solen skiner!
men först ska jag hä ngt i magen!

what dosen't kill you, fucks up you mentally.

Har äntligen kommit hem och lagt mig i sängen, Joakim drog till Jessica så jag ligger här helt ensam, känns ju lite sorgligt faktiskt.
Är iaf as trött så ska gå och lägga mig nu godnatt kära vänner!


JAG ÄR LYCKLIGARE NU.

Istället för att dra ut och springa så satte jag mig på bussen med Elin emot Ånge och käkade på knuten, vi fick med oss Arvid också plus att vi träffade Henke åh, nu sitter vi och väntar på bussen hem Gud vad jag ska sova när ja kommer hem, plus att jag fick reda på att vi tydligen inte hade skolfoto idag utan de var i morgon, ser ut som att jag har fått lite feber!


JAG BEGÄR INTE MYCKET MEN VILL ÄNDÅ HA ALLT.

har städat, bäddat nytt i sängen, tvättat, diskat och gett katt fan mat!
inte varje dag jag är såhär duktig inte!
nu ska jag ta ngt att äta och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på, ganska så lång tråkigt att vara hemma ändå, menmen!

OCH NU GER JAG UT ALLT JAG HAR.

Vaknade av alarmet trots att jag inte ska på skolan, och dum som jag är så slog jag inte av de så nu ligger jag här helt klar vaken och hade lika gärna kunna gått på skolan ändå för jag fick ju ändå ingen sov morgon typ! Aja de är iaf skolfoto idag och de kan ju var en anledning till varför jag ligger kvar i sängen, tänker inte knäppa nå kort med nå mongon!


TRÄÄÄNING

Sitter hemma hos Nina på hennes säng och snackar lite, snart ska vi ta moppen till Alby för att träna fotboll! De blir bra! Första träningen där pirrigt!


DET BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE.

Jag hade så många drömmar att jag inte kommer ihåg vad som är verklighet när jag vaknar, ja de är jobbigt.

Idag slutar jag som vanligt kl kvart i tre sedan åker jag hem till mamma och äter och sedan beger jag mig iväg på fotbolls träning! Fast måste nog fara och köpa nya fotbolls skor först!
Jaja nu stoppar jag i hörlurarna i öronen som varje morgon och lever mig in i en annan värld!


SVÅRT ATT FÖRKLARA MEN LÅT MIG INTE VARA!

Sitter på stationen i Ånge och väntar på tåget som ska ta mig hem till min sköna säng, följde med Carro en sväng till Ånge och sedan gick jag hem till Nanna och fikade kvällsfika och nu sitter jag här i kylan och väntar på tåget, och gud vad glad jag är att jag tog på mig halsduken för de har verkligen börja blivit is jävla kallt ute! Huuah! Annars så längtar jag bara tills på fredag!


JAG SAKNAR DIG

Dagarna går så jävla segt, de är bara måndag fast det borde vara fredag, spenderar dagarna på mest ingenting men de är väl så det är ibland!


TÄNKER BARA BRA SAKER NU.

Det känns lite ensamt och konstigt att gå och lägga sig helt själv och vakna helt själv, eftersom att dom har landat i usa nu och brorsan sover bara hos tjejen sin så äre jag som bor här själv, kunde ju aldrig tro att det skulle vara såhär ensamt.


Paniken i bröstet och allt det där som hör till när man behöver något annat, något större än det här.

det blev en ganska så bra kväll igår, kom hem vid tre och la mig i sängen direkt.
snart kommer väl martina och carro hit, vi ska åka med fotbollen och se giffarna - göteborg i sundsvall ikv, jaja nu ska jag gå och gö frukost för jag håller på att svälta ihjäl.

SAKNAR EN LITEN DEL OCH DE ÄR DU.

sitter här med elin i sängenn och taggar ånge i det "underbara" regn vädret, fint inlägg elin hade gjort till mig åh! ♥
jaja nu ska vi vänta på skjutsen och sedan hämta upp martina och josse för att dra vidare till ånge! tjabaaaa.
 
skämt och sido.
 
 
 
och nej jag ska verkligen inte ha kepsen på haha skämt och sido bara!
hejdååååååååååååah

LOVEYOU!!!!!!!

elin här! felicia håller på att fin justera sig. nog för att hon är otroligt fin precis som hon är.
 
vill bara skriva att jag älskar denna flicka så oerhört mycket, hon finns alltid där för mig. hon har lärt mig mycket. hon har alltid funnits där när alla andra svikit. i genom alla dessa år så har hon stått brevid mig hand i hand. hon är helt perfekt, hon är så fantastisk. så underbar. jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar henne. har inte tid att skriva nå mer, ånge by night, fylla o fight! JAG ÄLSKAR DIG FELICIA, DU ÄR BÄST BÄST BÄST! llllloveyou♥
 
vi ses i dimman folket!
 
 

RSS 2.0