GLAAADA JAG.

nu tar jag på mig fin kläderna och drar till lottas stuga för att fira hennes födelsadag med en massa brudar! dehär det blir bra! 
idag är jag glad hejdåå!
 

ÄLSKADE LILLA VÄN HIHI!

Magen kurrar som aldrig förr och jag sitter och väntar på att josse ska sluta lektionen så ha fååår ätaaa. Här har vi ju pinglan som jobbar så flitigt!


NÅGONTING KÄNNS BÄTTRE.

Klev upp halv sex i morse för att hinna locka håret, så tråkigt att gå med samma frisyr varje dag, har till och med hunnit käka frukost för första gången! Och de är äntligen fredag, äntligen, ikväll drar ett gäng brudar till lottas stuga för att fira att hon fyllt år med god mat och myyys, och jag bara längtar till att få sova ut i morgon! Fast kom just på att vi har match i morgon, hemma match kl 11 tror ja så där försvann den sov morgonen. På kvällen drar jag mig emot Ånge eftersom att det är mittis festivalen och på söndag åker vi till Sundsvall med fotbolls laget för att kolla på giffarna! Kan bli en grymt bra helg ändå! Nästan iaf den hade kunnat bli bättre!


LIKA MYCKET SOM DU PLÅGADES NÄR DU HADE DET SVÅRT, SÅ PLÅGAS JAG NU.

nyss käkat och nu ska jag ta och byta om för fotbolls träning.
skolan har gått snabbt men otroligt jobbig dag.

min älskade underbaraste guld klimp fyller ju fan år idag! GRATTIS till min andra halva! josssefiiiin kyss! ♥

FÖR EN VECKA SEDAN, OCH NU LÖPER HON SOM FAN!


SKJUT MIG I BENET SÅ JAG RAMLAR DIREKT.

Blev inte så mycket springning idag eftersom att Tobias och Rasmus kom och störde oss lite men de gick ju lika bra! Kom typ nyss hem och ska ta mig en snabb dusch och sedan krypa ner i sängen, snacka om skööönt! Har ställt klockan på 6 så allt är klart! Imorgon slutar ja kvart i tre som vanligt och sedan tar jag bussen hem, packar, äter och drar iväg på träningen som börjar sex!

Och det är galet vad jag längtar till helgen bara för att jag får sova ut!


JAG KANSKE SKA SLUTA BRY MIG JAG OCKSÅ.

Det ända jag har gjort sedan jag kom hem är att äta och äta och äta, känner att det är dax att gö sig av med allt de onyttiga och ta på mig spring byxorna och dra med mig Elin och dra ut och springa! uppfriskande och kan behöva en liten prat stund! Imorgon äre torsdag och de betyder träning skulle egentligen träna innebandy ikv men ja drar ut och springer istället!


JAG FÖLL SÅ JÄVLA HÅRT.

Jag och Johanna har tagit oss en varsin engelsk bok och satt oss i lärarcentret eller va de nu heter för att läsa, och det går ju såhär bra märker vi ju! När ja kommer hem ska jag väl ta en powernap som vanligt tyyyp och sedan ut och springa lite med Elin! Vi har ju börja sporta på egen hand nu och de går ju galant! Tar på oss dom tighta spring byxorna som går så lätt att röra sig i och att man får så tight och snygg röv har vi också kommit fram till!


DET FINNS DAGAR SOM JAG TÄNKER MER PÅ HENNE ÄN PÅ DIG.

Kan vara den jobbigaste dagen att kliva upp på, hade verkligen inte lust att kliva upp, men aja jag gjorde ju de ändå och nu sitter ja här på bussen på väg till skolan, slutar kvart i 3 varje dag och de gör ju allt så mycket roligare "haha"


JAG FÖRSTÅR INTE ATT JAG FORTFARANDE ORKAR.

på fredag lämnar dom mig hemma, pappa och threse drar till usa i tre veckor bara sådär och lämnar mig här, ganska så rättvist eller?? går ju ändå i skola så jag har ju ett sätt att få dagarna att gå, men de kommer väl ändå gå segt.
 
Annars så rullar väl  livet på som vanligt antar jag,  bara det att den här "höst krisen" börjar falla lite över mig men det hör ju till, börjar lessna lite på skolan redan men det blir ju bra snart. jaja nu ska jag ställa klockan och krypa ner under täcket.

JAG VILL INTE VARA SOM DIG

Har stoppat in hörlurarna i öronen och håller på att somna, döds trött men taggar inför träning ikv.


if this is just a game, so stop directly.

Engelska och jag håller på att dö! Orkar inte med den här skiten. Men men om en månad så är allt det över!

Om det vore så lätt med allting, tänk att få veta att om en månad är precis alla problem över, att få veta att aldrig någonsin behöva oroa sig för någonting, slippa den där besvikna känslan när man får reda på någonting som man inte borde få veta, att slippa ligga vaken och fundera tills det knappt finns någonting kvar det skulle vara så riktigt jävla skönt.


JAG TÄNKER VERKLIGEN.

Blev ingen innebandy träning för mig, jag och Elin tog på oss spring kläderna och sprang ut på en runda istället! Det gick lika bra, nu har jag nyss lagt mig i sängen och vet ni hur skönt de var elllllleer? Jaja ska ställa klockan och sedan äre dax att sova så jag orkar kliva upp!


I think I've fallen for you.

Har nyss kommit ifrån tåget och satt mig vid mormors köksbord och ska fika skorpor, gott! Ganska så tråkigt att vara ledig ändå när alla är på skolan men men det funkar ju. Ikv äre innebandy som gäller om ja orkar.


JAG SAKNAR DIG.

Matchen gick väl inte så bra, förlorade med 2-1 men men de gick ju bra ändå, nu sitter ja och josse i bilen på väg till Ånge för att övernatta där, och det som är så skönt är att jag är ledig i morgon!


VART VAR DU NÄR JAG FÖLL SÅ HÅRT.

kvällen igår blev katastrof, massa tårar plus att jag fick tillbringa en timme i polisbilen tack vare en kärring jävel,
men innan allt det så var det faktiskt kul!
 
ställde klockan på halv 11 för jag trodde vi skulle åka på match då men nej,nej den börjar ju fan kl 17.00 jag hade kunna sovit längre och jag hade kunnat haft någon bredvid.
 

DU GÖR MIG SÅ GLAD.

Lörra och faffa kommer och hämtar upp mig kl halv 7 för att fara vidare emot ljunga, och det här är kvällens klädseeeeeel! Hoppas bara att ja inte fryser ihjäl, Menmen ska man vara fin får man lida pin eller hur äre?


FINNS DET NÅGONTING SOM ÄR VÄRT ATT STÅ STILL FÖR.

Jag kan sitta i flera timmar och bara tänka på precis allt, sitta helt tyst och bara stirra in i väggen tills jag kommer på mig själv och slutar, men helt plötsligt så kommer jag på mig själv ännu en gång tyst och stirrandes, det är som att jag sover fast jag är vaken.


LESS PÅ ALLT DET HÄR.

det ser ut som att den här dagen blir som den förra, får  sitta hemma och göra absolut ingenting.
 

OM DET DÄR SVED SÅ UNDRAR JAG HUR JAG SKA ORKA.

Hittade aldrig ngt att göra igår, så jag trängde mig in i en epa med Håkan, Niklas och häggen, satt som ett smeck!
Vi åkte runt lite på ljungaaa och kika men de var inte så jävla mycke folk, får väl hoppas på att de blir mer idag!
Kom hem kl två och somna nästan direkt.
Nu ska jag springa upp i duschen!


SMILE

Jag har ingeeeeet liv, döööööör va värdelöst.


DO IT.


JUST SAY IT.


OVETANDE GÅR JAG OMKRING HÄR.

Den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på innan jag sommar.


JAG BLIR BARA GALEN AV DET HÄR.

typiskt och otippat att det inte finns någonting att göra på en fredag.
 ligger iaf och väntar på att tacosen ska bli klar är ju döds hungrig och sedan så gå jag väl bara och lägger mig här igen och hoppas på bättre tider som jag vet kommer någon gång men jag vet inte riktigt när.
 

JAG HOPPAS DU MENAR VAD DU SÄGER.

Äntligen fredag och jag älskar de!
Inte bara för att de är helg utan bara ändå, plus att jag slutar kl 12 idag med!

i morgon blir det summer meet med mina kära vänner!


DU LURAR ALDRIG MIG.

varje dag finner man spår av bröstna drömmar hopp och planer, tider man planerat att spendera med dom man har som närmast och aldrig tror ska försvinna men livet har sitt spinn och inget går att förutspå, den perfekta dagen regnar bort i ett hav av tårar och du står ensam kvar som ett frågetecken och undrar , vad händer nu? det är i den här situationen du har chansen att drastiskt förändra ditt liv.
Antingen så gräver du ner dig själv i en grop och aldrig mer kommer upp, eller så  går du och blir den starka och underbara indeviden som du egentligen var tänkt att bli.

JAG SKA ALDRIG MER FRÅGA DIG OM NÅGONTING.

dom senaste veckorna har jag spenderat nästan all tid här hemma på mitt rum, med stängd och låst dörr för att slippa allt jävla tjat hela tiden.
Det är egentligen inget stort problem de är bara de att jag är så fruktansvärt less på allting jag inte orkar med.  vill bara flytta här ifrån just nu bara bort.
 
 
 

BARA INGEN SPECIELL.

ibland undrar jag om du skulle sakna mig om jag försvann, om du någon gång skulle ligga och tänka på mig lika ofta som jag skulle tänkt på dig, om du skulle sakna mitt namn på din desplay eller om det bara skulle ersättas med ett annat.  
 


JAG ÄR DIN OM DU VILL HA MIG.

För första gången i mitt liv så längtar jag tills vi får vårt schema, som vi får på tisdag. Sitter och håller på att dö ut, kollar på nån jävla barn film som om man var 10 år, jag dööööör!


DET DÄR MED ATT LÅTSAS SOM INGENTING DE ÄR INTE MIN GREJ.

innebandy träningen gick väl ganska galant ändå, jag har ju inte tappat allt iaf.
 
Och när det gäller fotboll så har jag och josse blivit överskriven till albys damlag och det känns riktigt bra, har träning redan i morgon med alby!  men vi ska även träna med lilla laget i esk och spela matcher och sånt då nu blire mycket fotboll! plus att vi ska åka till england med fotbolls laget!! snacka lite nice!  jaja dax att gå och sova så jag inte missar bussen imorgon igen.. godnAAAtt!

JAG VILL ATT DU LIGGER BREVID MIG VARJE NATT.

Här ligger jag just nu, jag vet att ja blogga nyss men Vafan de finns ju inget åh gö juu! Trött som en gris fortfarande och bara undrar hur ja ska orka med innebandy träningen ikv, vill ju bara sova!


JAG VILL VETA OM JAG SKA GÅ VIDARE.

Då var första skoldagen avklarad, gick väl bra även fast jag kommer få gå med massa mongon, men om ungefär en månad så slipper jag den skiten och börjar på hantverk helt och hållet! Jääävligt skönt!
Är så jävla trött nu så jag håller på att dö, ska ta mig en liten tupplur när ja kommit hem och eftersom att det inte finns någonting att göra nu på kvällarna så har ja bestämt mig för att börja träna på heltid elle va man säger, ska iaf pröva med innebandy igen och med gym, för att få upp konditionen en liten smula, så ikv kl 7 drar jag på innebandy träning!


DU TITTAR PÅ HENNE PÅ ETT SÄTT SOM DU ALDRIG TITTAT PÅ MIG.

Åh jag minns inte att det skulle vara såhär jobbigt att kliva upp på morgon, faaan vad trött. Men jag får väl sluta pjåååla om det här ska gå.


OJ VAD JAG KOMMER BLI TOM NÄR HÖSTENS MÖRKER FALLER ÖVER OSS SOM EN STOR DEPRESSION.

jag har ett utkast där allting står, alla mina känslor för några år, brukar titta tillbaka lite då och då bara för att få fälla en tår för det är så deprimerande  att gå omkring och samla tårar.
finns det någonting som dödar mig så är det hösten den är alldeles för mörk och kall, man känner depressionen lägger sig som ett täcke över allting och man finner nästan aldrig något ljus.

ANYTHING CAN HAPPEND.

it's so dangerous when you are stuck for some, it means never being able to relax bow he says "you're mine" and "I'm yours" but sometimes it's a long way to go and anything can happen, and it makes me so nervous.

ANNARS ÄRE TÖNTIGT

Elin och jag har blivit swag, fast bara när ingen ser, bakom stängda dörrar alltså!


ÄR DET MÖJLIGT ATT JAG FASTNAT

både ja elin, ida och nanna var ganska vilse när de gällde buss och tåg tider hem ifrån stan igår, det stod att det skulle gå men gick det något? nääj! bara kl 12 på natten, så vi satte oss ner och ringde "alla" våra kontakter men tillslut så kom tobbe och hämtade oss och tur var väl de eftersom att alla vägrade sitta där och vänta! riktigt snällt!
 
nu har ja nyss kommit hem och ska packa fotbolls sakerna så jag slipper göra det sedan, vi har match på esk ikv kl 18.30 emot ja vet inte vilka menmen!

HE LOVES HER SOUL.


PRATA JAG LYSSNAR ALLTID.

Elin väckte mig nyss och sa att vi skulle ta tåget till stan och shoppa så de är väl bäst att jag hänger med då.. Även fast de skulle vara skönare att ligga kvar i sängen och sova menmen ibland äre hårt! På onsdag börjar skolan också, och ja kan ju erkänna att de är lite nervöst haha även fast de bara är Boberg liksom.


STUCK IN THE MIDDLE.

Har stoppat i hörlurarna i öronen och är i en annan värld typ, lyssnar på en skön spel lista ifrån en ännu skönare person, det är kolsvart i rummet och jag ser hur ljuset ifrån lastbilarna lyser upp mitt rum när dom hastigt åker förbi och ja mår faktiskt bra, allt är väl som det ska nu antar jag.


true


NÄRMARE DÖDEN.

 
 
hade kunnat vara död för några dagar sedan, när ja och elin skulle vandra ner till kyrkan så gick vi en liten genväg över järnvägs spåret, jag gick först och var lite inne i telefonen tills elin skrek och jag kolla upp, tåget var kanske 7 meter ifrån mig i full fart och ja stod i mitten, tills elin tog tag i min tröja och drog mig där ifrån, snacka om att ja kramade om hon sedan! utan henne kanske ja hade varit lite mos nu.  

JAG VET ATT VI KAN.

Ligger ihop krupen på sängen och känner att dåligare än såhär kan ja nog inte må, har ätit Alvedon på Alvedon, slagit på min spotify lista som heter "död typ" för jag känner mig verkligen död, så tyck synd om mig för faaan! Mensverks jävla fitt äckel dra åt helvete.


GLAD ÄNDÅ.

Vakna nyss och klockan är ett, men de spelar ju ingen roll de är ju inte fin väder ändå, inte nog med att ja fortfarande är döööö trött så har ja en extrem jävla mens verk också! Dör lite till!

Söndag idag också och jag kom nyss på att min kära fader fyller år!


JAG ORKAR INTE OM INTE DU HJÄLPER TILL.

Har varit i Ånge idag och käkat på knuten med Josefin och som ett bra avslut där så köpte vi glass med Rappe och arvaaan på glögga!

Nu sitter ja hemma i sängen och väntar på att få fara till torpshammar och släppa alla problem ett litet tag, men natten är lång och man vet aldrig vad som händer och framtiden ändras hela tiden om man inte tar tag i chanserna man har.


DU VET VAD JAG VILL.

Var till torpshammar en sväng med Elin igår kväll och kolla till läget, alla var typ as full satt de var inte så kul.
Men Tobbe och Rappe räddade min kväll när dom kom med en cheesburgare till mig som tröst för att dom lämnade mig hemma, och det kan vara det godaste jag någonsin ätit just då!

Ser ut som att de är fin väder idag igen satt jag ska väl slänga på mig bikinin och dra ut åh sola!


DET SNURRAR RUNT I MITY HUVUD.

Sitter på sängen och väntar på att Elin ska duscha ur färgen, vi har färgat håret på varandra eftersom att utväxten tog över, inte så fint. Och ikv vet jag inte vad vi ska hitta på värsta fint väder ju, lite sugen på att åka båt så jädra mysigt juuuuu! Elin sover iaf här inatt för hon är övergiven, klart man ställer upp menar ja! Imorgon äre lördag och jag älskar deeet!


JAG ÄR INTE BARA DIN FÖRENS DU HAR SAGT DET.

Ja då ligger jag här igen, i min säng och som det känns just nu så vill jag aldrig mer kliva upp igen, bara ligga kvar här och vänta på att tanken dödar mig. Och ännu en gång så känns allt så olyckligt fast det är så bra. Jagorkarintemedmigsjälv.


SLUTA DRÖM OCH VAKNA UPP TILL VERKLIGHETEN FÖR I HELVETE.

Har satt mig på buss platsen nu och väntar på bussen som ska ta mig till Ånge för lite fotbolls tittande i det underbara vädret!

Imorgon är det fredag också och jag älskar det! Äntligen!


ÅNGEST TILL TUSEN.

Varannan sekund tittar jag på telefonen och hoppas på att det ska komma ett sms där det står "jag kommer och räddar dig" jag kanske inte riktigt har lärt mig att bita i hop ändå, och de som är synd är att jag redan fått min lön satt idag jobbar jag typ gratis och de känns ju kuul!

Jag tar iaf sex bussen till Ånge för att kolla på fotboll som börjar kl åtta.


SAKNAR ALLT DET DÄR.

Första tanken när jag tittade ut igenom fönstret och såg sol jäveln, självmord! Fy fan! När ja ska jobba blir de fin väder till tusen helvete va less! Skulle egentligen vilja ta mitt tredje dopp för i år men de kan jag ju stryka direkt. Jaja jag har ju lärt mig att bita ihop.


BARA FÖR ATT JAG ÄR ALLDELES FÖR SNÄLL.

Jag radar upp kuddarna på den vänstra sidan tätt intill mig varje kväll bara för att det känns så mycket bättre då.

Imorgon är det iaf sista dagen jag jobbar! Och det är ju skönt, börjar 11 och slutar kl 16 som vanligt och sedan ska jag väl bege mig på träning på kvällen och sedan till Ånge för att kolla på fotboll! Men nu ska ja iaf försöka soooova!


DET KÄNNS SOM ATT NÅGONTING HÅLLER PÅ ATT BRISTA.

ja undrar helatiden vart felet sitter mer än att jag är så otroligt jävla less på att bara hoppas, kan någon bara berätta för mig vad jag ska göra, bara slå flera knytnävar i min mage så hårt att jag inte orkar stå upp så att jag lägger mig ner någon gång, för det är ungefär så jävla ont det gör. 

DET SOM INTE DÖDAR DIG GÖR DIG STARKARE, NÄÄJ

Har äntligen lagt mig i sängen och ska sova, dö trött men kan inte sova jag måste döda så många tankar först, som varje natt men dom har aldrig varit såhär många.
Idag äre iaf inte vilken dag som helst heller utan det är ju min underbaraste mamma som fyller årrr, säg grattis fö fan!


DET GÖR SÅ ONT NÄR JAG SER DIG.

Har spenderat natten i Ånge, hann bara hem så skulle ja vidare till borgsjö för att planera träning med Carro, och sedan har ja tränat, även tränat i vattnet och tagit årets ANDRA dopp! Nu sitter jag hemma hos Elin för lite godis och prat, funderar på att gå ut och ta några djupa andetag ute i den friska luften satt vi ska väl gö de! Hejhej


BÖRJA SIMMA ELLER SJUNK, DU VÄLJER SJÄLV FÖR PÅ BOTTEN VILL INGEN VARA.

nu ligger jag här i sängen igen precis som alla andra dagar det här sommarlovet känns det som iaf, allt har gått så jävla snabbt och jag har knappt hunnit lyfta benen. sommarloven blir bara sämre och sämre även fast jag säger samma sak varje år "det här sommarlovet ska bli det bästa någonsin", jag har badat en gång i sommar och förra året bodde jag på stranden. Det finns liksom ingenting att se fram emot längre, allt går i samma spår och det ända som förändras är sommaren för den blir bara dåligare och dåligare. nästan så att man längtar till skolan bara för att få förändring, och kunna leva lite mer för just nu är jag död, ligga i sängen till klockan fyra, det är inget liv.

Ingen mening.

Det där med att cykla till stöde var ingen hitt, och verkligen inte när vi kom på att på vägen hem äre ju kol svart satt när vi kom längst bort på vägen och märkte att de var kol svart efter lamporna så tvär stanna vi och stod still i två timmar och försökte leta skjuts, och skjuts de hitta vi men cykeln blev kvar satt den måste vi försöka hämta idag, eller ja iaf jag så inte farmor slår ihjäl mig.


Helluu

Ligger i sängen med josse som ja gjort dom senaste 5 timmarna, så jävla trött så ja avlider men jaja vi ska väl hitta på nå som vi har tänkt göra hela de häääär livet.


Det gör så fruktansvärt ont att veta att du inte känner samma sak.

De har blivit en vana, det är värt att dö för.


doften sitter kvar och den är underbar.

nyss kommit ut ifrån duschen och ja orkar inte göra någonting känns det som, dö trött plus att ja bara har lust att krypa ner under täcket slå på en bra film, ha en godis skål i handen och bara mysa, men de kan jag ju glömma eftersom att det är lördag och pooolarna kallar.

When you smile.

Nu ska ja ut och springa av mig lite!
Och såhär tom ser min mage ut varje gång jag inte ätit någonting.


jag vill släppa loss allting som är fast innuti.

katt jäveln gör mig galen, kastar in lurvbollen i väggen snart,
och alla jävla äckel fluger som flyger runt i rummet kan ju också bara gå och dö.

jaja igår så var jag iaf i torpshammar med lite fina vänner och sedan fick ja besök av ännu en fin person, nu ligger ja lite halv död på sängen och är hungrig som ett as men orkar inte kliva upp och äta ngt, satt ja få väl ligga här då. ska slå på en film och göra popcorn för de orkar ja!

MITT RUM.

såhär ser mitt rum ut just nuuu.
 
 
såå, kanske lite onödigt många bilder men so what! sedan ska jag bara köpa vit färg och måla fönstret och alla lister vit, sedan så äre klart!

Jag drömde att du grät för mig.

Jag hade svårt att somna men när jag väl somnade så sov jag som en sten, jag minns inte hela drömmen men jag minns att du grät och trodde att jag skulle försvinna, en minut innan jag skulle dö så vaknade jag alldeles kall och jag andades hastigt, ännu en mardröm.


Otroligt jävla cp lycklig över allting!

så sjukt jävla äckel nöjd med rummet nu satt jag fäller en liten tår, nääärå men nöjd de är ja!
möbelerat om och tagit bort massa grejer och det bästa av allt är att jag har köpt en ny sääääng!
jag kommer ju sova som en gud, fast lite tomt känns de ju när den  är så stor men men.
nu ska jag krypa ner i drömmarna och bara somna in! puuuuusss!

bästämt mig!

när jag fyller 18 finns det tre saker jag ska göra, köra bil, göra silikon bröst och gå på krogen! spikat!
tyyyp bara två år kvar nu ju!
 
 

Ingen ro, tom i skallen tom i hjärtat.

Sitter på tåget nu, helt alone med hörlurarna i öronen, ja de funkar väl antar jaaag. Ska kliva av på västra och vandra hem till Selinn vi vet ju inte vad vi ska se än haha men de löser väl sig det med som med allt annat!


Jag är på toppen men snart är ja nere på botten, om jag bara fick stanna här uppe.

Kom hem ifrån jobbet kl 4 och nu har jag fixat klart mig, ska ta tåget till stan och umgås med en fin vän alltså Selinn, vi ska gå på bio och bara må bra! Lillebror är ju skapligt nöjd eftersom att han får 20 kr varje gång han hämtar min telefon när inte jag orkar hämta den själv, nu är han uppe i 80 kr så bäst han får dom då innan jag får skavsår i öronen! Lättförtjänta pengar, Jaa verkligen.


INGEN DAG ÄR LIK DEN ANDRA.

Hjärtat bankar hundratio, konstant och jag är så rädd, jag är rädd för att inte finna någon mening och rädd för att inte ha någonting kvar, jag är för mycket, jag tänker för mycket och hoppas på alldeles för bra saker.


JAG KOMMER RAMLA IHOP.

Nyss ätit frukost och lagt mig på sängen igen, jag vill verkligen inte jobba jag orkar inteee. Imorgon drar iaf jag och pappa till stan för att äntligen köpa en ny säng till mig! Jaja dax att dra nuu!


Redan nu känns det tomt

Har lagt mig i sängen nu och tänker sova eftersom att ja ska jobba i morgon och för att det är ganska så meningslöst att vara uppe när man är ensam. Kan erkänna att det saknas någonting.


LYFTER NÅGONTING GAMMALT SOM BLIR NÅGONTING NYTT.

allt är liksom bara för bra, grymt bra, det här är inte jag. Ligga vaken om natten, sova på dagen, drömma alldeles för bra drömmar vara deprimerad, gråta och inte alls må bra, de är långt ifrån jag nu.


Har suttit i solen sedan jag kom hem och hoppas på mer färg! Rasmus har sprutat ner mig med vatten också för att solen Ska ta bättre! Kl 5 drar ja vidare emot pilgrimsdad för att spela fotbolls match, funkar ju de åh!


JAG ÄR INTE LIKA UNG LÄNGRE MEN PRECIS LIKA DUM.

har typ nästan nyss duschat och fixat klart mig för ingenting, jaja jag ska väl ringaoch höra om mamma har kommit hem ifrån semestern än och sedan ska jag, ja de är ju de jag inte vet, josse jävel har väl dragit till sin tobias som vanligt satt hon kan jag ju glömma..
 
på tisdag får jag äntligen lön också plus att ja ska jobba då de är ju lite mindre chill! men tummen upp för lönen och för att jag ska köpa en ny säng när den kommer!
 
 

JAG VET ATT JAG INTE FÖRLORAR NÅGONTING

Nyss vaknat, blev en lång kväll igår jag fanny, lotta, josse och Emma trängde in oss i Fannys epa och rullade till stan på Max, fast jag sprang över vägen till donken för att köpa min cheesburgsre! Kom hem kring halv 4? och somnade kl halv 5 typ men de funkade ju de åh! Nu ska jag ta på mig spring kläderna och ut och springa! Hejdååå


JAG ÄLSKAR NÄR DE HÅR BRA

Haha kAnske inte bästa bilden men nu är vi iaf snart framme i stan, farmor och Elin vill inte riktigt vara med på bild men de är ju iaf tur att jag gillar de!


NÄR DU LOG OCH VANN.

ska fara till stan med farmor i morgon för att käka och shoppa lite, och på kvällen drar jag hem ett gäng brudar för lite grillning och sedan drar vi vidare emot vikbron för partaj! det blir en bra fredag!

LOVE YOU LIKE

Är ute och vandrar med Elin på frääääna fränsta en underbar kväll som denna!


kors.

ta allt med en nypa salt.
 
var ute och fotade i det underbara vädret i brist på annat, men nu ska jag ta och kolla om jag hittar ngt att äta i kylskåpet, är ju fan dööööö hungrig nu ju.

jag är här för åh stanna så bara fatta de.

Jag rammlar så lätt, två ögon och jag lägger mig ner, ett leende och jag gråter, en doft och jag saknar dig mer än någonsin.

yes, you do.

ÅÅÅAAAAAH! finns ju ingenting att göra så nu ska jag ringa till farmor och dra med henne till stan, idag igen för att tröst shoppa, har för mycket pengar kvar av förra lönen och på tistag får jag lön igen. Jobbigt när man inte vet vad man ska lägga pengarna på.. jaja btw hejdåå!

Iphone skal som snart ligger här hos mig.




 






Nyss klickat hem dom här skalen till min älskade iphone! skulle kunna köpa hur många som hälst juue!
 

STOR ÄR BRA MEN MINST ÄR FAN BÄST.

Ibland önskar jag att jag var liten igen, Allt var liksom så bra då, man såg fram emot så mycket och bara känslan att få höra att man skulle få en ny leksak var som att få en miljon just nu. Alla problem tog någon annan hand om det ända problem som fanns var när världens bästa leksak gick sönder eller när man gjorde illa sig. Man visste inte fören nu hur jävla bra man hade det.


Håll alltid det du lovar

Drog till stan med Selinn såhär på eftermiddagen så kom nyss hem, hittade mig ett par nya shorts och en sån här man hänger runt halsen typ en liten väska haha, plus massa smycken så de var ju bra! Fick även en jäääävligt god macka på subway och en trampbåts tur i hamnen!


RSS 2.0