Man kan sms rösta! Från 1-7




...............


LUCIA

Man kan rösta redan nu på årets lucia, i torps(fränsta) kika på bilden nedan där ser du precis vad du ska söka på och klicka på länken som lyser lila! Och rösta på den du tycker ska bli årets lucia! :) 
ifall att ni inte ser så sök på det här! http://lctorp.se/ 




KORT HÅR, BÖRJAR OM FRÅN BÖRJAN

Lite halft ledssen sådär för att jag har klippt av mig håret, eller ja inte jag utan frisören men jag ville eftersom att det var så slitet satt de var strävare än en katt tunga! Så ja klippte mig för att det känns skönt att håret är så lent nu och inte ett ända slitet kvar! Och nu kommer de växa ännu snabbare !! så snart är de långt igen, men de känns så kort nuujuu!  Juste ja har bestämt mig att sluta platta och föna håret! Ända fram till jul sedan får vi se hur de blir sedan 


Måndagar alltså, fyy fan

Mådag, hatar måndagar och kommer nog nästan alltid göra de så länge jag går i skolan iallafall, och varför behöver ni inte fråga för det vet jag inte själv de bara är så, söndagar hatar jag också också hatar jag när det regnar och det bara är så det med, det finns liksom ingen förklaring på dom sakerna hehe, jaa och annars så ska vi slänga i oss lite mat nu och sedan ska ja på valpkurs i ånge ikväll, vi ska ut åh gå med hundarna också ska vi åka hiss vi får väl se hur det går då, men diesel är alltid duktig! Jamen nu ska ja faktiskt äta hejj! 


LÖRDAG MORGON

det är lördag, tobbe ligger åh sover och jag som vanligt kan aldrig somna om.. Vi ska fara åh kolla på innebandy match i fränsta sedan, önska ja också kunde va mä denna match,är ju as pepp! 

Sedan vet jag inte va vi ska göra, tobbe kanske ska på mittis ikväll så ja får väl göra nått annat ja då! Aja orkar inte skriva mer. 
Utan smink och med smink, nej ja har inte raka bort mina ögonbryn jag har bara jätte jätte ljusa! 
Och den som inte säger att det här är skillnad, håll käften! 



VIN

Till alla er som inte heller gillar vin, det här är det absolut godastevinet jag druckit, inte för starkt och inte för surt eller beskt, helt perfekt! 


HEEEEY





UTANFÖR DIN DÖRR

igår så kom mina fake glasögon som jag har beställt, dom är as snygga och passar bra till en snygg outfit någon gång ibland, enkla att ta på sig när man vill vara lite extra, som en accessoar, skit nice!
 

DEN POJKEN ALLTSÅ!

Ja skrev ett halt inlägg igår som bara försvann, 

De va om att jag och tobias hade ett år i söndags, och att det spelar ingen roll hur mycket jag skriver om honom ja skulle kunna skriva huuur mycket som helst men ni skulle ändå inte fatta hur mycket ja älskar honom det går inte att förklara med ord helt enkelt! han överaskade mig med jätte fina blommor också ååh jag blir så glad av honnom, han sa till mig på kvällen när vi skulle sova 
 -jag är så glad att du är här, det skulle vara så tomt här i sängen utan dig! Ååhh hur kan man inte falla för det liksom, jag faller varja dag om och om igen för den pojken! hihi puss ! 



RSS 2.0