LÖRDAG!

Lördag, vilket betyder julskyltning i fränsta, spännande! kl halv 6 kommer iallafall lucia kanidaterna till busshåls platsen! 

Men kunde ju bara önska att de var mer snö på backen än vad det är nu hahah mycket finare dåjuu! 

Annars så har jag en morgon sur pojke bredvid mig, han är oftast morron sur, men inte om det snöar ute eller om de är julafton eller hans födelsedag För då är han glad
direkt när han vaknar, 
Men annars så ska man undvika att prata med honnom när han nyss vaknat och låta honnom säga första ordet för då vet man att han är redo, 
Vilket ja oftast glömmer bort hihi :p 

less på nyfikna  ungar, och less på folk som inte tål kretik! 
Så det var allt hoppas ni får en trevlig julskyltning! 





MINA NYA ÄLSKLINGS JACKOR!




TVÅ DAGAR FÖRSENT INLÄGG MEN VAD GÖR DE!

Jag har sovit ensam för första gången sedan ja blev tillsammans med Tobbe, vilket var över ett år sedan sist, därför att han följde med Martin till Göteborg för att Martin ska köpa bil! 

Men det gick väl ganska bra, somnade typ stirrandes kl 23.00 och vakna kl 01.00 , kl 03.00 och klockan 05.00 sedan klev ja upp 06.30...  Ja det säger väl kanske lite om hur det gick, han kommer iallafall hem inatt kl 3 typ men jag sover inte hos mamma inatt utan hemma hos honom så han kan krypa ner bredvid mig när han kommer Heeem! 



Sån hårfärg som vi har där vill jag ha nuuu! 




DAX ATT RÖSTA MINA VÄNNER

Jag råka komma in på nån jävla blogg från Facebook och oops där stod det vilka två som vinner paradise hotel 2013... 
Ja och det är ju jätte kul speciellt när jag och Tobbe tittar på det varje måndag till onsdag och nu är hela jävla spänningen förstörd.. 
Jaja tur att det finns annat roligt i programmet, dom är ju som små barn hela bunten haha! 

Annars så är jag lite Depp över att det bara är måndag.. 

Meeeen på lördag så är det julskyltning i Fränsta och vi som är lucia kanditater kommer in i Fränsta kring 6 halv 7 och ställer upp på buss platsen! Så kom igen och rösta nuuuu! 
 Man kan sms rösta som sagt till 
72 672 och skriver TORP 6 
(skriver bara mitt lucia nummer för att ni bara ska rösta på mig) 
Eller så kan man även rösta på själva julskyltningen satt bara sätta igång! 

Det visade sig att en i lucia gruppen har fuskat satt nu blir man ännu mer motiverad av att ragga röster bara för att inte hon ska få som hon vill! Dålig stil kan man ju tycka dock men om hon vinner så vet man ju varför, men jag ser det inte som en tävling utan man röstar helt enkelt bara på den man vill!  Det är roligt att vara med i vilket fall även om man inte blir lucia :) 






Underbart

Det här har ja längtat efter såå så mycket, ta en titt ut igenom fönstret så fattar ni vad jag menar, 
snön mina kära vänner gud så fint och underbart! Det är så fruktansvärt mysigt så jag dör! 
Min älskling är också helt överlycklig! Ja de var bara de ja  ville meddela hoppas de ligger kvar och kommer mer!! 

JAG BLIR SÅ BESVIKEN




TORSDAG

Jag ligger i sängen åh väntar på Tobias, han drog nyss åh träna sedan ska vi raka vägen till stan för att Martin ska göra någon hjulinställning på bilen åt honom. 

Annars så ha ja inte gjort någonting  just förutom åh varit på skolan , slipa åh svarva har jag gjort idag, men de är bara roligt när de gå bra, jag blir lätt arg på saker om det inte går som de ska påengång Näre gäller skolan..  


Hittade en gammal bild, guuuud  va ja saknar mitt hår, ser ni hur långt de va eller??? Bara för ja va tvungen åh blondera det så är det kortare än kortast nu känns det som när man kollar på denna bild och många fler.. Aja de blir iallafall friskare nu :) hejhej 



NYTTIGA RECEPT SOM JA HITTAT

Lite nyttiga mat tips med under 500 kcal http://www.alltommat.se/Smala-recept gå in på det så hittar ni hur mycket som helst! 
Jag har skrivit av lite ja tyckte var intressant 

* SMÖRSTEKTA CHAMPINJONER MED FLÄSKFILÉ, TOMAT, GURKA, GRÖNSALLAD OCH EN KLICK VITLÖKSSÅS. 

* OMELETT MED TOMATSKIVOR OCH FETAOST
* knäck två ägg i en skål spill i en matsked mjölk och rör om, Krydda med salt och peppar och lägg i stekpannan, stek som en pannkaka sedan när den är klar Toppa med tomatskivor och fetaost.

*PASTA MED RÄKOR OCH ADVOKADO. (För 4 personer) 
* 300g fullkorns pasta 
* 3st advokado
* 1dl minifraiche 
* 1msk citron, pressad 
* 1tsk salt 
* 1krm cayennepeppar 
* 1msk gräslök, finhackad 
* 400g räkor 
( mixa avokadon med minifraiche, salt, peppar och citronsaft, häll det i den färdiga pastan och toppa med räkor. 


Ja de var några recept iallafall, det kommer mer någon annan dag :) 
Såklart så ska man ha sallad till omeletten också! 

Aja nu ska ja gå ut mä diesel! 



JA VILL HA JUL KÄNSLA

Ja och idag känns det som att den här veckan kommer bli den segaste ever, fy fan.. Jag vill hoppa av skolan ta körkort och skaffa ett jobb här i närheten så ja kan ta mig till jobbet utan att älskling behöver skjutsa! 
Ja de är väl ungefär så jag känner idag, eller att hoppa av skolan känner jag varje dag jag kommer dit. Men de skulle jag självklart inte göra för de hade också varit huuuuur tråkigt som helst! 
Aja det återstår tre skoldagar till helg! Låt det gå fort! 

Annars så har ja inte så mycket att säga mer än att ja längtar till jul så jävla mycket, när det doftar jul och när snön ligger på backen och de lyser i varenda hus de är ju för mysigt!  




ENGELSKA MED PENSIONÄREN



har engelska med gubben som går mig på nerverna! 
Han är pensionär så ja förstår inte va han gör här, inte nog med de så är han döv. Hatar engelska! 

Annars så känns måndagen förövrigt ganska skön för de känns som att det kommer gå jädrigt fort den här veckan, bara fyra dagar kvar till helg! vi får väl se hur ja känner för de imorgon.. 

VÅRAN BEBIS




Träning

Har tränat på move  två dagar irad nu och det är skitkul ocH ja är mer taggad än jag någonsin varit ja ska börja äta nyttigt eller ja ingen skräpmat eller godsaker! Och än så länge är ja pepp!! Haha får se hur länge de håller i sig men jag hoppas på länge nu när ja fått upp peppandet! Nu ska min kropp bli smal och slank, fast röv och snygg mage!! De dåliga är bara att när man träna försvinner även tuttarna... Jaa då får väl årdna sig i framtiden! 





 

SVAR PÅ KOMMENTAR

Känns som ja sagt de tusen gånger men ja har gått om ett år på grund av att jag suger på matte och var tvungen åh läsa om nians matte förra året på boberg, så det är förns i år jag har börjat ett riktigt program förra året jobbade jag matte varje dag inget annat bara matte i ett år på skolan! 

SKOLAN

Hata hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar
Skol helvete, jag är deprimerad över skolan, aldrig kännt såhär någonsin men sedan ja börja gymnasiet så vill ja bara hoppa av, räcker inte 9 år i skolan gott och väl för att bli skapligt less! och inte nog med det så går jag i fucking ettan??!??! Som om de inte var nog menar ja! Fy fan! 

LÖRDAG KVÄLL





fredag

Idag är det fredag vilket betyder idol, och inget annat så jävla dött överallt fattar inte folk att det är på lov och helger man ska vara ute på byn! Men nej det finns vissa som inte har förstått det! De vill säga hela jävla ånge! 
Men imorgon äre lördag och förhoppningsvis så blire lite partaj! Aja idag är jag en trött flicka som inte orkar ha smink, utom ögonbryn annars så kan ju någon tro att ja fått canser eller nått! 



RSS 2.0