Jag har fattat nu

Nyss färgat håret igen brunt! Nu finns de nästan inget rött skimmer kvar skööönt!

Någonting måste det väl betyda?

Hade faktiskt kul igår och de får räcka, Selinn sov här inatt också fast hon for nyss hem och nu ska jag ta och lägga  mig framför tvn! dator helvetet är fortfarnde CP och vi har lämnat in den så hoppas den är bra när den kommer tillbaka. 

Jag vill inte men vad ska jag göra då när vi knappt pratar längre

Har haft en trevlig kväll med flickorna mycket skratt alldeles perfekt! Käkat på biteline, handlat godis på hemmakväll och haft en lång pratstund i parken! Och nu är ja och Lotta på väg hem. Imorgon äre jobb så bäst att lägga mig direkt när jag kommer hem! Dator helvetet har fucka ur igen satt därför blogga ja ifrån min kära iPhone! Jaja slut prAtat hejdå!

Mest för att få känna smaken.

Jag har flagnat imellan brösten och det svider så in åt helvete! Nu ligger ja i sängen och väntar på att få fara fram till tåget och de är ändrade planer vi ska ta bio någon annan kväll istället så det blir film hemma hos Selinn istället i stan alltså. Men det blir också bra! Jaja nu ska jag ta och tycka synd om mitt munsår min förkylning och att jag har flagnat. Tack och heejj

Vad har i problem med jag kan hjälpa dig.

Kl 18.06 sätter jag mig på tåget till Sundsvall helt själv, eftersom att Lotta och Selinn redan är där och jag jobbar. Vi ska käka gott och titta på bio Det blir bra! En romantisk komedi precis min smak! Har fått världens jävla munsår på läppen också och inte nog med det så är den uppsvälld också för katt jäveln skalla mig.. Jävla förkylning!

skiteeeeeer i.

idag tog ja ledigt ifrån jobbet för att fara på fotbolls matcher över dagen och de gick väl ganska bra.
jag och bea har bestämt att vi ska fara till stan någon dag i veckan och pierca oss i örat! så ja hoppas det blir snart men båda är skit nervös eftersom att de kommer gö as ont!

hääär har vi deeee.

jag förstår att det är svårt men vad tänkte du då när allt startade.

 
jag kommer inte alltid stå här och ta emot skit men jag gör det nu så får jag ångra mig i många månader sedan.
jag vill inte att du ska lita på att jag står här och tar emot dig när du faller för jag försvinner jag kommer inte alltid stå där, för de är jag less på nu.
 
 

Jag vet inte

Du snackar om frihet och glädje men själv är du inte lycklig. JAg vet hur man blirlycklig på enkelt sett men du vill inte lyssna.

jag säger det för att jag vet hur det känns, alldeles för väl.

- när han kysser dina läppar långsamt och flinar, drar fingrarna igenom ditt hår och tittar på dig som om du var det vackraste som finns, när han sakta tar din hand och håller i den hårt som om han aldrig skulle släppa dig och sedan kramar om dig och drar dig tätt intill så du känner doften av hans parfym på hans hals, du smälter du fastnar och du känner att han är det bästa som finns,  om du inte fastnar för det så är du känslolös.  Nackdelen är att det är så frutansvärt svårt att bara glömma.

jag gör ju ingenting åt det.

jävligt nära men ändå så långt bort, ifrån hur jag vill ha det.
orkar inte leva alla dagar likadan längre och jag trodde jag hade hittat någonting som skulle kunna förändra mitt liv men det försvann och jag går och undrar varje dag om det någonsin kommer tillbaka? eller det kanske fortfarande finns där men jag ser det inte. skitliv.

jag kan ju alltid lotsas att jag inte bryr mig.

det går neråt igen ingenting är som jag vill ha det, upp och ner som en bergodalbana helatiden och jag blir så less, att vara så fokuserad och bli så fast trodde jag inte att man kunde, men att vara för rädd för att göra någonting åt det, de har man väl varit med om alldeles för många gånger.

det hade kunnat vara så grymt jävla mycket bättre än såhär.

 
har varit och köpt godis och red bull och hyrt en film så nu kan jag mysa till det riktigt! det är ju trååååksöndag!

girls just wanna have fun.

 
 
true.

och jag försvinner sakta här ifrån.

 
 
 
 
det blev en jävligt bra kväll igår för en gångs skull!! precis som jag hade planerat!
 
jag och brudarna var hos mig först och grillade och grejer sedan kom kattis och fanny så vi satt och snackade ett bra tag innan vi fixade oss ner till viskan där vi var resten av kvällen, kom hem vid halv 4.
 
idag ska jag bara sitta och gruva mig inför jobb i morgon, det är faktiskt jävligt jobbigt ska ni veta! vill ha sommarlov på riktigt nu!
 
 

jag ändrar inte på mig.

nyss vaknat, hade hoppats på att de skulle vara lika fint väder idag som de var igår men nejnej det gick tydligen inte´..ikväll blir de iaf viskan med mina kära vänner! jaja nu ska jag gå och hitta nnågonting att fylla magen med. hejdå.

det ända jag önskar mig är en sån som dig.

 
ja har faktiskt haft en bra midsommar kväll! god mat och bra musik!
 
det brädder bara lite vid brösten eftersom att jag brände mig i solen idag ont som satan!
men jaja vad gör de? jag blir ju bruuuun!
 
nu ska jag gå och lägga mig och se fram emot en underbart bra kväll i morgon! godnatt!
 
 

Det bästa som finns är att se dig le.

Ligger och steker i solen och Gud vad bra jag mår nuu! Stek hett och det är helg och inte vilken helg som helst det är ju midsommar! Underbarare kan man nästan inte få! Det är sånna här dagar jag älskar livet mer än någonsin! Har faktiskt fått lite bränna också så allt rullar ju på som det ska! Nu ska jag njuta lite till innan jag ska vidare på firande! Puuuuss heeeej!

ge mig någonting att prata om, ge mig chansen att betätta allt jag känner.



det är ingen idé att trampa upp någon slags stig där gränsen ska gå för den går alltid så mycket längre än vad som är tänkt.


home alone.

 
pappa och threse ska fara till U.S.A i tre veckor och vad ska jag få göra då? joo jag ska vara hemma och ta hand om hemmet,  jag får be josse eller någon flytta in här med mig då för aldrig att jag är ensam.
 
på lördag äre viskan och jag är sådär lagomt pepp, jag kan nästan berätta hur det kommer sluta redan nu, panik ångest, oro och olyckligt jaa ungfär så om det inte händer något oväntat.
 
 

Bara en dum känsla antar jag

En Liten smula tom, typ som en människa utan hjärta. För det spelar ingen roll hur mycket jag tänker eller hur många gånger jag lägger mig ner och säger att jag inte orkar mer, ingenting blir annorlunda för det och jag finner ingen bra väg ut för vad jag än gör så är det någonting som skriker att det är fel som att jag är fast men ändå fri. 

Jag lägger mig ner nu för jag orkar inte.

Nyss kommit hem ifrån stugan åh vad jag älskar sommarkvällarna så jävla fina! Har inte fått till dator helvetet än satt ja kan inte lägga upp nå bilder.. Jag börjar bli depprimerad också över att sommaren är så kort.

För varje steg

Och sådär då var sissta jobbdagen klar för denna vecka klar nu ska jag ha en underbart bra helg!

Jag hade kommit förbi allt nästan också ramlar jag tillbaka och jag vill aldrig ta nig här ifrån.

Det är någonting fel på datorn så därför får jag blogga ifrån mobilen. Sitter just nu på sängen och har nyss duschat och jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikv, jag vet vad jag vill göra men det är ju en annan sak. Solen skiner ju så fint utanför fönstret och allt, man missar så många fina dagar när man jobbar.. det är väl de som är nackdelen.

Jag hatar det här.

Har jobbat klart nu och är helt jävla slut! Orkar inte göra någonting, jag som tänkte bada idag också men fick inte med mig någon bad kompis riktigt, så det får väl bli någon annan dag antar jag. Jaja nu ska jag prata med Lotta och selinn som kom inspringandes igenom dörren.

jag önskar ju att allt det jobbiga ska gå över någon gång.

Varit på träning och sprungit en sväng, känner mig ganska så väl tränad igen skööönt men jobbigt när man väl håller på.

nu ska jag fika. hejdå.

tänk.

var i ånge med epan igår elller ja ånge och ånge vi var till alby först och kollade på när alla kom ut ifrån omklädningsrummet eftersom vi inte hann se matchen! haha sedan for vi till ånge en sväng och jag körde fannys epa! faktiskt en rätt så okej kväll!

ingenting är som det ska längre.



Vaken och nu äre dax för att dra iväg på jobb! tisdag idag och jag har fotbollsträning kl 6 ikv! sköönt! jaja dax att dra hejdå!

några minuter senare.

3 minuter senare lörra har ändrat sig.. ingen bio hon säger att vi ska hänga i fränsta eller torpshammar! jippi för det är ju sååå mycket bättre än bio menar jag! jaja får väl se vad som händer ikv nu ska jag iaf hoppa in i duschen efter en hård jobbdag hejdåå.


bortförd.

ikväll blir det troligtvis bio i stan med lörra om allt går som det ska men nu ska jag springa in i duschen så hejdåå!

det är ju inte samma sak med en katt precis


Här är min lilla älskling som sover brevid mig varje natt sedan han lyttade in. goooos!


det saknas någonting och jag vet precis vad.



Vaknade alldeles för tidigt, skulle ha kunnat lega och sovit just nu.. jaja jag börjar ju iaf 11.00 och slutar 16.00 så de är ju chill! och efter jobbet så ska jag fara och ta mitt första dopp för i år det är fan på tiden nuu!

underbart väder i dag också hoppas verkligen att det håller i sig hela veckan det skulle ju bara vara fööör underbart. jaja nu ska jag fara heejdå!

jag skulle nog bli för fast.

 

 

jag tänker fortfarande, jag har svårt att sova, varje natt drömmer jag om att jag förlorar nogonting och det känns som att jag snart inte har någonting kvar.


även om jag får gå igenom allt.

Det är liksom skillnad på dröm och verklighet och det är inte ofta din dröm blir verklighet, det är mer vanligt att din verklighet blir en dröm och oftast blir det en mardröm.
som att springa igenom eld och sedan göra det igen, sticka kniven i dig själv och sedan göra det igen och igen och igen.


Jag har fortfarande samma önskan

Sitter i bilden på väg till gällö med mamma vet egentligen inte vad vi ska göra där men det är väl nå traktor grejs antar jag. Trål sände idag så det spelar egentligen ingen roll vad jag gör, i morgon äre jobb som gäller så det blir väl en tidig kväll ikväll antar jag. Men jaja nu ska jag stoppa i hörlurarna i öronen hejdå! Saknar Josefin.

du vet vad jag vill.

Har inte suttit så mycket vid datort eftersom jag har fått en iphone! och jag är mer än lyckligast!
Igår var jag iaf med emma och erica hemma hos emma och grillade och snacka skit snack det var en bra lördag!

jag tog farväl av josse också.. det är ju bara i tre veckor hon är borta men de kommer kännas som en evighet.
men hon kommer iaf hem till gatufesten på lördagen! bra men nu ska jag gå och fika hjdå!

vem lämnade vem.

Idag äre fredag, det är sol ute och jag ligger i sängen! dax att kliva upp och hitta på ngt innnan josse ringer igen och skriker i luren att vi måste göra någonting nu,nu,nuuuu. Kanske ska ta mitt första dopp idag ? jaja får se om josse vill de haha hejdå.

Jag säger ju att jag saknar dig.

Det bästa med kvällen igår var nog att åka vagn och vifta med flaggorna!
maten var också bra, vrål gooood!
men det var lite för torrt på kalsro men vi fixade ju så det blev ganska så bra tillslut! det var iaf sissta natten med klassen lite tråkigt ändå men vi får väl se till att ha en klassfest i sommar!  

kom iaf hem kl halv 3 eller nå. Nu ska jag ta och käka ngt! hejdå.


SKOLAVSLUTNING GAAH.

Äntligen så har vi gått ur nian och jag älskar det!!
gick nog ganska bra att sjunga ändå bara de att man nästan såg hur mycket jag skska där framme..

jaja här kommer lite bilder!

























det kommer fleeeeeer sedan! nu ska jag byta om till efterfests klänningen och sedan fara iväg till fränsta för att åka vagn, käka och "festa".


Vill inte att allt ska försvinna så här lätt.

Var egentligen avstängd ifrån skolan idag men ja och josse tog och for dit ändå men vi blev hemkörd efter en timme. men jaja nu ska ja och josse hem till pettersson och käka tårta för hon fyller åååårrrrrrrr!
GRATTIS FÖR FAAN! hejdåå.

jag vill att du ska veta att ja saknar dig.



nu far vi på fotbolls match till sundsvall! tagggggggggggggggggggggggaaaaaa!

loveeeeee youuu


även om himlen faller ner.

Kan ligga vaken på natten och tänka alldeles för mycket och alldeles för länge och tillslut kan ja inte somna.


jag tror bara att jag skulle må bra med någon vid min sida.




Har varit med elin ikv och vi har bara pratat om livet. skönt de också!

3 dagar återstår och jag slipper sätta min fot på fränsta skolan igen!
skönt efter 9 år på den skolan!

jaja nu är ja jävligt trött och för att ja inte ska försova mig igen så äre väl bäst att ja gå och lägger mig nu.
imorgon äre tisadag och vi har fotbolls match! godnatt och puss på pannan.

Kanske någon gång.













Är du inte första valet så är det ingenting att ha.



Folk som bara springer förbi och har ingen aning om vad dom går miste om.
Alla dom där saknerna du visste är inte ens helften förklarat av mig jag har så mycket mer jag skulle vela ha sagt.


Jag älskar att se ditt namn på min display men jag ser det inte längre.



Har varit hos mamma hela dagen, kollat andra avenyn och käka grillat det blev en slapp och fin söndag ändå.

Är så otroligt less på folk som tränger sig på och tror att dom ska förstå, ja vill bara slänga ut armarna och vifta bort dom.



tro inte att jag glömmer.

jag kom hem med en jeans jacka igår, men inte den som jag egentligen ville ha. men den här funkar den med!
sedan kom lotta och emma in på lite fruktsallad igår kväll också och de var ju trevligt!

och efter nån timme rullade det in en bil på min gård med tre idioter i. Mindre kul! närå men dom ville ha med mig till stan men jag var egentligen för trött och ville inte, men efter en timme lyckade dom övertala mig.. eller ja josse lyckades övertala mig.


Vaknade precis och ska gå och käka frukost för min mage kurrar mer än vanligt.
sedan ska jag nog åka och hälsa på mamma en sväng för det var ett tag sedan nu.

synd bara att de inte är sol idag jag som är lite sugen på att ta årets första dopp.  jajajaaaa hejdå.


Förstår bara ingenting.



dagens klädsel! klippte av mina blåa jeans igår och gjorde dom till shorts som ni ser och det blev perfekt!

nu drar jag till stan med pappa och threse för att äntligen få köpa mig min älskade jeans jacka som jag hoppas är kvar.

skiter i.



håret blev ju lite brunare iaf, eller jaa ganska så mycket!

som att berätta en saga för någon som inte lyssnar, ganska så meningslöst.



just nu ser nitt huvud svart ut men så äre INTE!

snart ska jag gå och skölja ur det häär och börja fixa mig inför kvällen, men jag har ingen aning om vad jag ska göra! och när jag säger jag så är josse automatiskt inräknad!


Man måste kolla ifrån andra vinklar ibland.

idag är jag glad, otroligt jävla glad och jag har ingen aning om varför men det går bra nu!

imorgon tänkte jag försöka få med mig josse till stan för jag ska köpa den där jeans jackan som jag har spanat in länge nog nu!

jaja får väl se om jag får med henne. Nu ska jag iaf slänga i en brun färg i mitt hår och hoppas på att det röda vill ge sig av. hejdåååååååå.

om du tittar dig omkring så ser du att ingenting egentligen är som det ska.



För sörsta gången så lyckades jag fånga skalbaggen på bild!!


Kommit hem efter en hård arbetsdag! men det är ändå skönt och kul!

nu ska jag ta på mig fotbolls kläderna och fara iväg och träna! men först ska jag ta en alvedon för att orka med för mitt huvud håller på att sprängas.

jaja hejdåå.

´det finns så mycket jag skulle vlja skrika ut.



känner mig litegran som den här fisken just nuuuuuu.

ligger fortfarande i sängen eftersom att ja börjar kl 11 skönt.
ska nog fara och träna idag eftersom att det är torsdag om jag hinner och annars vet jag inte.

Och jag hatar drömmar för att man måste bli lika besviken varje morgon.

dumma töntiga känslor bara.




Stirrande ögon, blöta kinder och tankar som inte går att släppa kan vara bra,
dom säger att när man är ensam är man som starkast men det är bara skitsnack. 

För visst bor det ett skrik någonstans i ditt lugna tysta liv? En vild fantasi som dränks i lådvinsnostalgi? 

Jag hade så många tankar om hur allt skulle se ut, hur allt skulle bli och hur glad jag alltid skulle vara, jag såg mig själv le på varenda bild, och jag skulle aldrig vara i närheten av att fälla en tår,
jag hade fuderat på allt iallafall det som var behövligt och det som gjorde mig glad.
Jag hade en film i huvudet som spelades upp verje kväll och jag grät av gläde för allt kunde bli så otroligt bra, men det jag inte viste var att jag inte skulle få komma närmre den lyckan än den där filmen jag klippt ihop av drömmar som jag en gång trodde på, det kändes så verkligt och varför skulle någonting hända jag hade ju tänkt ut allt så bra. Jag slösade bort onödig tid på att tänka på hur glad jag skulle få vara, men ja blev olyckllig tillslut och det är väl oftast så det slutar utanför sagornas värld.
Det är inte mitt fel att hjärtat ger ut sig själv alldeles för snabbt vissa gånger. Man behöver inte vara dum för att krossa någon det räcker med att man slutar bry sig och lotsas som att ingenting har hänt. 
Och jag sa det själv redan ifrån början "jag kommer bli sårad, igen" men ändå tog jag steget över i hopp om att jag skulle ha fel.  Ge aldrig ut hjärtat för snabbt.  




Vi kallar det sommarland.

Följde med till sommarland och grilla med mamma och resten  myyyyyys!

mormor och morfar var ju självklart också där eftersom dom flyttar dit på sommaren, ( och det är dom som äger stället) de ligger i gissjö och det är vårat sommar ställe. Där jag hänger på sommrarna om någon ville veta!


tog med mig kameran dit så jag knäppte lite bilder på hur det ser ut däääär!





















där har jag sprungit runt sedan barnsben Och kommer springa runt där många gånget till innan ja dör.

det hörs bara i ditt huvud.




livet är kort.




Kom hem ifrån fränsta för ett litet tag sedan, alldeles innan det började ösa ner regn som tur vaar!

nu sitter ja ute på altanen och lyssnar på hur regnet smattrar på plåt taket, mysigt!

jag vet inte vad ja ska göra men det lär ju sluta framför tvn eller nått. Är ganska så sugen på godis också så kanske ska säga till pappa att vi ska fara fram och köpa de.

Jag är ledig i morgon och på fredag också för att jag ska jobba och det bästa är att jag börjar kl 11 både i morgon och på fredag! sovmorgon.


det kanske är lättare än vad jag trodde.

det blev inte så lång film kväll för mig igår, startade den och tittade i 20 minuter innan jag sprang upp till duschen och fixade till mig lite snabbt och sedan satte mig i en bil påväg till sundsvall med josse, krille och robert. vi drog och käka på donken och döda mig vad gott de vaaaar!


nu ska jag slänga på mig kläderna och fara till mamma en sväng innan ja ska till fränsta och kolla fotboll! hejdå.


så dum, så dum.

kommit hem ifrån träningen och det var en bra träning trotts allt.

nu har jag myst ner mig i soffan helt alone eftersom att det inte finns någon mer hemma mer än jag och katten.
jag har stoppat i en film också självklart! men nu ska jag bara kolla om det finns någonting gott att käka så är allt fullbordat! fick reda på att vi är ledig i morgon också och det är jäääävligt skönt! men jaja nu börjar filmen hejdå!

trodde inte att sommaren skulle börja såhär "bra", ja undrar hur den kommer att se ut fram över.




sitter och väntar på lunch nu är dö hungrig och kl 2 så går jag och carro ner till kyrkan för att öva till skolavslutningen, det blir bra.

Put a gun to your head and shoot.


klarar jag det här så kanske jag borde vara stolt över mig själv ?

jag vill ha sommarlov nu så jag kan göra lite av vad jag vill, det skulle ju vara underbart!  

Blir besviken på vänner som jag trodde jag kanske kände.

varje natt och dag.

drar mig upp ur sängen bara för att det är fotbolls  träning idag och ingenting annat
annars hade ja nog legat kvar i sängen precis hela dagen och inte gjort någonting utom att drunkna i mina egna tankar.

har ringt mamma så jag slipper buss äcklet men mest för att ja får sova längre, dax att kliva upp hejdå.

mig tills han fångade dig.



öppna, läser, stänger och skiter i.

ganska så trött så nu ska ja slå på  dear john och bara leva mig in och gråta en skvätt för det fina som inte finns här just nu, jag har gått ner i en djup depression och vet inte rikigt hur jag ska ta mig upp.



ingen vet vad som finns på insidan.



Det värsta var att jag lovade dig att inte fälla en tår för någon, men det har jag precis gjort, jag försökte fånga den men jag hann inte det gick för snabbt och vad ska jag göra när det enda som kretsar inne i huvudet är någonting dåligt?.


du säger det antagligen bara för att jag ska vänja mig vid tanken.

sitter och pratar med josse på voxer och det går väl sådär eftersom att hon är såååå seriös. jaja nu ska jag ringa efter pappa så han får komma och hämta mig.

längesedan sisst.

Tog bussen till mamma efter skolan och nu sitter jag här på golvet med mätt mage och ska snart fara fram till körskolan i min lilla enamhet. Imorgon äre tidag och det betyder träning.

annars rullar väl livet på som vanligt bara lite ensamt.

skolavslutning redan nästa vecka och jag är en liten gnutta nervös eftersom att alla hundratals ögon kommer sitta och titta på mig, gillar egentligen inte sånt men jag gör det för att känslan i magen gör mig lycklig och för att det är rätt så kul ändå.

Jag önskar ja kunde leka men de kan jag inte. tids inställt.



och tanken var ännu en gång för bra för att vara sann i den här världen.
när ska det gå bra, när ska man få vara gladare än vanligast igen.

det kanske är jag som gjort det igen.



Ett fel steg och ingenting blir som förr igen.

Jag gråter då för att jag inte har mod nog att släppa fram tårarna annars.

Det måste ju betyda någonting eller hur? jag sitter ju inte i flera timmar och väntar på att tårarna ska ta slut bara för att.
Hon fångade varje tår som ran ner för min kind alldeles innan dom skulle falla och kollade mig djupt i ögonen och viskade att ingen var värd mina tårar och jag fick inte låta dom falla för någon, ingen alls, men tyvärr har dom gjort det alldeles för många gången men inte då, när du fångade alla med dina händer.
Det finns ingen bättre än hon som är min andra halva, hon som får mig att orka med all jävla skit, hon får mig att orka med mig själv vissa gånger också, när ja bara vill lägga mig och dö typ.
Där du är där är alltid jag.
Det är obeskrivligt hur många gånger vi har delat på det jobbiga, tagit hälften var bara för att jag hatar att se dig ledsen. Men jag vet att utan dig hade jag varit förkrossad för länge, länge sedan och jag hade aldrig kämpat mig igenom allt ensam, jag hade dött några antal gånger mer än vad jag gjort förut.
När jag behöver hjälp så vänder jag mig bara om så står du där och är berädd på vad jag har att berätta och sedan går vi och bär på det båda två, dina problem är mina och mina problem är dina.

försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.




det här är sjukt allting.





kommit hem för en halv timme sedan och nu ska ja sova.


skulle egentligen gå hem inatt och jag kom en bra bit på vägen, nästan till boltjärn innan ja kom på att jag inte klarar av att gå hem helt ensam så jag vände mig om och tittade rakt upp och bestämde mig sedan för att det var närmare att gå tillbaka än att gå hem i spö regnet.  Så jag återvände alltså tillbaka till josse som nästan förstod att jag aldrig skulle klara det själv, antagligen därför hon  vägrade följa med och stannade ifrån första början.


Oh i don´t belive you.



miss me.


det kanske är jag som har sabbat allt fast jag egentligen inte vet om det, ja men säg någonting då!

somnade ganska tidigt igår så därför är ja vaken nuuu jobbigt.
men det är väl dax att börja fixa skjuts till ånge så man vet det säkert.
jävla äckel regn äre idag också fyfan är less på det här vädret nu jag vill ha värme.

jag känner mig tom.




Det är jobbigt att aldrig kunna slappna av, och det känns så fort när det är någonting ja gör fel då vill jag bara sträcka upp händerna i luften och skrika förlåt, förlåt för ingenting det är som att jag är fast men egentligen är jag fri.
Men det är just de, jag vill inte vara fri så jag lever mig in i någon slags dröm om att inte såra dig.
Jag är så rädd om någonting jag inte har.


Jag vet, jag blundar för allt dåligt.




nyss kommit hem ifrån jobbet typ och det gick ju bra. Ganska så skönt att tjäna sina egna pengar ändå! jobb nästa vecka igen och mycket mycket mer framöver sommaren skööönt!

också vare det här med att de är fredag idag och jag ligger hemma men de är väl lika bra om man ska ta sig upp till träslaget i morgon.

nu ska jag slå på wermland forever och bara tare lugnt.

Önskan räcker långt.

vaknade för en halv timme sedan och nu sitter jag och väntar på att josse ska vara klar med volymen så jag får göra min eftersom att jag ser ut som en platt jävla äcklel fisk!
efter ånge så åket jag direkt till bykrogen och jobbar till kl 7 och sedan får jag se vad jag gör, men måste iaf dra nu hejdå!

RSS 2.0