Inge planer alls

Har typ varit sjuk i 2 veckor nu känns det som iaf.. Har inte kunnat träna på väldigt länge vilket suger när jag fått nya tränings kläder och skor 😊 

Nyår imorgon och har fortfarande ingen aning om vad vi ska göra.. Det är nog standard att man typ aldrig vet,  jag fattar inte att de är så svårt att planera just nyår.. 
Egentligen vill jag bara vara i en stuga i fjällen å mys pysa dr hade vare Nice men det är ju ganska så försent.. 

Får se vad som händer helt enkelt 😊




27/12

Min födelsedag var bra 👍fick jätte mycke fina saker av fina människor 😊
Nu väntar jag bara på ett sista paket som är på väg med posten ifrån älskling de hade ju inte kommit än 😁 

Annars så är jag förkyld som fan vilket är as tråkigt men hoppas på att bli bättre till på nyår iaf! Fast vet inte vad jag ska göra då men det löser väl sig antar jag 😊




Julafton



Jag hade en bra julafton :) fick mycke bra saker och även pengar till min blivande tatuering :)) synd bara att han som ja ska tatuera mig hos har semester till februari så jag väntar tills dess för han är verkligen as grym! 

Ja nu ska ja ta och städa tills imorgon, ska dra å köpa saker till smörgåstårtorna också som ja ska försöka mig på att göra själv hehe :) 
Sedan ska ja fixa mig inför kvällen och sedan fara till mormor och äta julmat igen hehe och sedan blire party som sagt :) 

Och gissa vad, jo den där jumsuiten, jumpsiuten eller hur det nu stavas, byxdress då om vi säger så den som jag beställde från Nelly för typ en månad sedan nu som aldrig kom även fast ja betalat fakturan.. ( vet inte om ja visat bild på den) men den fick jag av pappa och Therese i julklapp igår, och jag fattar inte hur dom kunde få tag på den eftersom den var slutsåld överallt! Helt sjukt! Så den tänner jag bära ikväll :) 



Så ser den ut :) 

Fick även en jätte skön flis tröja av bästa mamma som jag just nu myser ner mig i.. Ja jag fick ju såklart inte bara de utan andra bra saker också men den kan nog vara den skönaste flis tröjan jag  prövat, (har nog aldrig haft någon förut hehe) 

Ja men nu måste jag städa :) 


Julafton

Julaftons morgon, ska snart kliva upp å duscha sedan göra mig iordning för kl 11 far jag å Tobbe till mamma och öppnar julklappar sedan far vi till pappa och öppnar och sedan ska vi vara hos tobbes föräldrar hela kvällen och mysa, julklappsspel Och god mat Väntar.. Mums jag älskar julen 😁

Imorgon så bakar vi tårta på förmiddan sedan far vi till mormor å morfar och äter mer julmat där mamma och alla är och sedan far vi till Ånge och svirar om till party haha jag ska nämligen på mittis första lagliga gången, så hoppas på att det är bra :) sedan efter 12 slaget är jag 18 år och på dagen kommer släkten och firar mig, så ser min jul ut. 😊😊 
God jul 😁 




FUNDERINGAR

Vet inte hur många gånger jag skrivit att jag har längtan till en annan plats än här, men så fort jag hör en lungn låt eller bara sitter helt tyst och funderar så kommer alltid tanken upp, att jag vill ta med min pojkvän och flytta någon annan stans.. Jag trivs här men jag vill flytta bort här ifrån  så jag sedan i livet kan komma tillbaka. 
Hade inte jag haft ett år kvar i skolan så kanske vi planerat att flytta, vi får väl se hur det blir i framtiden. 

Det är nog alldeles för dött här om man är ung.
Men perfekt att skaffa familj. 




MÅNDAG IGEN

Fan vad jag saknar sommaren ändå.. Vill först ha julafton vilket jag typ redan haft haha lilla julafton med Tobbe 😁 vi kunde inte hålla oss hehe fick ett par wr.up så jäkla lycklig han är bara bäst 💕 och av mig fick han kläder, jeans tröjor, skärp och skjorta och han blev också nöjd för set behövde han 😊 

Jag saknar sommaren just för att de är mycke mycke varmare och man är brun!!! Skönare att träna utomhus då också, plus att dom gjort en ny hinderbana i Ånge som ska prövas 😁




Luciamixen 😁

Vann hela luciamixen 2014 igår med mitt lag ✌️ Woop Woop 




Svar


 

Har fått en kommentar jag tänkte svar på. :) 

Jag försöker äta mindre mat eftersom jag älskar mat så jag brukar oftast äta jäkligt mycket hehe och om det finns/ om ja orkar göra sallad så brukar jag ta det istället för potatis eller liknande. 

jag äter inga godsaker alls nästan förutom när jag hälsar på mamma ibland då kan de slinka ner nån godbit eftersom hon alltid har massa godsaker hemma :)  och om jag är riktigt sugen på choklad typ så brukar ja bestämma att på lördag eller söndag får jag isf äta det :)
Annars så äter jag bara vanlig mat fast lite mindre än vad jag brukar äta. 

Ibland äter jag frukost men inta alltid vilket jag måste bli bättre på.. Frukost är ju trotsallt det viktigaste målet om dagen.. Men när jag äter så äter jag havregrynsgröt med fiber och självklart fuskar jag med "godsaker"eftersom jag har jordgubbssylt till hehe annars går det inte :p brukar även äta müsli med yoghurt eller macka och ägg och dricker vatten, mjölk eller multivitamin, så jag kör inte riktigt stenhårt på min kost vilket jag vill och borde för att få se bättre resultat.. Men som sagt jag älskar mat mest av allt så det är ganska svårt att försöka äta så nyttigt som möjligt :p 

Och nej jag äter inga kosttillskott men funderar på att börja göra det nu när jag börjat komma in i träningen så seriöst :) 

Hoppas du är nöjd med svaret :) 




En mardröm och en fundering typ

Hade en hemsk dröm inatt..  Jag drömde att Tobias lämnade mig och jag har aldrig gråtit så mycket i mitt liv, jag hade tårar på kinderna när jag vaknade. 
Fy fan vilken mardröm. 

Det värsta ändå måste ju vara typ som mina föräldrar som var ilag i hur många år som helst och sen bara ska lära sig att leva utan varandra ? Alltså hur fan klarar man av en sån sak jag fattar inte jag skulle typ dö tusen gånger om och om igen och jag skulle låsa in mig på ett rum så ingen kunnat se mig innan jag skulle kunna börja leva igen.. Om jag skulle klara av att leva igen.. Usch va hemskt. 






😔

Vill bara flytta härifrån, typ helst till USA det hadde varit en dreaminmylifetime 
Verkligen... Vill framför allt mest av allt i hela jävla världen ha ett jobb, kan väl inte vara så mycke begärt egentligen.. 
Vill gå bartenderskola och bo utomlands och leva livet men ändå jobba.. Annars kan jag ju inte leva såklart för allt som finns kostar pengar det finns nog inget som är gratis.. 

Vet helt seriöst inte heller hur jag skulle kunna klara mig utan farmor.. Som ställer upp i verkligen alla lägen. Och 
Känner skuld till min egen pojkvän för att han är så jävla bäst ❤️ 

TTTTT


I helgen var jag på södraberget med Tobbes jobb och åt julbord, as gott sedan sov vi över också bowlade vi och jag vann såklart 😁 annars så längtar jag till jul som fan för jag har önskat mig så bra julklappar som jag hoppas att jag får hehe 

Sundsvall

Åkte till Sundsvall igår och skulle bara följa med Tobbe å kika på bilen, sedan släppte han av mig på Birsta för att ja skulle köpa ett halsband, sluta med att ja kom hem med ett halsband ett par svarta jeans och en till jacka haha vet inte hur många jackor jag har och vet inte varför jag blivit så jäkla galen i jackor.. 

Här är iallafall en bild på jackan :)) älskar färgen 




HATAR SKOLAN MEST AV ALLT

Sådär as less på skolan nu igen.. tänk om jag iallafall hade gått i 3an nu (som ja ska egentligen ) då hade jag åtminstone inte långt kvar.. Kommer bli less på skolan så många gånger till. 
Vill bara ha ett jävla jobb.. Å tjäna pengar så jag har råd att köpa fina kläder, tatuera mig och åka på en resa med min fina pojkvän ❤️ blir nog mer och mer kär i dendär killen för varje dag som går jag älskar han så mycket, jag hade inte varit någonting utan honom känns det som, han är mitt liv 💋






RSS 2.0