JAG VILL INTE ANDAS, FÖRSÖK ATT FÖRSTÅ MIG NU

fredag kväll och jag umgås med min pojke, och det är ju det bästa!

Imorgon ska jag och brudarna till fanny som ska fira sin födelsadag då, så vi ska bada bad tunna och bara må bra!

Snart äre jul också guuuud så fort det går, men de är väl lika bra, mysigt ju!


JAG ÄLSKAR DIG

tobias klev upp kl halv 7 i morse och jag låg kvar och sov till halv 9, undra om det var tungt att kliva upp för han, aja torsdag idag iallafall och jag och tobias har redan varit tillsammans i en månad nu, det går snabbt och jag älskar honom hur mycket som helst! <3

Söt gubben! Hahah


ONSDAAAAGAR

tränade min första fotbollsträning för i år igår, kändes bra men träningsverken idag är nästan dödlig, har funderat på att börja med torpshammar istället satt får väl se hur det blir med de, fotboll blir det iallafall.

hittade en fin skolavalutnings bild på mig och min fina vän också!




DET FÖRSTA JAG TÄNKER PÅ NÄR JAG VAKNAR OCH DET SISSTA JAG TÄNKER PÅ INNAN JAG SOMNAR.

tobias skjutsa mig till tåget i morse så jag tog det och for hem, nu sitter ja på station och väntar på pappa som ska komma och hämta mig och det ser ut som att det blir en dag med honom idag, och sedan tar jag tåget tillbaka till tobias för jag saknar honom redan, och det har bara gått en timme sedan han släppte av mig, det är sjukt att man kan bli så kär i en person att det ända man tänker på är den, men det är ju ändå det som är riktig kärlek.


FINASTE,UNDERBARASTE,OCH ALLT DETDÄR.

Juste, förra inlägget skrev min kära pojke, han är världens bästa och jag vet att jag inte kan bli lyckligare än såhär, jag älskar honom!


TRÅKSÖNDAGDÖ

Klev upp 9 idag och for till gymmet, tobbe gymma och jag solade!
Klockan tolv åker vi till fränsta och kollar på innebandy, eftersom det inte finns så mycket annat att göra på en söndag mer än att längta till solsidan!


I.L.Y

Vill bara säga att du är den underbaraste personen som finns i mitt liv.

Jag Älskar Dig/ Din


DO YOU KNOW

imorse började tobias sin praktik klockan 7 så jag låg kvar och klev upp kl halv 9 och fixade mig sedan skjutsade tobias snälla mamma mig till skolan och nu sitter jag på skolan med johanna och "läser" vi har ingen engelska lärare på hela dagen, och vi har engelska hela dagen satt de blir nog "läsning" hela dagen lång! Chilligt!


DU FÖRSTÅR

Nyss ätit och nu sitter jag i soffan och kollar på bästa programmet, alltså rocky och sissi grymt! väntar på mamma som ska skjutsa mig till fränsta och där ska ja ta tåget till ånge, hejhej


SOM ETT NYSTAN UTAN GARN, SOM EN TOMTE UTAN BARN, DET SKULLE JAG VA UTAN DIG, INGENTING UTAN DIG

Var hemma ifrån skolan idag pga att vi var måndagstrött, sov till tolv typ, kolla på tv, skruva och kollat i fotto album ifrån när tobias var liten hahah dör så sött!


Imorgon äre tisdag, och då börjar fotbollsträningen igen, guud som jag har längtat!


EN LÖRDAGSKVÄLL

blev en kväll med brorsan och jessica, vi har åkt epa till ånge och nu är vi i fränsta, ska snart åka hem och lägga mig i sängen, för jag är ganska så trött, får se om min pojke kommer på besök inatt!


DINA HANDLEDER TALAR FÖR DIG

kom hem vid ett idag, sedan dess har jag kollat på tv suttit vid datorn, sminkat mig och lockat håret, nu väntar jag på mat sedan vet jag inte vad jag ska göra, lär ju sluta i fränsta om inte i sundsvall om inte i Ånge, Får väl se vad lördagen bjuder på! hejhej


FREDAGS KÄNSLA

Meningen att jag skulle på bio ikväll med mina vänner men de hann jag inte riktigt med så jag är kvar i ånge och sladdar med pojkarna, det funkar bra det med! Adjö


SOM ETT LJUS SOM LYSER UPP DAGEN NÄR DU VAKNAR.

jag är lycklig, cp jävla lycklig för att veckorna går så fort, det är fredag i morgon och för att jag har världens underbaraste pojke som jag älskar hur mycket som helst och som får mig att må hur bra som helst!

Sitter på skolan med johänna, vi sitter och väntar på extralektionen i dans eftersom att vi har varit lite borta ifrån den, chill med dans när vi egentligen ska ha engelska, slutar kvart i tre som alla dagar! Hejdåååå 😘


ÄLSKAR DEJ TOBIAS

kvartssamtal med mamma imorgon, hatardet!

Nuså ligger jag och min älskade pojke i sängen och ska snart sova, jag älskar att vakna upp bredvid min prins!


BRA

kom ifrån frisören för ungefär en timme sedan, och jaa jag satt där i två och en halv timma, med det är väl värt det för att betala 1300 så borde man ju vara nöjd, och det blev jag
de blev mycket ljusare men eftersom att de var så mörkt i början så gick de inte att färga blonda slingor direkt så dom blev lite ljusbruna, men nästa gång gör jag blonda!

Inte den bästa bilden menmen!


JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR MEN JAG VET ATT JAG DUGER BRA.

åkte hem efter skolan för att äta och duscha, nu sitter ja på bussen till tobias igen, imorgon klockan 12 far jag till skönhetshuset och färgar och klipper, skönt! adjö


DU KAN SLUTA DINA ÖGON OCH ALDRIG KÄNNA DIG ENSAM.

just nu har jag kommit på att jag får lite smått av panik när jag är hemma ensam, det har  varit så förut också men inte lika mycket men efter alla skräckfilmer med min älskling så kanske det inte är så konstigt.
 
springer runt i huset och tänder ALLA lampor, ser till att jag alltid har fötterna åvanför golvet (när jag inte går) slår på låg musik så jag hör allt annat också, låser verkligen inte dörren för då känner jag mig instängd, stänger alla garderobs dörrar, sätter mig helst satt jag ser ytter dörren heletiden, jaa det är väl så jag gör när jag är ensam hemma.

Älskaardejhej

nyss kommit hem ifrån skolan typ så nu ligger jag och väntar på mat, magen kurrar ju skapligt!

sedan ska jag, jaa jag vet inte, antagligen till ånge!
jag klippte tobias igår också, snagg heheh men ja tycker att han är lika snygg i allt satt vad gjorde väl de?

nu tror jag inte att jag har något mer att säga så adjööö.


ATT BARA DRÖMMA DRÖMMAR JAG REDAN DRÖMT KÄNNS JOBBIGT

när ja kommer hem är dörren stängd till mitt rum och när ja öppnar den är det hur städat som helst och iskallt i rummet eftersom att dörren verkar jämt va stängd när ja inte är hemma, alltså nästan jämt, ungefär som att jag har dött.

Det är iallafall äntligen fredag och jag ligger uppe i pappas säng eftersom de är för kallt på mitt rum, tittar ut igenom fönstret och pappa håller på att bygga en hage på åkern, blir ju inte så brydd längre då.

snart ska ja gå ner och fylla min mage med någonting och sedan hoppa in i duschen! Fest i torpshammar ikväll och selinn ville att ja skulle komma, men har ingen lust att dricka längre men jag får ändå dåligt samvete. Aja får väl se vad som händer ikväll!


DAGARNA KÄNNS LÄTTARE NU

åker hem efter skolan för att träffa pappa, han blir lite ledsen över att jag aldrig är hemma men de är ju så det är!
Sedan åker ja tillbaka till ånge för jag har bokat in johanna i min kalender
Och sedan äre toobias tid!

Annars rullar dagarna på som vanligt, vissa segare än andra men så har det alltid varit, känns också konstigt att det är julafton om ca 40 dagar typ, menmen nu ska ja fortsätta arbeta!


SPRING FÖR LIVET JAG ÄR UR BALANS

försov oss imorse, så vi bestämde oss för att vara hemma, hoppade in i duschen förut så har nyss gjort mig färdig, men tobbe kom på där vid 11 att han skulle på skolan ändå så han drog dit och ja stanna kvar här, hemma hos han alltså! Han slutar tre så ja funderar på om ja ska åka med bussen hem, vet ju liksom inte va ja ska göra riktigt, ajaa får väl se, hejdååååah


INTE JAG, HAN.

tobias som ville bloggade lite åt sig själv i förra inlägget, så jag lät honom göra det, gölligt!


BAKIS

Ja är ba så bakis idag alltså, guuud
Bakis mat på Knuten nu för jag är så
Bakis
Tjarå Bitchees


FUCKING HAPPYFACE

Klev upp klockan halv ett idag, ja sov medan tobias var och träna.

Ikväll ska ja umgås med brudarna, alltså josse och johanna vi ska väl ut på lite festligheter, medans grabbsen drar på mittis! kan nog bli en bra lördags kväll ändå. Adjööö!


IF I WERE A BOY

vaknade av att pappa kom in i rummet och skrek godmorgon. Jag hatar hatar hatar hatar hatar när han kommer in i rummet.

nu sitter ja hos mormor och har precis fikat, jag väntar på tåget som går 14.56 till ånge så jag ska strax vandra ner.


DU FÖDDES SOM ETT ORGINAL, DÖ INTE SOM EN KOPIA.

Har varit med elin ikväll, och det är garanterat 95% skratt helatiden och dom andra 5% är när vi pratar, älskar den flickan!

nu sitter jag hemma i sängen och funderar på om jag kanske ska slå på en film eller om jag bara ska slå ner mig själv i sängen och sova.
Fredag imorgon och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, kanske umgås med min pojkvän som jag nästan "aldrig" gör heheh.
på lördag ska det iallafall firas halloween!

SANNINGAR OM MIG.

*Jag hatar idioter.

*Jag kan inte säga nej.

*Jag är oftast på dåligt humör när jag är hemma.

*Jag kan inte vara sur på någon.

*Jag älskar mina vänner.

*Tobias gör mig lycklig, ja älskar han.

*Jag älskar helger.

*Jag är redan skolless.

*Jag gillar att sitta utomhus på nätterna.

*Jag hatar att vara sur.

*Jag är glad nu.


JAG VILL BERÄTTA EN HISTORIA IFALL DU DÖR.

Farmor hämtade mig vid tåget klockan ett och skjutsade mig till mamma, när ja kom hit gav hon mig stekt potatis och korv sedan hade hon bakat bullar som ja bara va tvungen att lägga händerna på, sedan vare dax för mat och nu har hon gjort choklad moss som jag inte heller kan ge fan i, det är inte bra att vara hos mamma för mycket tillslut rullar man fram så mycket som hon bakar! men det är gott!

Nu väntar ja på att pappa ska hämta mig här så ja kan fara hem och duscha och sedan ska ja nog umgås lite med elin eftersom att de va så längesedan.
Ajaa annars är allt så jävla underbart hejdå!


RSS 2.0