GOTT NYTT ÅR MINA KÄRA!

sista dagen på året och i år var det bästa året någonsin, jag har träffat mitt livs största kärlek, och mycket fina minnen med mina kära vänner! ett år värt att minnas!

Hoppas på att nästa år blir lika underbart bra!


ALLA DAGAR I ETT INLÄGG

I torsdags så for jag tobias och johanna till ledde och tim för att dricka några bärts plus lite grogg, var ju ett tag sedan nu! på fredag morgon åkte vi till mig och fira min födelsedag hos pappa och idag har vi följt med johanna åh milling till sundsvall, det slutade med subway! Mmmh sedan har ja och tobias kollat film och bara varit hemma, mysigt! Vi skulle försöka oss på att färga mitt hår med lite blonda slingor men eftersom att tobbe skulle blanda färgen så märkte jag lite senare att han blandat den med shampoot som man ska ha efter hahah så de var bara åh slänga allt men imorgon åker vi och köpet ny!

nyår på måndag och jag har ingen aning om vad vi ska göra! slutar väl bra hoppas jag! Aja läggdax!


LIKE YOU

varit i stan heladan med tobias, kom hem för en halvtimme sedan och jag hittade ganska mycke fint men jag hade kunnat hitta mer om jag bara hade palla mä alla jävla folk och alla köer! Fy fan!

imorgon åker vi hem och firar min födelsedag!


JULAFTON ÅH GREJER

Hade en bra julafton även fast jag inte riktigt kan fatta att de är jul än, aja mycket fina julklappar och pengar är alltid bra!

Imorgon fyller ja 16 år! det betyder att jag också kommer snurra på vägarna!

just nu sitter jag och väntar på att spelnörden själv ska va klar någon gång ! Kanske va lite väl dum när ja sa att han skulle önska sig ett xbox iställe för kläder.. Aja hejdåååå


JAG VET ATT DU ÄLSKAR DET

en dag innan julafton, tobbe är och tränar och jag är lika lat som vanligt så ja ligger kvar i sängen, ska snart kliva upp och hoppa in i duschen eftersom att vi ska äta jul lunch med några av hans släckt satt då måste man ju va tjusig!

Imorgon ska ja vara hos mamma på dagen och pappa på kvällen sedan hoppas ja på att ja ska va med tobias också!

Aja nu ska ja ner till duschen hejhej!

En liten busbild på lillebror!


HAR IBGEN BRA RUBRIK

jag sov till klockan 12 imorse medan tobbe var på praktiken så när ja vakna var han hemma igen, de gick super snabb, och det var ju tur!

vi har nästan inte gjort någonting idag, vi skulle fara till stan men han banga satt nu vet jag inte vad vi ska göra, eller jaa han vet nog eftersom han sover som en stock så jag ska väl bara vänta tills han vaknar någon gång! hårt att kliva upp halv 7!

det återstår tre och en halv dag kvar tills julafton, jag är nyfiken som en liten flicka, ja har till och med lyckas lura av mamma en liten julklapp i förväg eftersom ja inte kan hålla mig hihi det var iallafall en navel piercing, riktigt fin! Kommer bild på den någon annan dag!

aja dax att försöka väcka prinsen utan att han blir förbannad på mig hihi


LYCKORUS

tobbe följde med martin till hudik för att hjälpa han att köra flytt lass till sundsvall så jag och johanna har käka på knuten och varit på corner en sväng, nu ligger vi hemma i andre's soffa och spelar tv spel och väntar på våra pojkar!
snart äntligen så äre lov och gud vad underbart skönt de ska bli! umgås med min pojke, och bara mysa på! Ärligt talat, bättre än såhär har jag aldrig mått i hela mitt liv, att man kan älska en person så mycket trodde jag aldrig skulle gå men när jag verkligen är här och känner känslan som sprider sig i hela kroppen varje dag jag slår upp ögonen, den är obeskrivlig ❤


OM DU BARA VISTE HUR MYCKET JAG BARA KUNDE GE UPP FÖR NÅGON ANNANS SKULL

Igår kan ha varit den tråkigaste dagen jag varit med om, det fanns verkligen ingenting att göra, så vid halv 9 satte jag och tobbe oss framför tv:n och kolla på nån julfilm, plus att vi åt billys med vitlök till! så efter allt de där tråkiga i början av dagen så blev det bra tillslut, och klockan tolv så for vi till ånge och kika och de var faktiskt jävligt mycke folk där då! hade även planer på att dra till stan men så blev det inte nej!

somna iallafall som ett skott när jag la mig i sängen! Nu har tobias farit åh träna och jag ligger kvar här, de va meningen att ja skulle sova när han for men ja vakna och har ganska så svårt att somna om när ja väl vaknat!


FREDAG

Nyss ätit och nu har vi tagit av oss kläderna och krypit ner i sängen för att tobbe behöver sin skönhetssömn säger han och ja kan inte sova eftersom att vi sov en timme innan maten med, har iallafall ställt klockan på 5 Och då ska vi upp! De är ju fredag!


KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT

att vakna upp med en hand som håller om mig bakifrån, någon som pussar på mig, någon som säger att han älskar mig mest i hela världen och verkligen menar det, någon som får mina neråt böjda läppar att le snabbare än jag hunnit blinka, någon som säger saker som man faller för om och om igen och någon som verkligen vill mitt bästa, honom har jag funnit och här tänker jag stanna så länge jag kan! Jag älskar dig tobias du är mina dagar! ❤


DAGARNA BARA GÅR

det har varit nå jävla fel på blogg.se appen satt ja har inte kunnat blogga!

Ja har iallafall varit i stan och julhandlat med tobias också har vi varit och hälsa på mamma och pappa, min kära broder har fyllt hela 18 år och jag bara går och väntar på lov!


MYS ONSDAG MED ÄLSKADE TOBIAS ❤

Jag och tobias har varit och köpt chips och dipp plus att vi har hyrt hur många lingon finns det i världen den är ju såå bra! Myspys!

har blivit med i ett lag på luciamixen också så man får väl hoppas på att det blir av, men annars så har ju
Veckan har gått precis lika fort som vanligt men det är väl för att jag spenderar mina dagar med min underbara pojke!

Dagarna börjar också luta sig emot jul satt det är väl dax att fara till stan för att jul handla lite snart, alltid lika roligt, love it!


....

veckan bara rullar på i samma takt som vanligt, alltså rätt så snabbt vilket är jävligt bra för snart är det fredag igen, huuur skönt som helst, på söndag fyller min kära broder 18 och det betyder att det är 17 dagar kvar till min födelsedag när jag blir 16 hela år, surt att fylla år så sent bara.

aja annars rullar dagarna på fint, adjö


RSS 2.0