Så sant!




Nu ligger ja i sängen nyss vaknat.. Ska kliva upp och duscha snart, sedan ska ja tvätta och gå med diesel. Kl 5 är vi bjuden på middag hos pappa och efter det har jag ingen aning faktiskt. 

Imorgon vid 5 tiden ska jag bli sminkad av en tjej eftersom jag ska på halloween fest i viskan, ska bli kul att träffa mina riktiga vänner! Vet dock inte om jag ska dricka eller inte? Blev så jäääkla bakis sist så jag är fan nervös över söndagen redan alltså! Nä men nått glas läre ju bli.. Vi får väl se hur det slutar på min My story heheh 

Juste igår blev jag in ringd ifrån Coop i Ånge för det var en som hade blivit sjuk så jag fick hoppa in ifrån 2 till 19 så jag är nöjd över de lilla jobb ja får! 

Nu ska ja kliva upp! 

Hittade en fin tavla på Birsta. haha

Onsdag

Varit i Sundsvall hela dagen känns det som.. Åkte kl 8 imorse kom hem kl 4 åt mat sedan fick ja reda på att Tobbe tvättat sina kläder..  med sin iPhone i fickan så jag hann bara svälja maten så åkte vi till Sundsvall igen så Tobbe fick köpa en ny telefon.. denna gång den nyaste iPhone 6s vill också ha ny.. Men har ingen anledning till det riktigt... Kanske man skulle kasta in den på en tvätt? 

Nu är vi hemma igen och ska kolla på bonde söker fru! 
Sedan ska ja äntligen få sova.. diesel kunde nog inte sova inatt pga full måne, hänt förut att han hoppar ner från sängen sen krafsa han och gnäller lite så jag får kliva upp och lyfta upp han i sängen igen också håller de på så ca 5, 6 gånger så jag kliver upp och lägger mig helatiden haha, vi har ju ny säng så han vågar inte hoppa upp på den när det är mörkt i rummet för då missar han alltid så han hamnar på kanten och faller ner på golvet igen.. Stackarn.. Det sluta iallafall med att jag fick kliva upp kl 5 imorse för att duscha han pga att han kliade sig så mycket på kroppen så jag tror att jag inge sköljde ut schampot riktigt sist han duschade.. men efter ja duschat han så vira jag en filt runt han och la han tätt intill min mage så han inte skulle behöva frysa.. tillslut fick jag han att somna.. Lillgubben <3 


Sexy boy! 

Fredag kväll



Inatt sover jag och Tobias hos hans föräldrar för att imorgon ska vi jaga älg! Har inte gjort det sedan jag var liten med pappa, så det ska bli mysigt att få vara ute i skogen! Hoppas att solen kikar fram också! 
Sedan bär det av emot Sundsvall på kvällen fast det har jag ju redan skrivit. 

Nu väntar jag på att Tobbe ska duscha klart sedan kanske vi far och hälsar på pappa lite, var så längesedan jag såg han! 


Sen är äntligen skiten över!




Torsdag

Denna vecka har gått otroligt fort iallafall enligt mig.. Fredag imorgon vilket innebär praktik, både roligt och tråkigt på samma gång kan ja tycka fast de kanske ja skrivit förut? Aja när man sitter och svetsar på precis samma sak helatiden så blir de ganska långtråkigt tillslut meen för att bli bra måste man träna! 

Sedan så kommer Josse till Ånge i helgen så jag ska passa på att träffa henne, det är nog det ända som Ja har planerat haha brukar inte ha så mycket "inbokat" annars. 

Detdär Stämmer precis in på mig 👇🏼
Jag kan alltså inte vara arg, eller jo jag kan vara jävligt arg men när jag blir det så får jag inte fram ett ord för tårarna tar över.. Jämt.. det är verkligen så himla jobbigt!! 




Lördag

Igår blev jag och Tobbe plus hans föräldrar bjuden på middag hemma hos Tobbes syster Cissi, hon har ju precis flyttat till en 3a med sin pojkvän Alex, så vi fick även en premiär i läggan och det var verkligen huuuur fint som helst där! Cissi bjöd på jätte god mat, till förrätt blev det toast med kantarell röra hur gott som helst! Varmrätt blev det  en stor fin köttbit med hasselbaks potatis och grönpeppar sås plus sallad såklart, det var verkligen himla gott! Och sedan kaffe efter maten såklart! 

Tog tyvärr inga bilder.. Jag som brukar vara duktig på det annars.. 

Sedan for Iréne och Sture hem och jag å Tobbe stannade kvar, vi bokade bowling på södraberget me Cissi å Alex, så där hängde vi resten av kvällen, jätte mysigt var det! En lyckad lördag kan man verkligen Säga! 




Olika stiler varje dag.

Min "stil" skiftar ganska så mycket från dag till dag, vet egentligen inte vad som är min "stil" ? allt antar jag. 




Torsdag


Idag är en sån här dag igen då jag längtar bort ifrån allt.. Och det jobbiga är att jag inte ens vet varför jag gör det.. Bara några konstiga känslor som tar över.. skulle kunna gråta bara sådär utan att veta varför, så himla jobbigt. 


Livet handlar inte om att vänta på att stormen ska pssera, det handlar om att lära sig dansa i regnet. Känns så rätt. 

Crossfit |

Igår så var jag och träna på moove, väldigt länge sedan jag var där.. Men Ja körde 40 minuter Cross trainer.. Och mage, sedan när jag skulle gå hem så fick jag reda på att de va Crossfit pass där klockan 7 så jag bestämde mig för att dra med mig Tobbe dit och pröva eftersom vi aldrig prövat det nån gång förut, sagt och gjort det var verkligen jätte roligt meeen jobbigt (som fan) eftersom varken jag å Tobbe har så bra kondition haha men de verkar som att Tobbe gillade det också eftersom Han sedan efter passet köpte års kort på moove!! Så nu varje tisdag,onsdag blir det Crossfit med Mats (han som äger moove). Och vi ska även lägga in lite Cross trainer och intervaller där, å i vårat träningsschema.. Vi som nyss planerat ut schemat och lagt upp de annorlunda haha nu får vi verkligen sätta oss ner och planera om lite! Men det är kul med nya saker och NYA RUTINER!! 


Prövade denna igår eller ja (dom, finns på Ica) och jag tyckte dom va helt okej! Väntar på fler smaker bara så ja kan pröva dom också! 

Svar på kommentar

Svar på kommentar: resultat på fett förbrännings piller! 

Jag har märkt att jag inte blir lika sötsugen, svettas mer än vanligt när jag tränar effektivt.
Enligt mig så är den bra och funkar på mig! 




Igår invigde jag min älskade päls också så mysig 

RSS 2.0