GODKÄNT 😊

Var till Sundsvall idag med Cissi för hon skulle shoppa lite och jag skulle skriva teoriprov för körkortet och jag fick GODKÄNT! fy va skönt hade gruvat mig lite och trodde verkligen inte jag skulle klara det på första försöket 😁 nu äre bara körning kvar så får hoppas den går bra också sedan har jag KÖRKORT 😁
Iallafall efter skrivningen så åkte vi på Birsta och shoppade heheh de får man göra när man varit duktig 😜 

Köpte en biege väst ett par chinos, kommer bild med båda på här, fast kanske matchade lite för bra så kommer nog inte ha de tillsammans med varandra 

Sedan köpte jag en spets "bh"/topp en sån här fast vit, så jävla snygga plus hur skön som helst kommer aldrig använda riktig bh igen iallafall! 

Sedan så köpte jag sånnahär 3 stycken, nästan lika som på bilden fast prickiga sugrör och en svart etikett som man kan skriva namn på t.ex som är fastklistrad på glaset. 



Sedan köpte jag en vanlig glas vas bara som jag ska köpa vita tulpaner till.😊 
Blev lite shopping men fick lite bidrag också för att jag klarade körkorts teorin så de var ju bra 😁 


träning 😊

Igår när jag och Cissi var på grottan och träna fick vi till en jäkla pump i armarna riktigt bra arm pass, efter de sprang vi på bandet i en bra hastighet, helt slut efteråt! Men det känndea jäkligt bra må ja säga! 

Sedan åkte ja hem och åt kvarg med kiwi  as gott och sedan iväg på nästa träning på moove.. Hade sån "tur" att de var puls pass.. Eller inte haha ytterligare mer springning och hopp och massa saker som fick pulsen att gå igång rejält.. Gissa om jag var slut efteråt haha tur det var avslappning på slutet för det behövdes! 




LITE TANKAR OM TRÄNING

Egentligen de jag vill mest med min träning är såklart att jag vill nå mina mål till en vältränad och snygg kropp, men jag vill nog lika mycket som de visa alla att jag också kan, har alltid haft den känslan att det känns som att jag är som "alla" andra som bara tränar nån gång ibland och äter massa godsaker och liksom aldrig kommer någon vart alls,  jag vill visa att jag inte är en sån, och verkligen inte en sån som ger upp, och det vill jag visa i slutändan med mina resultat på kroppen! 
Vist jag skulle kunna träna mycke hårdare tills jag inte kan stå varje dag men jag är inte bara ute efter att "plåga mig själv" eller att känna några måsten, jag trivs med att träna hårt/lagomt och känna att vissa dagar orkar jag mer än Andra och så får det vara, och vist ibland t.ex när jag springer så kan jag ibland springa dom där extra minuterna som jag egentligen redan sprungit för att jag verkligen vill trötta ut kroppen! 
Allt sitter egentligen i hjärnan, vill jag så kan jag. Jag är inte heller den som äter godsaker verkligen inte, jag kan äta nån choklad nån gång bara för att jag blir sugen och tycker att jag inte vill vara för hård mot mig själv, blir jag sugen så äter jag en choklad inget mer med de.. Vad gör de om hundra år ? men jag kan säga att det är verkligen inte ofta
Tobbe äter inte heller några godsaker typ så vi har ju aldrig något sånt hemma och chips och dipp är bara gott när man är bakis vilket jag aldrig är typ 
Dricker sällan nu för tiden dels för att man inte ska träna dagen efter man druckit eftersom det kan förstöra träningen, och för att jag inte har något intresse av det längre och speciellt inte på vintern det lär ju bli mer emot sommaren kanske :) 

Jag har ju försökt komma igång med träning länge men jag har som "alla" dom andra bara tränat någon gång ibland sedan tar lusten slut.. Så ledsamt.
Men jag hittade lusten till slut vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra någonsin men de är också tack vare att jag börja träna på grottan (med Cissi) istället för moove, första gången ja tränade på grottan så kände jag hur kul det var och speciellt när Tobbe och Cissi visat mig många olika saker man kan göra som jag inte vetat innan, och som inte finns tillgång till på moove! Så är verkligen glad att jag börjat träna på grottan för att bygga upp en vilja! Ibland far jag på moove och springer för det tycker jag är bra där samt att dom har massa pass! 

Från att inte träna alls förutom fotboll till att träna gym varje dag och fotboll snart tre gånger i veckan + ett styrke pass med fotbolls laget på moove en gång i veckan :) Det kallar jag bra, och när jag tränar så mycket så tänker jag såhär, vad spelar det för roll om jag tar en lite chokladbit, eller vad spelar det för roll om jag äter nån god tårta,bulle eller kaka som mamma bakat ? Ja de spelar ingen roll alls! Tack för mig hej.  


LITE SKILLNAD HAR DE JU BLIVIT


Fast bilden ja la upp före detta inlägg är just nu, den till höger här är för några månader sedan och den till vänster är ännu längre sedan ångrar att jag ej skrivit datum eller nått..  Men kan hända att jag inte tränat mage så ofta som ja borde nu hehe därför ser min mage ut som den gör nu 👇 försöker även få till ett sträck i mitten av magen genom att köra bland annat plankan 🙏 


VILL SE FÖRÄNDRING FORT

Mina magrutor börjar sakta ploppa fram, iallafall under "mullet" på magen, känner att dom finns där när jag spänner men som sagt måste jag springa mer för att dom ska bli mer synliga 😊 

Ett bra tag kvar innan jag når mina mål men de får ta den tid det tar bara jag når dom någon gång.. 

Ikväll är det pass på moove med fotbollen kvart över 8 faktiskt satt man ser fram emot det varje gång, samma med fotbollen tror jag fått tillbaka glöden eller vad man säger kul! 
Men förts grottan såklart arm pass med Cissi står på shemat 😊 👍 hur trött jag än är och bara vill gå och lägga mig så måste de göras! 


TRÅK TISDAG

Vad jag tyckte om fifty shades of grey ?
Så jävla bra att jag inte har ord för det, Fan va bra den var! 
Och det där som "alla" snackat om på radio, tv, Facebook ja allt om att det är en porr film hahahah släng er i väggen minst lika mycke "porr" som i en helt vanlig romantik film ungefär, visst mr grey är lite annorlunda men man fick se ungefär sammanlagt 10 minuter av hela filmen när dom hade sex och filmen var nästan över 2 timmar lång så inget att grina över :) 
Längtar tills fortsättningen kommer! 
(Böckerna är säkert bättre och mer detaljerad) men jag är ingen läsare så ser hällre filmerna :) 





Heheh






Söndag

Var på fest hos Sofia i fredags, de var kul, men dagen efter där emot var inte så kul... Låg i sängen hela lördagen igår mådde verkligen piss, vette fan vad de var med mig kanske för att jag inte druckit på länge.. Aja mår mycke bättre idag, nyss gått forsön runt på 5km med diesel 😊 

Juste igår när jag vaknade så stod det frukost på bordet och en bukett rosor! Väldens sötaste pojkvän har jag ❤️





Och nu har diesel ätit efter den långa promenaden så nu ligger han och solar hahahah 





Och eftersom jag inte var nå pigg igår så kanske Vi ska se femtio nyanser av honom på bio här i Ånge kl 6 ikväll 😊 

Nu blir det grill mys i fin vädret 😄

Torsdag 😊

Jag älskar alla dom där dagarna när man orkar träna hur mycke som helst utan att bli slut! 
Igår tränade jag på grottan med Cissi, de va inget mördar pass men vi köttade magen och armarna ganska så bra! 
Efter de drack jag en smoothie och sedan vidare på moove för ett fys pass som vi har varje onsdag/torsdag med fotbolls laget! Riktigt jobbigt men så jäkla skönt efteråt, efter det kände jag bara att ja skulle kunna kuta hur länge som helst på bandet å få slut på dom sista krafterna, kändes som att jag typ var Hulken eller nått orkade hur mycke som helst! Men de blev ju ingen kutning på bandet eftersom klockan redan var halv 10 och skulle hem å duscha.. Men de får jag ta igen! 

Också finns det ju dom här dagarna när man inte orkar något alls och de är dom värsta ja vet, hatar de för då när man inte orkar gymma så känner ja mig as tjock haha.. 

Nytt rekord på plankan från att klara 20 Sek om ens de till att klara 1 min haha de går framåt men hade inte klarat de utan att Cissi tvingat mig att köra plankan så tack till henne hehe 😊✌️✌️ 




Söndag

Jaha då var helgen typ redan slut.. 
I fredags så gjorde vi ingenting var hemma å kolla film, igår var vi på kräftskiva hos mamma och de va as gott! Sedan åkte vi hem och kolla på film, jag somna som vanligt haha. 

Idag så vet Jag inte vad vi ska göra, åka å träna är ju klart sedan vet jag inte.. Jo juste kl 4 ska jag med Cissi på yoga haha ja vi ska pröva på det, säkert skönt. 



RSS 2.0