Vill lära mig att sminka

Just nu känner jag att stylist skulle vara min grej, att jag skulle gått det istället men men.  Samtidigt vad får man för jobb av det? Inte så lätt att hitta något kanske, men jag är såklart nöjd med det jag går nu men det skulle ha varit kul att iallafall kunna gå någon slags smink kurs men det är så jäkla dyrt! 

Så jäkla snyggt!! 



Måndag...

Måndag alltid lika tråkiga plus att Tobbe jobba till 8... 

Har tänkt på en sak.. Gud vad jag dyrkar alla ni som orkar göra er snygg verkligen varje dag med hur fint smink som helst och fina kläder.. 
Önskar verkligen jag orkade det med. 
Fast hade jag bott i Sundsvall kanske jag orkat ändå eller ja jag hade väl känt mig tvungen nästan haha, om man använder ögonskugga på skolan här undrar alla om man ska på fest typ.. 
Ganska irriterande. 

Aja nu ska Jag och Cissi dra på grottan och göra ett pass tsm, längesedan vi träna tillsammans nu. 




Lördag

Igår fredag så var jag, tobbe, alle och Cissi med Iréne och Sture på after work på mittis, sedan kikade vi lite snabbt på mösspåtagningen och kan erkänna att jag blev lite sorgsen i hjärtat haha med tanke på att jag också kunnat stå där.. 
Det var nästan lite pinsamt att kolla på mösspåtagningen haha för det var så jäkla lite folk. 

Sedan drog vi hem till mig å Tobbe allihopa och hade trevligt sedan drog Cissi å alle hem och Iréne och Sture drog på fest så vi kikade på en film och gick och la oss sedan. 

Ikväll ska vi nog antingen till Sundsvall på nått grejs eller Östersund vi får väl se! 
Hoppas att vädret håller i sig bara så är jag glad! 

Min fina pojk <3

Onsdag och paddlar dag!

Idag åkte vi till skogen med alla 2or på Boberg och paddla kanot, det var faktiskt as kul men lite jobbigt i armarna och ryggen att paddla i 2,5 timme haha men bra träning! 
Vi paddlade i en "Bäck" eller vad man säger som va huuuur lång som helst, vi klev på kanoterna på ett ställe sedan paddlade vi längs bäcken och parkerade kanoterna i vassen efter 1,5 timme och fika vid ett vindskydd som låg i skogen sedan paddlade vi vidare och tillslut kom vi till en bro där "kanot mannen" drog upp oss och lastade kanoterna och vi hoppade på bussen hem :) 








Fick även smaka denna underbaring av Ida, huuuur god som helst tyckte jag. 
Dom är ju så seg här så denna smak finns inte ens i Sundsvall, såg den i Stockholm när vi va där men för lång kö för att orka köpa en men nuså har jag äntligen fått smaka den 😊👌🏼 (Ida var smart att beställa en platta) 




Tisdag

Det känns inte som att det snart är sommar.. Ingen värme i luften alls.. 

I söndags så var jag och Tobbe flaggvakt i lombäcken där de va massa Cross tävlingar, de var kul att kolla på men inte så kul att va flaggvakt från 8 till 5 på eftermiddagen.. Sviiiiin kallt och långtråkigt tyckte jag iallafall. 

Snart äre sommarlov eller jag ska ju jobba hela sommaren men ändå de gör mig absolut ingenting eftersom jag verkligen är beroende av pengar! 
Men sommar som sommar alltid skönt! 
Hoppas på en riktigt varm och sorlig sommar!! 
Jag ska nog få min sommar ändå, jag och Tobbe drar nog utomlands i augusti, september hoppas jag! 

Imorgon onsdag så ska vi ut med skolan och paddla kanot kommer säkert bli as kul! Hoppas dock inte man får sig ett dopp haha vi åker vid 8 tiden och kommer hem vid 2 tiden så nu ska jag på Ica och köpa godsaker hehe det bästa med ute dagar är helt klart att fika!! 



Haha undra hur många gånger ja skrev sommar 😂

FREDAG

Tog helg i onsdags då och det var as skönt.. 
Och de är bara fredag idag haha känns som söndag så skönt. 

Igår så lasta Tobbe crossen också åkte vi till Sundsvall vid 9 tiden och vad där hela dagen, Tobbe körde Cross där med Milling och jag va med Johanna och shoppade lite. Vi kom hem vid 8 på kvällen haha men de va riktigt kul! 



Coop


Idag har jag skrivit på kontrakt hos Coop i Ånge och det känns jätte bra!
Känner mig taggad på att tjäna mina egna stålar! 

Känns lite långtråkigt att ja va ledig idag och är ledig imorgon samt torsdag fredag haha.. 



Lördag morgon

Igår fick ja ett samtal om att ja fått sommarjobb på Coop i Ånge hela sommaren så de känns as skönt och kul! Hade ju redan ett sommarjobb, rensa stränder i 3 veckor men det har jag sagt att jag ej vill ha nu såklart! 
Så på måndag ska jag skriva kontrakt hihi! 

 Idag lördag så ska vi köra Cross typ hela dagen! Sedan vet jag inte. 




Svar på kommentar

Fick en kommentar om vilka bloggar jag följer.  

Jag följer: 
Hanna. Strand 
Cissi.persson 
Kissie 
Jessica. Jonsson 

Jag har följt fler bloggar typ som josses lottas, Och Selinn men dom bloggar aldrig så kollar dom typ 1 gång på två månader hehe så tycker dom kan bli bättre på all blogga! 

Men dom som står åvan kollar jag på minst 3 gånger om dagen iallafall :) 


Min muskel pojke 😍 

Måndag

Juste jag och Tobbe har sagt upp lägenheten nu så hoppas på att vi får tag i något i Sundsvall innan hösten iallafall.. Men skulle vi ångra oss så äre bara ta tillbaka läggan igen.. :) 
Men de är ju 3 månaders öppsägnibgstid så den 25 augusti sägs läggan upp om vi inte tar tillbaka den då. 

Så de känns lite kul, håller på att överväga att gå sissta året på västermalm.. Isåfall om Johanna också går sissta där så man slipper va ensam haha.. Men vi får väl se hur det blir med allt. 


En bild på mina Freddy pants! 😊



Hemma igen

Hemma ifrån Stockholm nu och efter en halvtimme på skolan så längtar jag bort.. Vill utomlands eller nått bara bort. 

Det var som sagt as skönt att komma bort en helg ifrån detta.. Skulle kunna stannat tills sommaren är här. 

Lite bilder.. Men glömde helt bort att ta kort på när vi var på tyngre.. dum jag är. 







Stor stan

Ja denna Stockholms resa har bestått mest av shopping haha fast de kunde man väl lista ut! 
Ja och Tobbe var ju på tyngre idag och det var jäkligt kul att titta på, vilka jävla muskler man kan bygga bara man vill! 
Biffar tretusen där iallafall!! 

Ja och sedan har vi varit och kikat på barkaby och där fanns det jävligt snygga bilar, de va huuuur mycket folk som helst så går ej att förklara, sen åkte vi en sväng på Sture plan och kikade och leta efter lyxiga hus. 

Imorgon ska vi ta ett sista varv på ett köpcentrum som ligger precis här där vi bor sedan far vi väl hem över, men för övrigt så har det varit en väldigt rolig helg, skönt att komma ifrån Ånge! 


Juste måste bara nämna att vi var in på Stockholms Freddy WR.UP butik och jag vart kär i allt haha men jag kom iallafall där ifrån med ett par tränings byxor, as sköna och ger såklart samma " rumplyft" precis som dom vanliga Freddy byxorna! #inlove 

Stockholm

Sista april så var jag chafför åt pappa och några till i pappas cheva, äntligen får jag åka den igen efter några år på lackning och montering.. Pappa har varit seg.  Eller ja inte bara åka utan köra den också! Så roligt att åka raggarbil speciellt i finväder med raggarmusik! 




Nu är vi i Stockholm i Bettys pappas lägenhet mitt i Stockholm ja menar huuuur Nice?? Mitt i Stockholm i en lyxig 2a! 
Idag har vi varit på Täby centrum och shoppat lite, fast jag handlade bara en sport bh och ett par tränings shorts haha ofta träningskläder då? 
Jo och sedan gick vi ut på stan och käkade pizza och nu sitter vi och käkar jordgubbar i doppad i mjölk choklad 👌🏼

Imorgon ska jag och Tobbe på tyngre Classic i Solna de ska bli kul sedan när vi varit där då återvänder vi till läggan sedan ska vi ut och kika affärer här i Stockholm och på kvällen vidare till barkaby alltså bilträffen. Sedan far vi hem på söndagen 😁 



RSS 2.0