TORSDAG, TRÖTT, GLAD OCH OBESKRIVLIGT KÄR SOM VANLIGT :)

jag och tobias sov hos mig inatt och han skulle egentligen på praktik men han stanna kvar med mig i sängen och myste för jag började inte förns 11 nu sitter jag och gör fortfarande bokföring liiiite långtråkigt om jag får säga de speciellt två dagar i rad, aja bra att jag får lära mig! Idag fyller mormor 70 bast så jag och tobias ska dit och fira hon med resten av släkten sedan ikväll flyttar vi iiin! Guuu vad kuuul! Aja dax att sätta fart så ja slipper det här hejhej !


EN LÄNGTAN EFTER NÅGONTING BEHÖVLIGT

Jag älskar dom här dagarna när solen är framme och vattnet droppar ifrån taket och det luktar vår ute, det känns som att det är på väg emot någonting riktigt bra och då menar jag sommaren!

Just nu finna det riktigt mycke jag längtar till, först och främst att vi flyttar in i lägenheten i morgon kväll eller på fredag tänk va underbart då slipper jag kliva upp tidigt för att vänta på ett tåg som går kl 11 då behöver jag bara gå rakt över vägen! Och nära till skolan och det allra bästa är att jag får göra allt det här med den absolut bästa i hela världen! Sedan så längtar jag till sommaren, och att jag och tobias ska åka utomlands, eftersom att pappa gör de nu snart så får ja pengar till att åka med honom istället, grymt!
Sedan så längtar jag till ljungarocken, gatufesten, rättvik, sola, bada och allt det där andra galna som kommer befinna sig i dethär! jag hoppas verkligen att det här blir världens bästaste och varmaste sommaren! Ja de var lite längtan av mig, nu ska ja vända huvudet emot solen och bara njuta av att all snö smälter! hejhej


UNDERBART BRA OCH ALLT DÄR EMELLAN

slutade klockan halv två idag, sedan tog vi mä oss josse till stan och handlade nå smått och käka på max sedan for vi hem och nu ligger jag i sängen och tobias kollar på datorn! Jag längtar så mycket till på fredag så det är sjukt! Äntligen en egen lägenhet med pojken jag älskar som mest! underbart! på lördag äre angling, jag josse tobbe och leeken har ett lag och vi ska dra upp storgäddan!! Amen godnatt!


FREDAAGS MYS

idag så äre fredag och jag sluta halv 12 och då tog jag och älskling en sväng med skotern sedan så skruvade vi lite med bilen och gick in och kolla på alvin och gänget 3 sedan åt vi middag och for till fränsta, nu sitter vi hos mamma och kollar på gladiatorerna, miller badar och skrattar för fullt! så söt!.
Och om precis en vecka flyttar jag och min prins in i vårt egen lägenhet! skööönt! Aja ha en trevlig fredag hejhej


TORSDAG ÄNTLIGEN!

vi sov hos mig inatt eftersom jag börjar 10 idag iställe för 12 för hon ska hjälpa mig med min färg i håret och toppa lite! Det är snällt!

slutar egentligen 20.00 också men förhoppningsvis så är de inga kunder efter fem Så då får jag gå hem! fredag i morgon och det betyder skola! aja nu ska jag ta och åka hejdå!


PRAKTIK

idag började jag klockan 12 och ska egentligen sluta 8 men får sluta nu istället så jag åker direkt till tobias för jag har saknat honom såå, idag har jag provat på olika uppsättningar och läst om produkter, skön och rolig dag!

https://cdn1.cdnme.se/2170251/7-3/pic_5124f701e087c37bbed1997c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2170251/7-3/pic_5124f701e087c37bbed1997c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2170251/7-3/pic_5124fa67ddf2b32d12497dad.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2170251/7-3/pic_5124fa93ddf2b32cf205a83c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2170251/7-3/pic_5124faabddf2b32d2371b83e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2170251/7-3/pic_5124fac59606ee5518f1eab4.jpg" class="image">


LIVE MY LIFE WITH YOU

Segt att kliva upp i morse! men det gick imorgon, onsdag och torsdag har jag praktik och fredag skola satt så kommer mina veckor se ut i 2 och ett halvt år fram, fast ska nog minska till två dagar i veckan istället för tre eftersom ja slutar 20.00 på kvällen så får jag ju ingen fritid plus att ja inte får träffa min pojke! Men de ska väl gå åh ordna hoppas jag.

Nu är det bestämt också att den 1mars så flyttar jag och tobias in i en lägenhet i ånge! Det kommer bli toppen bra! Längtar redan fast de är ju bara typ två veckor kvar :) ja de var nog bara de ja ville säga idag! Hejhej


LÖRDAG IDAG IGEN

vaknade nu, jag hatar att vakna tidigt för man blir trött hela dagen!

Igår var vi hos mamma och år smörgåstårta och hade fredagsmys väldigt mysigt! tobbe fick lite fel på bilen.. Igen så vi fick låna mammas killes bil hem till tobbe, nu är han på gymmet och sedan bär det nog av till fränsta igen för lite lördags skruvning!

Fin väder för första gången på evigheter så jag är verkligen nöjd! Aja hejheeej


FRIDAY

bion var as grym igår Verkligen!
Maten var också as grym!
Vi sov hos mig inatt så tobbe for kl 6 imorse! Till praktiken och jag fick ta 8 bussen, idag kör jag på läppstift även fast jag inte riktigt vet om de är min grej men att pröva skadar ju aldrig och jag är ganska bra på att skita i vad alla andra tycker.

Annars så äre äntligen fredag och livet rullar på som vanligt De va väl bara de ja hade och komma med just nu, hejdå


ALLA <3 DAG

fick jätte fina rosor och ett jätte fint halsband av älskling idag! älskar honom så mycket!

nu är vi på väg till fränsta för att åka skoter och sedan bär de iväg till sundsvall för mat och bio med kära broder och jessica :) gla alla hjärtans dag eller va man säger! Hejhej


TISDAAAGGGG

Idag vaknade jag och älskling upp hos pappa, vi tog årets första skotertur, till mamma och fika och sedan en långsväng hem över :) åt mat kolla på tv och nu är vi hos tobias vi ska kika på en film nu tills farmen börjar! Så såg min tisdag ut eller ja ser ut! hejhej!


ALLTING PÅ SAMMA GÅNG

vaknade klockan tio tyyp tobbe är och tränar och jag har duschat! vet inte riktigt vad vi ska göra idag? Men ikväll ska vi iallafall fara och sova hos pappa!

Skööönt att vara ledig måndag tisdag! behövs lite utvilning ibland heheh, igår var vi och hade söndagsmys hos mamma med morötter, gurka och dipp! Mmmh.

Vi har fixat våra planer inför alla hjärtans dag också, vi ska åka med joakim och jessica till stan, kolla bio och käka på kina! Det blir nog riktigt bra och mysigt! :)

Aja nu ska ja hoppas på att min pojke trillar in igenom dörren snart hejhej!


SÖNDAG

dagen bestod först av att tobbe träna och ja va med nikita!

Nu består den av lite skruvning och det är alltid lika kul när ja får vara med min prins! Hejhej


UNDERBART

blev en ganska så bra lördag tillslut när vi drog till sundsvall!
Fast egentligen så är alla dagar bra, precis alla eftersom jag får umgås med min älskling, varje dag jag vaknar upp så ligger han där, tänk så underbart! Jag vill att det alltid ska vara så! Bara de ja ville meddela, Nattinatti!


ÄCKEL LÖRDAG

lördag och det finns ingenting att göra, fy fan vad jag längtar till sommaren nu!

här är min lilla söt propp lova!

(Syster)


FREDAG!!

Slutade jätte tidigt idag, så de va skönt!
tobbe har farit och träna och jag har nyss fixat mig och ska kolla lite på tv tills han kommer :)

Juste ja gjorde en tatto igår också, tre stjärnor och jag blev riktigt nöjd! aja skönt med fredag hejdå!


TORSDAG OCH GLAD

idag var jag ledig för att ja skulle fara och fixa praktik plats hos en frisör i viskan och det gick galant! Tre dagar i veckan i 2 och ett halvt år, härligt!
aja nu ska ja ta och vara lite nervös ett tag! Hejhej ;)


SJUKHUSET

jag och tobbe tog ledigt idag för att hälsa på mamma och lova på sjukhuset, sitter på hotellrummet och vi ska snart gå och hitta nått att äta! Ja så ser våran tisdag ut! Hejhej


MÅNDAGAR ÄR DET VÄRSTA JAG VET

Hej äckel måndag jag hatar dig, otroligt trött och less på skolan! Och de först ja får gö när ja kommer hit är prov. Fast det återstår bara 4 veckor till lovet och 7 till nästa lov.
Idag är mamma på sjukhuset och ska förhoppnings vis hä ut en liten lillasyrra idag!
Och klockan halv 4 ska ja hä ut min p-stav för den är det dåligaste jag provat! de ska bli skönt aja nu börjar de ticka emot rast, hejhej!


PATETISKT

Det var kul med tjejkorna igår, trevligt vi dansade så mycket att det gör ont i vaderna när jag går i trappen!

Idag har ja och tobbe kolla innebandy i fränsta, sedan har vi ätit med mamma och nu är vi här och kollar tv! Skön söndag.

OCH juste ni som är så jävla avundsjuk och kommenterar anonymt kan sluta kommentera för jag är inte intresserad av era åsikter, ska ni absolut vräka ut någonting så gör de men ni behöver inte gömma er bakom skärmen! Tack för mig, hej!


LoVe Me BbY

lördag, klockan halv sex sätter ja mig på tåget och åker till sundsvall för lite partaj med brudsen! blir nog bra!

Igår var vi hos pappa och åt mat och hos mamma och fika, mycket trevligt!
Jahapp de var de, bet inte vad ja ska säga mer? Jo juste igår så tränade ja och josse på move så de kändes jävligt bra! på måndag köper vi gymkort! Sköönt! Hejjjdå!


RSS 2.0