TURKIET GUD VAD JAG LÄNGTAR!

Blogg appen är väl som vanligt funkar aldrig!!!!

Jag och tobias far iallafall utomlands den 12 juni! Det ska bli så skönt och underbart jag ska sola så jag blir som en neger, eller ja iallafall försöka haha!

det var bar det jag ville berätta, också att igår var vi i stan och växla pengar och jag handla ett par slitna jeans shorts på gina och en lång klänning på hm det var väl det vi han med! Aa hejhej!


FREDAGGGGG

Idag är det äntligen fredag, jag slutade klockan halv 12 och tobbe med men nu är han åh tränar och jag prövar sommar kläder, så härligt! Jag vet inte va vi ska göra idag/ikväll men jag och josse skulle väl kanske gå och hälsa på en liten vän en sväng men de är ju bara en sväng satt vi får väl se vad som händer aja hejdåå :)


VÄRME!

jag har försökt blogga i tre dagar nu men appen är dum i huvet satt vi får se om de går nu!

jag har iallafall haft de jätte bra dom dagar ja inte bloggat, soligt och varmt, jag och tobias har tagit vårt första dopp i ån på sommarland iiiiiskallt men ändå svalkande och skönt! Och idag onsdag väntar jag bara på att jag ska få gå till frissan och färga håret blondare, jag vill ha det typ as vitt, skit snyggt på sommaren om man är brun! Så de är de ja gör nu, tobbe är åh tränar också så jag väntar väl på honom med! Adjöss


SVAR PÅ TAL.


BARA LITE BABBEL

Sitter på skolan och jobbar matte, jag är så sjukt less på de nu så jag tror jag avlider! fy fan meeen det är ju som sagt inte långt kvar nu innan det är sommar lov och jag hoppas verkligen att det blir en varm och skön sommar med massa minnen värda att komma ihåg!

Ikväll har vi våran första fotbolls match på riktigt gräs i Erikslund, känns faktiskt bra, får hoppas på att det går bra också!

ja och vi har ju bestämt oss för att ta med josse till turkiet också som tredje hjulet haha nä men det blir nog roligare om man är någon mer, plus att tobbe känner ju josse så bra satt vi kan vara alla tre! Det kommer bli underbart!



LOVE YAAAH

jag har fyndat lite nya kläder, byxorna är militär gröna med guldiga nitar på knäna och tröjan vit som ni ser, hittade även ett par gråa shorts och en vit bikini fin fint! var tvungen att ta svart vit bild för att det såg bäst ut i detta tillfälle! De var bara de hejhej!


GAMLA BILDER MEN UNDERBARA MINNEN

Min andra halva (jossesåklart) ❤
och tobias såklart, dom två människorna är dom jag älskar mest och dom som alltid finns där för mig om det är någonting, dom jag skulle kunna ge hela mitt liv åt! jag älskar er!


JAG VET INTE

Jag har egentligen inte så mycket att säga som vanligt, har liksom tappat "stubinen" eller vad man säger känns inte som att ja vet hur man gör längre haha men men jag bloggar väl när jag har något att säga!
men annars så drömmer jag bara mig bort till varmare länder, men min tur kommer den också! hejhej

RSS 2.0