Huuuur snygg är inte denna!?!? Måste ha





Måndag

Idag på min lediga dag har jag inte gjort något speciellt, jag tänkte ju sola utomhus då men de va för mycket moln idag... Såklart när ja är ledig. 
Så jag åkte till fränsta solade solarium sedan åkte jag och umgicks med farmor till halv 3 och nu är jag hemma och ska vänta på Tobbe sedan ska vi väl till gymmet i vanlig ordning! 

Längtar tills vi tar oss utomlands, behöver sol, värme och behöver vara bruuun! 


Heheh 😁😂 





Söndag 😁

Som ni ser så har det inte blivit så mycke bloggande på sista tiden eftersom jag jobbat. 

Idag började jag kl 1 och jobbar till klockan 21.15 ikväll, just nu har jag lite rast så tänkte passa på då att berätta att jag lever hehe så underbart väder idag så jag åt min lunch ute 👌🏼 kyckling gryta med nudlar som mamma gjort åt mig för det är faktiskt så att mammas mat smakar alltid bäst! 

Imorgon om det är sol så tänkte jag sola såklart så jag får någon färg och springa lite intervaller och kanske till och med fara till Sundsvall å handla men det är inte säkert än beror också på vädret såklart! 

Nu ska jag tillbaka till arbetet ! 




Färgade håret efter en lång paus

Färgade håret idag pga att jag inte färgat mitt hår på ett år nu bara utväxten så det har liksom blivit som en ombre av sig själv på något sett haha, plus att jag ej haft något pigment i mitt hår sedan ja färgade blont så även om jag färgat de tidigare så har färgen aldrig satt sig den bet inte på mitt hår så nu efter ett års vila så färgade jag hela håret! Har fortfarande inte fått tillbaka all pigment så jag ska köpa en färgbomb och fortsätta färga utväxten bara och låta längderna vara men nu slipper jag iallafall den omedvetna ombren och det skimrade även grönt i solen.. 

Här är resultatet, första bilden är före och den andra efter. 


Den första bilden kan se fin ut men tro mig det skimrade grönt. 



Onsdag

Ikväll har jag tränat mina ben och min rumpa, sedan gick jag på en pv med Cissi och diesel och nu ligger jag i soffan och tar det lungt bara, ska snart gå och sova är så trött.. 
Hamnade även på H&M s hemsida nyss och råkade beställa två plagg heheh 


Beställde tröjan och kjolen kunde inte hålla mig när det är så himla bra priser! 
Tröja 79:- och kjolen 49:- billigt men jäkligt snyggt! 
H&M är nog min favvo affär faktiskt, alltid bra priser och fina kläder man hittar alltid fynd!  

Imorgon är jag ledig igen så hoppas på sol så jag får ta fram min bikini någon gång! 😁




Tisdag

Ledig idag så jag ska ta och gå ut och gå om de inte regnar så, annars drar jag och springer på moove eller grottan istället. 
Skulle behövt sola också.. bästa solariumet finns ju helt klart i fränsta där ser man skillnad på en solning och då är de mycket skillnad. Solariumet på moove är väl ganska bra men på grottan är det tummen ner! 

Ja men nu ska jag bege mig iväg på en tur, tar såklart med mig diesel så han får springa av sig lite också :) 




🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Kikade igenom min instagram och då hittade jag en ganska rolig bild fast vi nog inte ens tänkte på de just då haha


Bruna ögon vs blå 
Mörkt hår vs blond 
Mörk tröja vs ljus 
Haha lite kul ändå 😜😁 



Midsommar

Midsommar idag.. Jag och Tobbe ska till mamma och fira det sedan, har inte kikat ut igenom fönstret än men jag hoppas att de är sol ute!! Om inte, att det blir! 

Igår så va jag och kikar när Tobbe körde Cross som varje torsdag, riktigt fint väder vad de igår kväll! Varför kan det ej vara de på dagarna också?? 
 

I augusti/september far vi fan utomlands tänker ej ha en sån här skit sommar! 




Svar till kommentar

Svar till kommentar : hur jag får så fin rumpa haha tack för komplimangen :) 

Jag brukar köra lite av varje faktiskt, egentligen så hatar jag att träna ben/rumpa det är det tråkigaste att träna tycker jag iallafall meeen jag försöker ju ändå såklart, vet inte varför jag inte gillar det egentligen? Kanske för att det är så jobbigt haha nä jag vet inte.
Men därför har jag också planerat in två ben pass i veckan så jag ska få till något bra eftersom jag oftast tränar ganska fort eller ja intensivt, jag kör igenom övningarna som jag planerar att göra sedan drar jag, så jag vilar typ aldrig när jag kör rumpa haha.för att de ska gå så fort som möjligt.. 

Meeen till övningarna, 
Jag brukar köra ben press, "trappan" utfall, egna övningar typ stå på alla fyra och sträcka benet rakt bak och upp i luften, upp och ner. 
Jag gör typ aldrig squats för att jag tycker det är så jobbigt, men jag tror egentligen att det är det som tar bäst  Så jag ska börja med det! 

jag föddes med ganska stor/bred rumpa så mycke kommer ifrån födseln eller vad man säger haha kanske låter konstigt men så är det, det är typ förns nu jag börjat träna min runpa för att få den större och fastare! 

Tack för att ni kommenterar det är kul att svara :) 

Ny arbetare på Coop 😁

kommit hem från ett arbetspass på Coop, jag fick börja med att göra 7 stycken prov på datorn angående kassan och det gick prima ballerina så när jag var klar med det så satte hon mig direkt i kassan och de jobbiga var att de va as mycke folk pga att de va skolavslutning idag så jag blev ganska stressad genom att jag aldrig suttit i en kassa förut,  ganska mycket att hålla koll på kan ja lova meeen efter ett tag sitter väl de också :) 
Sedan bokade vi in att jag ska jobba imorgon också 8-12 så jag får träna lite mer kassa och till veckan får jag mitt schema inför sommaren :) 




skogsvandring nummer två

Ikväll var jag, Tobbe å diesel ute på skogs tur igen myspys, jag gillar att vandra i skogen, vi gick till nån grotta men vi vågade inte riktigt gå ner eftersom den va några meter ner i marken snödskallegrottan hette den men nästa gång vi går dit så tar vi med oss lampor och jag tar nog med mig en kniv också hehe.. det fanns en karta på hur den såg ut inuti också och det var inte litet kan ja lova! 
Ännu en skogs selfie haha 





Måndag natt.

Just nu ligger jag i sängen och kan inte riktigt sova eftersom jag sov middag förut hehe.. Så ja har typ hur mycket energi som helst! Känns som att jag skulle kunna springa ett maraton lopp precis just nu! 
Men istället ligger jag och kikar på motivation ifrån instagram och youtube alltså motivation till en bra kropp, det får mig att må bra och att känna att jag ska tagga till lite extra på gymmet imorgon! 

Jag ska försöka springa varje dag den här veckan om jag hinner då såklart vilket jag tycker att jag borde göra om inte latmasken kryper fram.. eftersom jag ska springa direkt efter skolan för att sedan hinna med ett styrke pass på grottan med Tobbe när han kommer hem från jobbet så brukar de kunna bli så att jag brukar somna i soffan när jag kommer hem från skolan istället haha.. Men jag ska föröka dra och springa direkt innan jag sätter min röv i soffan för då går det ej att ta sig upp.. Hehe 

Aja jag borde sova nu. 
Godnatt Everybody 💕

Våran gosis ❤️



Torsdag

Just nu så sitter jag och kollar på Tobbe när han kör Cross, han har börja träna med några killar i lombäcken så varje torsdag lär jag befinna mig här dels för att det är kul att kolla men också för vara en liten hjälpreda hehe. 

Äntligen fredag imorgon känns behövligt. 

Mini diesel ❤️



onsdag..

Jag hoppas verkligen sommaren skärper till sig  vill ej ha regn och blåst! 

Känner mig lite smått less på livet just nu och jag vet inte varför, det bara är så antar jag.. ja vill göra något bra och roligt med mitt liv medan jag har chansen men på något sätt känns det som jag aldrig kommer ta mig här ifrån.. Kanske är de det jag känner mig deprimerad över ? Ingen aning.. kanske är det också för att jag inte har någonting att längta till? För man vill ju alltid ha något att längta till eller se fram emot men just nu har Jag inget.. 
Vill så gärna boka in en utomlandsresa med min pojke, känns som att det behövs! 
Men som sagt så är det skönt att jag fått jobb så jag kan fixa lite saker att se fram emot. 

Och vem kom på att pengar inte löser några problem??? Haha pengar löser allt!!! 





Den första i sjätte alltså juni

Måndag igen och bara denna vecka och en till sedan börjar jag mitt arbete på Coop det ska bli kul ja ser fram emot det och ser verkligen fram emot att tjäna mina egna stålar känns verkligen som att jag ska försöka jobba så mycket jag bara kan och orkar! 

Annars så hoppas jag verkligen att sommar värmen kommer snart, hallå?  de är ju juni och jag vill använda sommar kläder! 

Kyckling skulle jag kunna leva på. 





RSS 2.0