Fransförlängning

Igår blev det en spontanare till Sundsvall med Johanna för hon följde med mig och gjorde Fransförlängning, hur Nice som helst! 
Nu när ja kollar på andra bilder när jag inte hade så ser jag ju ut som en pojke haha? Konstigt detdär, känns som jag inte vill vara utan nå mera. 


Före och efter haha sjukt! 


Måndag

Älskar att ha saker att se fram emot,  
Imorgon så ska jag på jobb intervju och på torsdag ska jag va chafför sedan på fredagen far vi till Stockholm och kommer hem på söndagen! Skönt att komma ifrån Ånge en stund iallafall :)
I Stockholm ska vi kolla på tyngre Classic och sedan på kvällen så ska vi på Sveriges största bil träff och sedan ska vi väl kika runt lite kanske shoppa och ha de bra bara :) 


Dom här Nike air max ska jag bara ha dör va snygga! 




Lördag


Bild på min brunhet hehe syns inte lika bra i kameran så därför tog jag på mig denna sport bh :) 

Lördag och har ingen aning vad jag och Tobias ska göra.. Tråkigt. 


Spraytan är att rekommendera inför något festligt

Gjorde ju spraytan igår då och det var spännande jag fick en fin normal brun färg men hade hoppats på lite mörkare men samtidigt så hade det kanske sett lite konstigt ut eftersom det inte är sommar än heller, så om jag ska göra det igen någon gång så blir det på sommaren och såklart en brunare färg men annars tyckte jag att det vart bra :) 



Tisdag

Idag har varit en dålig dag, haft ont i huvet hela dagen plus att jag varit jävligt förbannad!! 
Men dagen började iallafall bra, vi sov hos mamma inatt så ja fick träffa mina små syskon dom är så söt och mamma såklart sedan fick Ja ta hennes bil till skolan samt visa upp den på besiktningen så de var faktiskt kul att köra en lite nyare bil om man jämför med 240n haha plus automat så skönt! 



Längtar tills på torsdag samtidigt som jag är nervös, 😜 spraytan står på schemat hehe tänkte boka om till nästa torsdag eftersom vi ska till Stockholm då men det var fullbokat så jag får alltså ha fin färg på kroppen bara ändå 😊👌🏼

Ska va chafför åt mamma på fredag för hon ska till Sundsvall och kolla på stiftelsen med en polare så då passar jag och Tobbe på att gå på bio, äntligen typ första gången vi har något planerat.. Annars brukar våra helger bestå av att bara dega i soffan och få självmordstankar för det är så tråkigt. 

Det som inte är så kul med spraytan är att man inte ska träna för man riskerar att bli fläckig och de vill man inte.. Men man kan säkert träna lungt utan att försöka svettas heheh 😁😜  


Även när jag hatar dig älskar jag dig. 



Villflyttanuuu

Jag fattar inte hur man kan vilja komma ifrån ett ställe så jäkla mycket? 
För två månader sedan så känndes det som att jag alltid vill bo i Ånge kommun, eller jag tänkte inte på något alls bara att det är bra här att jag trivs och är nöjd. 
Sedan vet jag inte vad som flugit i mig riktigt? Nu vill jag bort här ifrån mest av allt typ? Det ända jag tänker på varje dag att snart är det dax att flytta här ifrån men vi är ju inte ens nära.. mest av allt vill jag till USA jag vill verkligen bo där på riktigt men det är ju ännu längre kvar innan man skulle ta sig dit så just nu vill jag bara flytta till en stad. 
#villhärifrån 



KOSTTILLSKOTT FÖRELÄSNING ✌🏼

Var på kosttillskott/mat föreläsning igår med grottan på medborgarhuset, väldigt intressant! 
En tjej som pratade om kosttillskott då såklart och att man ska äta 6 gånger om dagen plus att efter man tränat ett gympass/fyspass så har man 30 minuter på sig att äta någonting men hinner man inte äta något innan 30 minuter gått så är din träning bortkastad den dagen! Fast det viste jag dock redan.. Och det är också den ända gången du kan unna dig något extra gott om du är sugen på de bara du äter det inom 30 minuter, tex något sockrigt, godis eller choklad ja vad du vill, men också såklart något matigt och helst ska det vara nyttigt såklart men det viktigaste är ju att man äter något iallafall.  
Sen babbla hon på om massa massa saker som jag inte kan skriva för det skulle bli så långt haha, 
Fick också reda på att kolhydrater tex potatis, ris, pasta är lika viktigt att äta som protein alltså kött, fisk, kyckling! 
Den var ju lite ny faktiskt eftersom många tror att man inte ska äta potatis eller pasta men där har ni fel hah! 
Iallafall om man tränar mycket för det är protein i pasta, potatis och ris också vilket man inte tror! Jag har räknat ut att jag ska ha i mig 120 gram protein om dagen eftersom jag tränar varje dag! 
De är bara googla så kommer det fram så man kan klicka i vad man väger och hur ofta man tränar :) 





Dream on




Hur snygga är inte dessa jackor ??? Har länge velat ha en vit/biege skinn jacka så jäkla snyggt! 
Men hittade även denna underbara kappa, kan tänka mig att det är skönt att ha en  riktigt lång kappa! Dock skulle jag välja att ta bort skärpet då det ser ut som men morgon rock med det på hehe annars prima ballerina. 
Dom kostar också 500kr styck vilket inte är så farligt men för en arbetslös som går i skola så är det mycket...


Dåligt svar på kommentar

Det är ganska svårt att förklara vad jag gör för övningar när jag tränar biceps men jag kör oftast med hantlar bara 
Kanske kan lägga upp någon video på instagram någon dag och visa olika övningar :) 
Min instagram : feelicciaa 



Måndag är alltid måndag

Inte mått sådär jätte bra dom senaste dagarna så har inte haft någon ork i kroppen alls.. As jobbigt och as tråkigt. 
Men men det blir väl bättre snart hoppas jag! 


Bild på finaste pojken  ❤️ #loveyou 



Svar på kommentar

Ja jag har ett träningsschema såklart annars blir det lätt att man tränar lite allt möjligt och man ska inte träna flera muskler under samma träningspass, olika muskler varje dag är bäst! 


Detta är mitt träningsshema dock ser det lite annorlunda ut nu då jag börjat träna med Tobbe, men jag gick efter detta förut men ett tips på hur det kan se ut iallafall 😊


Inget vårforum för mig

Blir inge vårforum för min del.. Känner att det inte känns någon mening att slösa pengar på krogen och alkohol då jag inte ens tycker det är kul att dricka längre, då gör jag hällre något roligare eller köper något roligare för pengarna! 
Plus att jag och Tobbe ska på tyngre Classic helgen efter så ja tycker det är mer värt att fara på de :) 


Nu ligger jag och slöar i soffan känner mig så trött, Tobbe fick dra och träna utan mig på väldigt länge haha så när han kommer hem ska vi kika på film och mysa i detta mys väder, tycker det är så skönt och mysigt när det regnar, fast inte om de regnar för ofta såklart :) 

Sötaste bilden från höstforum hehe 😜

Störigt 😁

Åh värsta ja vet är när folk har blogg men inte uppdaterar minst en gång om dagen iallafall!! 
Har typ 7 bloggar jag följer som inte är kändisar, och kollar varje blogg minst 4 gånger om dagen och blir lika besviken varje gång... Suck. 


Aja idag är det fredag, veckan har gått så jäkla fort vilket är skönt såklart! 
Ingen aning om vad vi ska hitta på i helgen blir väl bara lugnt som vanligt, skönast så 😊 




Sommarjobb 👍

Sommarjobb för 3 veckor fixat åt mittskog som strand rensare haha men ja vad gör man inte ? 😊 

Nu gäller det bara att hitta fler jobb i sommar men skönt att man har något iallafall 😊 

Kan inte sluta klaga på hur värdelöst det faktiskt är med lov... Förutom att jag hinner med cardio på mornarna men resten av dagarna spenderas framför tvn och då blir man så jäkla slö och det känns som att man är sjuk, hatar det. Aja faktiskt redan onsdag så bara två dagar till att stå ut med. 

Tonfisk 👍

Körde ett likadant pass idag som igår, cardio och sedan en sväng på löpbandet, sedan for jag och köpte tonfisk och åt det tillsammans med sallad, aldrig prövat det förr förutom i smörgåstårta då men det var jäkligt gott! 👍👌 

Ikväll väntar ett bröst pass samt mage med tobie! Sedan vid 7 tiden kommer två saknade vänner på besök Selinn och lörra 😊 

Svar till kommentar

Svar på kommentar angående min fettförbränning: jag märkte/märker väl inte sån där jätte skillnad på kroppen men däremot så märker jag att jag inte orkar äta lika mycket mat som jag brukar, den burken jag har så ska man ta en halvtimme innan middag och en halvtimme innan träning, jag inbillar mig ju att det hjälper såklart eftersom annars hade jag inte tagit det det är så man får tänka med allt kosttillskott och piller man tar, om man inte tror att det hjälper så är det ju ingen mening att ta det.  


P.s det skulle vara roligare att svara på era kommentarer om ni skriver era namn :) 

Tisdag

Imorse då gick jag på moove och lörde crosstrainer och vet ni hur grym jag kände mig som klarade att köra hela prgrammet ut ? Aldrig gjort det förut dels för att jag ej orkat och för att jag blivit så uttråkad haha men nu satt den!! 

Skönt som fan! 😊 och vet ni vad det konstiga var ? Jo att jag inte ens var slut efter det, så jag gick på bandet i en kvart haha ? 


Sen åkte jag hem och duscha som verkligen var behövligt och nu sitter jag hos Ida och hälsar på 😊 sedan ska jag åka till fränsta och hämta Tobbe på jobbet och sedan till mamma och käka och sedan till morfar som fyller 70 år 🎉

888888888888

Egentligen så har jag börjat hata att dricka alkohol och jag vet inte riktigt helt varför förutom att jag börjat blivit så jäkla bakis nu för tiden så ja mår illa bara jag tänker på att bli bakis haha :) 
Också förstör man ju två veckors träning varje gång man dricker! Så om man tänker så, så vill man ju aldrig dricka, speciellt inte om det tagit sin tid att verkligen kämpa om bygga upp kroppen så vill man ju inte bara kasta bort allt slit.. Men jag måste nog kasta bort lite slit eftersom jag faktiskt ska på vårforum, åker dit på torsdag kväll eller fredag men kommer förmodligen bara dricka en kväll/dag pga min bakfylla från helvetet.. Fast jag ska ju inte säga att det kommer bli lika värst som sist ja va bakis men de känns som att de inte spelar någon roll vad jag dricker men jag ska nog försöka dissa vinet iallafall. 




måndag 😊

Måndag idag, börjar dagen med att äta gröt med jordgubbar och kokos mjölk till mums, sedan drar vi på gymmet såklart! 
Och idag ska brorsan och hans tjej träna med oss på grottan just bara för att fränstas gym är stängt och för att dom aldrig varit på grottan tror jag ? 
Så det blir nog bra! 

En hel veckas lov väntar framför mig och det ska inte bli kul och inte så skönt heller för den delen, kliver ju ändå upp 7,8 varje dag, jag vaknar av mig själv och då är det svårt att somna om.. 
Så det som är lite jobbig är vad jag ska göra varje låååång dag haha ? Ja förutom att träna då men det gör jag alltid tillsammans med Tobbe efter vi ätit middag förutom på helgerna då tränar vi på mornarna.  
Tränade med cissi jämt förut men det blir så olika när hon jobbar sent vissa kvällar/dagar och då vill inte jag hoppa över träningen så då tränar jag tex nått som hon redan tränat och då blir det att vi inte kan träna tillsammans, fast det händer väl ibland att vi tränar alla tre . :) 
Så de är ju lite synd dock att vi kan så olika tider.. 
Så därför börja jag träna med Tobbe så vi har gjort vårat eget schema som vi följer varje dag och han hjälper mig mycket, som en liten pt hehe :) 


Haha ganska så gammal bild :) 😜😂

Söndag

Igår morse så tog jag och klev upp kl 07.15 för att gå ut och springa/jogga Ett varv runt Ånge, så jäkla skönt med hörlurarna i öronen och det känndes som bara jag var vaken i hela världen! 

Sedan tränade vi såklart och jag fick en jäkla bra pump i armarna!! 
Sedan åt vi glass på söta synden och på kvällen åkte vi till sundvall och kikade på bio, fast 7 och den va grymmare än grymmast! 

Idag ska vi till mamma på påskmiddag! Ska bli så gott! 





ÄLSKAR SKOR

Ja det blev lite dåligt ihop klippt collage men jaja.. 
Jag vill iaf ha någon utav dom här skorna som spring skor i sommar! 
Eller ja helst vill jag väl ha alla haha men om jag ändå hade så mycke pengar. 
Kan inte riktigt bestämma mig för vilka som är snyggast ? :) 



RSS 2.0