En kort berättelse om helgen

I helgen så har vi inte gjort så himla mycket, i fredags va vi hemma hos mamma och hälsade på, sen i lördags så hjälpte vi Joakim och Jessica med att skruva ihop grejer i nya lägenheten här i Ånge sedan åt vi middag med dom på Thai, sedan slutade det med att jag var på gymmet och städade då som sagt, och i söndags så var jag och Tobbe på gymmet och hjälpte till att fixa det sista innan dom öppnade för allmänheten, sedan så gjorde vi hemgjord pizza, så jäkla gott! 
Sen gick vi på skyltningen och kika en snabbis också tog vi en sväng förbi gymmet och köpte gym kort såklart sedan avslutade vi kvällen med att kika på solsidan! 

Idag (måndag) så har jag gått i skola som vanligt sedan så har jag ätit och träffat Wilma en sväng för att överraska Agnes med lite cider eftersom att hon blev ånges lucia!! 

Sedan överraskade min fina pojke mig med ett par nya tränings tights!! Jätte fina, hade inte ens nämt att jag ville ha ett par sånna så nu har jag märkt att han har bra smak också hehe 


Lånad bild, men så ser dom iallafall ut! 
Jätte glad är jag! Passar bra då det nya gymmet öppnar snart! 👌🏼 

Så jag 😂




Lördag

Nu håller ögonbrynen på att läka så nu tappar dom små skorpor och man ser att det ser ut som strån! 
Nu är denna bilden även tagen i mörker så man ser inte "stråna" på denna bild heller haha men de kommer.. Dom är lite smalare nu genom att dom drar ihop sig men de är bara bra tycker jag! 



Ikväll har jag varit på all in gymmet som ska öppna här i Ånge och skurat golv,putsa speglar och dammtorkat för imorgon öppnar gymmet för allmänheten! 
Alltså det kommer bli så sjukt jäkla bra! Ni som har kort på moove eller grottan tveka inte en sekund till att byta gym!! 
Imorgon (söndag) mellan 15-18 är det öppethus på gymmet där ni kan köpa gymkort och kika runt! 



Ögonbryn

Nu så har jag gjort mina efterlängtade ögonbryn, först när  de va klart känndes de konstigt eftersom jag inte är van att det ser ut som hår.. Men vande mig ganska snabbt och nu är jag nöjd! 
Får inte tvätta dom på 5 dagar så det är lite blod och var på dom.. Usch
Men vet ni hur skönt de var i morse?? Alltså Gud!! 
Ska tillbaka efter jul och fylla på eftersom 50% av färgen lossnar och för att fixa till formen lite! 

Först tyckte jag dom va lite tjock men för att få till så fina "strån" som möjligt så var de finare om det är lite tjocklek på dom sa hon och nu när jag vant mig så känner jag att det känns bra! :) 

Bättre bild kommer när jag fått tvätta av dom! 


Man ser bara formen på bilden men i verkligheten ser det ut som hårstrån :) 

..



Sanna ord som ger mig kraft att inte ge upp för lätt när det kommer motgångar,
Inte tränat mina muskler på ett tag nu, bara varit ute och gått forsön istället.. Eller gått på bandet, min tanke där är "bättre än inget" 
Alla tappar vi lusten/ motivationen då och då men konsten är att inte ge upp för lätt, det går upp och ner helatiden det hör till, man får hitta det som gör att de blir kul, men det är de man tappar ibland tragiskt nog, men man tar igen det när man bestämt sig! 



Söndag

Igår lördag så var jag så sjukt trött så jag å Tobbe for bara till mamma och hälsade på sedan for vi hem och sov typ.. As tråkigt men as skönt! 

Idag (söndag) så har vi skruvat lite med hans bil och kollat på en as bra film som jag glömt namnet på.. 
Vi ska snart göra hemgjord pizza sedan invänta kvällen framför solsidan och helenius hörna mysigt! 

Okej eftersom att ingen gissar på vad jag ska göra på tisdag så får ja väl avslöja det själv då.. Är redan jäkligt nervös på hur det kommer att kännas.. 
Jag ska göra 3D ögonbryn! Äntligen säger jag bara, så skönt att kunna vakna upp utan att se ut som jaa jag vet inte vad.. Något riktigt fult iallafall. 
Skönt att slippa jävlas varje jäkla dag med att få till dom "perfekta" ögonbrynen som ja aldrig lyckats få till.. Gjort om ögonbrynen 6 gånger på samma dag/samma morgon.. Och ni kan ju gissa hur humöret är då hah, 
jag är så spänd och förväntansfull! 
Lägger såklart upp för och efter bild! 

För er som inte vet vad 3D ögonbryn är så kan ni googla på det, vet inte så jätte mycket om det jag heller.. Jag vet bara att det är som en tatuering men inte permanent för livet, håller 1-3 år beror på vilken hud typ man har också
Och efter man gjort det ska man komma tillbaka efter 4 veckor och fylla i dom igen eftersom de kommer bli som en skorpa men efter det så sitter dom ett bra tag! 


En bild på ett exempel :) 


Fredag igår

Igår så kom Wilma och Agnes hit till mig så vi drack vin åt pizza och ostbrickan så mysigt! :) 
Sedan drog vi vidare till Agnes pojke Hendrik där det va grabb kväll.. aa tills vi klev in igenom dörren dårå och där var det också jätte kul! En lyckad fredag kan man lungt säga! 






Idag/kväll har jag ingen aning vad jag ska göra faktiskt.. Det återstår att se! 
Skönt att det bara är lördag ändå! 

Juste på tisdag ska jag göra en grej som jag längtar efter as länge! Det ska verkligen bli hur skönt som helst och fint (hoppas jag) 
Gissa vad??? 


tråkig kväll



Hittade en gammal bild på Facebook förut, den sommaren blev man iallafall brun! Tror de kan va typ 2 år sedan?

Sorligt detdär som hände i Paris.. 
jag skulle inte känna mig säker i Stockholm längre om jag nu bott där eller i någon annan stor stad.. 
Så tragiskt. 


Jag har funderat hela dagen på om jag är klar med det röda håret nu.. Känns liksom som att jag är nöjd nu.. 
färgar allt svart/mörkbrunt istället tills de blir sommar för då blir jag ljusbrun! 

Så tråkigt att bara ha svarta kläder, tycker inte de röda passar med vitt eller några ljusa färger över huvudtaget vet inte varför haha för det gör ju de egentligen men ändå inte på något sätt.. Svårt att förklara.. Kan inte ha jeans färgade byxor heller.. då känns det som att det blir för många färger liksom.. Hel svart är det ända som passar för att man helatiden ska lägga fokusen på håret, det får inte finnas för mycket att lägga märke till tycker jag. Haha kanske låter as konstigt men så tänker jag iallafall! Och jag vill börja använda resten av mina kläder igen som inte är svart, man kan högst blanda två färger och eftersom mitt hår redan är en färg så har jag bara en färg kvar att välja på mina kläder.. 

Lördag

Igår var jag å Tobbe bjuden på kräftskiva hemma hos hans föräldrar, Cissi och Alex var också där så de va kul och gott! 

Nu snart ska ja kliva upp och äta gröt sedan bege mig ut och gå forsön med diesel och efter det tror jag att vi ska åka på utflykt med Cissi och Alex nånstans å grilla korv det blir mysigt de! 

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. 
Öppen för förslag om någon har nått roligt att komma med! 


En bild ifrån gårdagens promenad! De är så mysigt att gå när det ser ut såhär! 

Berättar allt för mamma 💕




Tisdag---

Inte orkat blogga på ett tag.. Men i helgen var jag och Tobbe med Agnes och hennes pojke Henke i Sundsvall och åt på bite line sedan bowlade vi på södra Berget en mysig fredag resten av helgen var vi bara hemma och tog det lungt skönt det med! 




Fick inte med Tobbe på någon bild heheh 

Annars så längtar jag ganska så mycket till jul och födelsedag samt nyår! Känns som man inte har något annat att se fram emot.. Är ju inte så långt dit ändå! 

Vill jobba!!! Så jag kan få pengar och spara till något grymt!!! 

Imorgon äre onsdag vilket innebär findag! Jag ser varje måndag och onsdag som "findag" för att de är dom enda dagarna i veckan som man kan ha vanliga kläder sminka sig lite extra fint och bara känna sig nöjd! Resten av dagarna så bär jag arbetskläder! 

Färgade även utväxten ikväll, måste göra det efter 2 veckor gått annars ser jag förjävlig ut! Hatar verkligen utväxt! Iallafall när man är mörk och har blont hår egentligen..  usch! 


Försöker komma igång med lite mer konditions pass nu också så ja försöker springa/crosstrainer minst 2 ggr i veckan iallafall! 

Längtar också tills de nya gymmet öppnar i Ånge!! För er som inte hört det så kommer det stå i tidningen imorgon (onsdag) have a nice day! 


TISDAG

Kom hem ifrån skolan för ca två timmar sedan så jag har legat å kikat på PH som jag missade igår.. Somnar alltid innan det börja så jag kollar jämt dagen efter, vänta på att Tobbe ska sluta, också fick jag nyss ett sms om att han ska jobba över.. Och det kan bli från 1 timme till 5 timmar om ja har otur, han skulle göra klart något han påbörjat.. 

Annars så har jag skrivit cv och lagt in på en sida i Sundsvall där olika företag kan logga in och kika på det, kommer inte ihåg vad den hette riktigt.. 
Så jag hoppas på jobb efter studenten! Spelar egentligen ingen roll alls vad jag gör bara jag tjänar pengar!!! 
I Ånge finns det dock ingen framtid.. Så det var därför jag la in cv't i Sundsvall dels för att jag vill bo där och vill man bo där så måste man ha jobb först! 

Idag sa en lärare till mig " lev livet medans du är ung och kan pröva på allt möjligt.. Även om vissa saker inte faller dig i smaken så har du iallafall gjort något inte bara rötnat i samma by som du växte upp i, de gjorde min syster och nu är hon 45 år och sitter bara och gnäller." 


En bild ifrån helgen. 



RSS 2.0